با دروود
آیا شرکت همیار نت با چیز پن مشکلی ندارد؟
با سپاس
(مرکز سعدی)
Printable View
با دروود
آیا شرکت همیار نت با چیز پن مشکلی ندارد؟
با سپاس
(مرکز سعدی)
موافقم با شمانقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
نقل قول:
سلام
راستش نه، من از شرکت iranianV*pn این مهم رو گرفتم، یه اکانت سه ماهه، ولی متاسفانه پس از دو هفته ارور یوزر پسورد داد، از دوستمم پرسیدم گفت همین مشکل براش پیش اومده
1 سال و خورده هست از این شرکت این مهم رو میگیرم و باهاش مشکلی ندارم ولی گویا این چند روزه حالش رو گرفتن
حتا میلاش رو نمیشه باز کرد و نمیدونم چرا، میل هم نمیشه بهش داد و کماکان نمیدونم چرا
به طور کلی به نظر میرسه که چند روزی v*pn دچار مشکل شده و دقیق نمیدونم از شرکتیه که vp*n گرفتم یا شرکت همیار نت میباشد!
دوستم که سه ماهی از چیزپن استفاده میکرده!
دوستان سلام.
من الان نزدیک به 9ماهه که از صبانت اینترنت 128k با حجم 9 گیگ میگیرم .الان نزدیک به 2هفته است که سرعتش خیلی افت کرده و میخوام که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم.اکثر پستها رو هم خوندم و به این نتیجه رسیدم که یا از ماتریکس بگیرم یا ارم نت(اسیاتک).
حالا به نظر شما برای من که مرکز مخابراتی فیاض بخش هستم کدومش بهتره؟
اگه شرکت دیگه ای هم برای مرکز فیاض بخش مناسب میدونید بگید.
ممنون
با دروودنقل قول:
آيا مشكل شما تنها با اين شركت مي باشد؟!من مي خواهم از هميار سرويس بگير م امما اگر با اين مهم مشكل دارد بايد در انديشه شركت ديگري باشم امما اگر مكشل تنها به اين چند روز بر مي گردد كه موردي نيست.
:11:
با سلامنقل قول:
امروز تونستم به شرکت iranianvp*n تماس بگیرم و مشکلم رو بیان کردم
گویا مشکل از یوزر من بوده، و همونطور که گفتم، ربطی به همیار نداشت
من که از شرکت همیار راضی هستم در حال حاضر، و از چیزپن هم استفاده میکنم
نکته: قابل توجه هستش که تو کشوری به نام ایران زندگی میکنیم، پس قابل درک هستش که چندین نسل از دیگر کشورها عقب باشیم!
دروود بر شما
دوست گرامی،شبانه از چه ساعتی هست؟!کیفیت شبانه چگونه است؟!اگر ممکن است بفرمایید بالاترین و پایینترین سرعتی که تا کنون از همیار تجربه کرده اید را بفرمایید.
با سپاس
همیار 2 تا 8 فکر کنم باشه! حیف که مرکز ما را ساپورت نمیکنه! adsl اش را از پیشگامان کویر یزد میگیره!نقل قول:
شاتل هم که دیگه خدایش بیامرزد به فنا رفت...
همیارنقل قول:
یکی از دوستام تو گلستان (خیابان تلاش) داره بسیار ناراضی هست
ولی یکی دیگه توی بلوار رحمت داره خیلی راضی هست
شبانه اش هم از 2 تا 7 هست
512 با سه گیگ حجم 15000 تومان
256 با سه گیگ حجم 12000 تومان
من میخوام بگیرم شاید شانس من خوب در اومد لااقل از این شاتل.... بهتره
شبانه از ساعت 2 - 7 نامحدود میشه و میتونی توی این مدت 1.8 تا 2.3 GB دانلود داشته باشینقل قول:
این min و max دانلودم بوده
سرعت میانگین رو روی 120 در نظر بگیر، برای همه سرورها
گاه یه سرور ضعیف میشه سرعت دانلودم به 60K میرسه که در همون زمان، برای یه سرور مناسب، 150K بوده
سرعت ثابت 230 K رو هم تجربه کردم اما همون میانگینی که گفتم رو در نظر بگیری بهتره
100 - 120 سرعت دانلودتون هستش، که 90 درصد اوقات همینه
پ.ن: قصد تعریف از همیارنت رو ندارم. شیرازی نیستم و به تازگی به شیراز نقل مکان کردیم، و به پیشنهاد یکی از همسایههامون از همیار نت گرفتم! و البته، از آنتن خود همسایمون استفاده میکنم! از سرعتش راضی هستم و تنها مشکلی که دارم، محدودیت 3GB هستش که اونم خودم گرفتم، بالاترش گرون میشه خیلی! از دیگر شرکتها هم هیچ اطلاعی ندارم.
