حالا این یه مورد باعث شد که دفه بعد هروقت ایترنت گرفتی اولین بار 2 کار مهم رو انجام بده:نقل قول:
1. پسورد اینترنت رو عوض کن
2. پسورد خود مودم رو هم عوض کن!!(چون عوض نکنی بازم احتمال داره که پسورد و یوزر اینترنتت لو بره!!)
Printable View
حالا این یه مورد باعث شد که دفه بعد هروقت ایترنت گرفتی اولین بار 2 کار مهم رو انجام بده:نقل قول:
2. پسورد خود مودم رو هم عوض کن!!(چون عوض نکنی بازم احتمال داره که پسورد و یوزر اینترنتت لو بره!!)
این پینگ بچه ها چی را نشون میده؟
چرا هر چی کم باشه بهتره
من پینگم روز تست کردم 500 هست ولی مشکل ندارم سرعت دانلودم 50-60
دیسی هیچگاه ندارم
512 هم دارم
شما با 512 چه سرعتی دارید؟
راستی بچه ها یه چیز جالب آقا من روزی حدود 8 ساعت وب گردی دارم قبلا روزی 100 مگ مصر میشد روزانه ولی الان کاری کردم شده روزی 20 مگ!
آن سپید را نصب کنید هم سریع تر هست هم حجم اکانتتون 1/5 کاهش میابد
منظورتون اینه جمعه ها رایگان هست! کلا؟!نقل قول:
ترافیک شبانه 1 تا7 و روز جمعه رایگان داره (البته فعلا پنجشنبه هم رایگان هست)
هرچی پینگ کمتر باشه سرعت باز کردن صفحات بیشترهنقل قول:
البته بیشترین تاثیر پینگ رو توی بازیهای آنلاین مشاهده میکنی!!
برای تست پینگ از منوی startروی run کلیک کن...
بعدش در کادر باز شده بزن
cmd
حالا صفحه command promt باز میشه این دستور رو تایپ کن
pingبا اینکار پینگ برای یاهو رو نشان میده بهت!!!کد:www.yahoo.com
بلی منم از onspeed استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبهنقل قول:
پنجشنبه و جمعه فقط برای سرویسهای آرت رایگانه نه برای بقیه!:13:
سلام ...نقل قول:
حالا این یه مورد باعث شد که دفه بعد هروقت ایترنت گرفتی اولین بار 2 کار مهم رو انجام بده:
مگه میشه با یه خط دیگه که را«زه هست ، با پسورد یوزر کس دیگه آن شد ؟؟؟ :31: چه جالب ....
ینی من دوستم شاتل داره پسورد یوزرمو بهش بدم ، میتونه کانکت شه ؟
این on speed چیه ؟ برنامه دانلود کردنه ؟ کجا میتنوم گیرش بیارم ؟
تانکس
سلام به همه
adsl منم وصل شد
اولین اتصال
کانکت می شویم
هورااااااااااااااا
از همه اونایی که توی این مدت کچلشون کردم صمیمانه تشکر می کنم:31:
اره میشهنقل قول:
on speed یک برنامه هست که سرعت را افزایش میده و فیل تر شکن هم هست
سرچ .........
مبارک باشه:31::40:نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
اکانت آنسپید هم دارید؟اکانت سازش که از کار افتاده بود الان کار میکنه؟
سلام ... همگی خوبن الحمدالله .... :31:
یکی از دوستان رفت شاتل بگیره گفتن تا عید پورت نمیدیم .... به نظرتون بعد از شاتل ، چه شرکتی بهتره ؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=245688&page=319
مبارک باشه شیرنی کی می دی ؟ :40::27::31:نقل قول:
دوستان لینک دانلود این On Speed و طریقه استفادش رو می شه بزارید می دونم اینجا نباید درخواست می کردم. :31:
اصلاً به چدردی می خوره و کی ها باید ازش استفاده کرد. ؟؟؟
این برنامه پولیه عزیز باید اکانت بخرینقل قول:
اکانتش هم یک ساله هستش!!