فقط اینو بگم که بوشهر هم که بودم، از شاتل تعریفی نمیشد و در استان ما، کسی تمایلی برای رفتن به سمت شاتل نداشت
دوستان چجور میشه نظر سنجی را صفر کرد و دوباره فعال کرده الان دیگه مثل قدیم نیست و وضعیت تغییر کرده شاتل دیگه اون شاتل سابق نیست افتضاح شده مفتش گرونه به من ماهی 7 تومن تخفیف میدن بهم ولی نمیصرفه مفت هم بدن نمیصرفه!
باید تاپیک جدید زد یا میشه صفرش کرد؟!
دوستان اگه isp ای از قلم افتاده بگید!کد:همیار نت (www.Hamyar.net)
آسیا تک(مخابرات) (www.Eramnet.ir)
پارس آنلاين(www.ParsOnline.com)
داتك(ماتریکس)( www.AdslMatrix.ir)
لاوان(لایزر)(www.LoveOn.ir)
کارا امین نت(www.kara-amin.com)
صبا نت (www.sabanet.ir/reseller/fars)
فن آوا (www.FanAvaDp.com)
حذف شود.............
اگه منظورتون art1 که نمیشه گفت نامحدود بعد از 18 گیگ سرعتتون را محدود میکنن!نقل قول:
128 اکو من را شبها محدود میکنن به 4 کیلو بایت در صورتی که همون موقع از سایت شاتل با 64 تا 70 کیلو دانلود میکنم میگم اگه 2مگ هم بگیرم محدود میکنین میگه اره...
من تز سال 86 شاتل دارم دقیقا هر سال داره داغون تر میشه!
بابا یکی جواب ما رو بده: :41:
من الان نزدیک به 9ماهه که از صبانت اینترنت 128k با حجم 9 گیگ میگیرم .الان نزدیک به 2هفته است که سرعتش خیلی افت کرده و میخوام که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم.اکثر پستها رو هم خوندم و به این نتیجه رسیدم که یا از ماتریکس بگیرم یا ارم نت(اسیاتک).
حالا به نظر شما برای من که مرکز مخابراتی فیاض بخش هستم کدومش بهتره؟
اگه شرکت دیگه ای هم برای مرکز فیاض بخش مناسب میدونید بگید.
ممنون
سلام.
من تازه میخوام adsl بگیرم.میخوام اگه میشه کمکم کنید.
1.از چه شرکتی بگیرم؟
2.مودم وایرلس میخوام.که بشه با گوشی هم وصل شد.بدون این که کامپیوتر روشن شه.چی بگیرم؟
3.سرعت دانلود 40 تا 50 کافیه.حالا اگه بیشتر شد چه بهتر.
4.حجم هم حداقل 4 تا.اگه روزانه کم باشه وشبا رایگان که خیلی عالیه.
5.خونمون هم پل معالی آباد (تاچارا) هست.
6. vpn هم میخواستم.از کجا گیر بیارم؟
7.ممنون.
تو مرکز دستغیب معالی آباد خطهای 623 اکثرا رانژه هستند و کیفیتشون برای ADSL خوبه. خطهای 624 هم بعضی رانژه هستند و بعضی pcm .نقل قول:
من پارس آنلاین دارم و معالی آباد هستم و سرعتش خیلی خوبه. سرویس 128 محدود با 9 گیگ ترافیک تو سه ماه. یعنی ماهی سه گیگ. قیمتش برای سه ماه 36000 تومان. شبانه هم از ساعت 1 صبح تا 6 صبح رایگانه.
شرکتهای خوب دیگه آسیا تک و شاتل هستند که شبانه رایگان هم دارن ولی نمی دونم که تو مرکز دستغیب کیفیت سرویسشون چه جوری باشه.
برای مودم وایرلس مارکهای linksys ، zyxel ، tplink ، dlink مارکهای مشهور بازار هستن و با تمون مودمهای وایرلش می شه بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه از وایرلس گوشی و لپتاپ استفاده کرد.
درودنقل قول:
من ساکن شهرک گلستان هستم فاز 1 :20:
ببین نمیخوام تعریف کنم ولی من 2 تا asp عوض کردم تا به شاتل رسیدم شاتل بگیر نگیر خیلی داره ولی نگیرهاش خیلی کمه :27:من 128 الان1 هفته هست که به راحتی تا 1.5 گیگ دانلود میکنم شب با سرور hotfile
چند مدت پیش یه چند روزی خر شده بود سرعتم تا 2 مگ واقعی هم رسیده بود کل نت رو دانلود کردم در شب:21::21:
ولی تقریبا دو شب بعدش از شب تا صبح شاید 10 مگ هم دانلود نکرد :2:چند شب همینطور بود تا اینکه دوباره به روال عادی خود رسید متوسط سرعت حال حاضرم 55 هست
پارس انلاین هم دزد آنلاین هست خاطره خوبی ندارم از این دزد آنلاین:2::41:
درود.ممنون.نقل قول:
خط ما 624 هست.سرعت پارس آنلاین شبا چقدره؟الان شما خودت با 128 چند دانلود میکنی؟
قطعی نداره؟مثلا اگه از راپید شیر یا filedude خواستم فایل دان کنم، 200 تاش رو که رفت یهو قطع نمیشه؟
میشه روی وایرلس قفل گذاشت که کسی جز خودم استفاده نکنه؟
چیز پی ان رو چی کار کنم؟
آدرس شرکتش رو میدی و سایتش.
با تشکر.
آدرس سایت شرکت ارم نت ( نماینده آسیاتک در شیراز):نقل قول:
[HTML]http://www.eramnet.ir/[/HTML]
آدرس سایت شرکت آرانیک (نماینده شاتل در شیراز) :
[HTML]http://www.aranic.org/[/HTML]
آدرس سایت شرک پارس آنلاین:
[HTML]http://www.parsonline.com[/HTML]
آدرس شرکت پارس آنلاین خیابان عفیف آباد طبقه دوم مجتمع حافظ
سرعت پارس آنلاین شبها متغیره و یک شب خوبه و حدود 1 گیگ تو 5 ساعت میشه داونلود کرد و یک شب هم 400 - 500 مگ بیشتر نمی شه داونلود کرد ولی سرعت روزانه واقعا خوبه.
قطعی خیلی کم داره. شاید روزی 1 مرتبه.
بهتره شما موقع داونلود از برنامه داونودمنیجر استفاده کنید که اگر احیانا قطع شد بتونید مجددا داونلود رو ادامه بدید.
بله روی وایرلس می شه قفل و رمز گذاشت.
سلامی دوباره
کسی میدونه خط 628 برای گرفتن adsl مناسبه یا نه؟
قصد دارم یه adsl نامحدود کنار وایرلس بگیرم!
عالی...نقل قول:
دستت درد نکنه.
فقط چیز پی ان چی کار کنم؟
ممنون.
خواهش می کنم.نقل قول:
در سایت زیر در قسمت "اکانت تست" یک وی پی ان رایگان گذاشته که من هر از گاهی از اون استفاده می کنم که البته هر 4 دقیقه یکبار دیسکانکت می شه. ولی از وی پی ان دائمی پولی اون هنوز استفاده نکردم (واقعیتش اطمینان نکردم پول به حسابشون بریزم !!)
کد:http://02.irvpn.tk/
دوست عزیز محبت می کنی یه اسپید تست توی روز و یکی هم توی شب بذاری؟!نقل قول:
ممنون
منم 625 هستم و از شاتل ناراضی! با تخفیفی هم که می گیرم باز هم صرف نداره!
بین پارس آنلاین و آسیاتک و ماتریکس گیر کردم!
می خوام تست همه رو اول ببینم بعد تصمیم بگیرم
مرسی عزیزنقل قول:
من الان سه ساله شاتل دارم
تا 1 ماه پیش خیلی راضی بودم
ولی الان 1 ماهه محدودم کردن
اکو 1024 دارم ولی سرعت شبانم 8KB خیلی ظلمه به خدا!!:41:
نقل قول:
عزیز اگه شب رو هم گذاشته بودی تکمیل میشد!
قطعی هم داری؟ اگه داری چقدر طول میکشه تا وصل بشه!
مرسی داری
خیلی خیلی خیلی معذرت می خوام ، بی اراده هستی که نمیری سرویسو پپرت کنی جلوشون.نقل قول:
دوست من داری پول 1 مگ میدی اونوقت شب سرعتت 8 هست !!!!!!!!!!!!
تقصیر شما ها هست که اینا پر روشدن.
جالبه که به بقیه میگن ما شب ها طبق قرداد مثلا اگه 128 هستین سرعت دانلودتون رو روی 16 تعهد می کنیم.
اون وقت شما شب داری با 8 دانلود می کنی.:18:
آقا کجای کاری ... یه دوستیمون شاتل داشت شیراز ... اصلا شبها نمیتونست وصل بشه ... بدبخت طراح وب هم هست . شبها مجبوره کار کنه . میگفت پول میدم واسه شب قطع نکنید...
اخرش اومد پارس :21:
سلام
من حدود يك سالي هست كه از شركت تراشه سبز(هميارنت) با سرويس سرعت 256 استفاده ميكنم ولي سرعت دانلودش 30 كيلو بايت بر ثانيه هست. ولي پسر داييم از سرويس 128 اسيا تك استفاده ميكنه ولي سرعتش نزديكاي 110 هست!!!!!!!
خونه ي ما هم ارم هست(227) حالا چندتا سوال داشم:
1.سرعت دانلودم چطوره نسبت به بقيه ي شركت ها؟
2.ايا واقعا اسيا تك اينقدر خوبه؟؟؟؟!!!!!!! اخه پسر داييم كلي راضيه!!!!!
3.اين سرعت هايي كه شما ميگيد مثل 20 يا 10 يا.... منظورتون كيلو بايت بر پانيه هست؟؟
4. در اخر چه شركتي رو بهم معرفي ميكنيد؟ ايا همين شركت خودم خوبه؟ مودم من هم linksys وايرلس هست...
مرسي اگه جوابم رو بديد.
اقا همون همیار بمون که بهتر از این پیدا نمیکنی.نقل قول:
من 3ماهه که 1مگ رو گرفتم و روز و شب با سرعت ثابت 130 دان میکنم. قبلا هم شاتل اکو 2مگ داشتم که 1ماه اول خوب بود از ماه بعد محددیت ها شروع شد... پارس و مخابرات هم که ماشالله تو روز روشن دزدی میکنن. شما 5 تومن بیشتر بده سرویستونو به 1مگ ارتقا بدین مطمئن باش پشیمون نمیشی...
سلام
دوستان عزیز کسی شیراز نامحدود نداره؟
اگر داره لطف کنه بگه از چه شرکتی؟ و 3 ماه نامحدود قیمتش چنده؟ سرعتش خوبه؟
راستی مخابرات تویه شیراز سرویس میده؟ اگر میده لطف میکنید قیمت و سرعتش رو بگید؟
دوستان منتظر جوابتونم ممنون
اخه تا الان از شاتل و اسیاتک داشتم ولی محدود! راسیاتش نه میشه از از خواب ساعت 1و 2 نصف شب بگیری و نه از دانلود ها!
هر دفعه هم کم میارم و مجبورم بازم گیگ اضافه بخرم.
حالا اگر دوستان لطف کنند و یه شرکت خوب معرفی کنند ممنون میشم
اخه پسر داييم با سرعت 128 100 تا دانلود ميكنه ولي شما با يك مگ 130.......؟؟؟!!!نقل قول:
كسي نيست جواب همه ي سوالام رو بده؟
مرسي
انشاء الله یک شب که بین 1 تا 6 بیدار بودم براتون تست می گذارم:rolleye:نقل قول:
قطعی بسیار کم شاید دو روزی یک مرتبه و فوری هم وصل می شه.
اینترنت پر سرعت در شهر صدرا به صورت وایرلس 09179171936
ابراهیمی از شرکت همیار نت ارائه دهنده اینترنت وایرلس در صدرا /قصر قمشه/دکوهک/گویم/09179171936
دو روزی یکدفعه اسمش قطعی کم هست !!!نقل قول:
دوستان فقط شاتل نگیرین که خیلی افتضاح شده....... آبروی دیال آپ را خرید!!!
كسي جواب نميده..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5868261&postcount=14[/HTML]
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
یعنی از کاربران شیرازی این فروم یکی هم جواب منو نمیدونه؟!
فقط اینو بگید خود مخابرات (امیرکبیر) سرویس adsl میده یا نه؟
ماتریکس نامحدود داره. ولی من ندارم که راهنمایی کنم :31:.