برای لیفتر شکنه که سرعت را بالا میبره
دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!!
سلام!!!خدا رو شکر!درست شد!رفتم پشتیبانی شهرکرد یه دعوای مفصلی راه انداختم!!!!!!!
با سلام به شاتلیان گل ... :20:
آقا یکی به من توضیح میده چجوری باید صورت حساب دورۀ بعد رو اینترنتی پرداخت کنم ؟؟ یه شماره هایی می خواد ... Cvv 2 اینا چیه ؟؟ کلاً اطلاعاتی که بانک می خواد رو از کجا میشه گیر بیارم ؟؟
شماره کارت که رو کارت عابرم نوشته ... ولی رمز اینترنتی همون رمز کارتم هست یا یه رمز دیگه است ؟؟ تاریخ انقضای کارت دیگه چیه ؟؟
ماله من 4 تا بانک داره که ملت انگار خرابه ... شما ها با پارسیان پرداخت می کنید ؟؟ میشه توضیح بدین ؟؟ :13:
سلامنقل قول:
شماره کارت که روی کارت هست . cvv2 هم پشت کارت ملت متمرکز نوشته (3 یا 4 رقمی).
برای رمز اینترنتی و تاریخ انقضا باید برید عابر و گزینه تغیر رمز ,قسمت تغیر رمز اینترنتی یک رمز اینترتی میدید خودش تاریخ انقضا رو هم براتون میگه
ملت برای من درست شده. میشه با کارت ملت با استفاده از بانک پارسیان پرداخت کرد مشکلی نیست
خوب من چرا پشت کارتم هیچ شماره ای نیست ؟؟ فقط روی کارتم یه شمارۀ طولانی هست ... من کارت دریافت و پرداخت ملت دارم ... یعنی با این کارت نمیشه ؟؟ حتماً باید ملت متمرکز باشه ؟؟ کارت عابره دیگه ؟؟ :13: عجیبه ...نقل قول:
پس باید یه تریپ تغییر رمز بدم ؟؟ بعد رمز خود عابر هم با این کار عوض میشه و همون رمز جدیده میشه ؟؟:11:
نه رمز اینترنتی جدا هست از رمز کارت هستنقل قول:
یه تریپ برو عابر اگه تغییر رمز اینترنتی تو قسمت تغیر رمز داشت که یه رمز بذار حله اگه نداشت حتما نمیشه(من کارتم متمرکز هست)
cvv2هم همراه تاریخ انقضا واست چاپ میکنه مشکلی نیست البته اگه کارتت پشتیبانی کنه میخوای یه سر برو تو سایت ملت ببین کارتت چه کارایی انجام میده
بله میشه، یوزر نیم و پسوردتو بده برات تست کنم!نقل قول:
:31::31::31:
نقل قول:
تبریک میگیم دوست عزیز، خوش اومدی، یه تست سرعت هم بگیر بذار اینجا ببینیم صفا کنیم!:31:
فکر کنم ملت کارتت رو قدیما گرفتی، منظورم 200 سال پیش نیستا ، همین 2-3 ساله! :31:نقل قول:
برای همین پشتش cvv2 نداره. منم عابر بانک سپهر داشتم cvv2 نداشت(قدیمی بود)رفتم بانک یه جدید برام صادر کردن(البته با هزینه). ولی الان همه خریدها و پرداختهای اینترنتیم رو با ملت کارت هوشمند انجام میدم، البته تا حالا شاتل شارژ نکردم، 1 ماه دیگه ایشالا!:10:
من به یک نتیجه ای رسیدم 512 خیلی سرعتش زیاده :31: دفعه بعد باید سرعت رو کمتر کنم چون دیگه هیچی تو نت نمونده دانلود نکنم یه 40 گیگی تو این 1 ماه و خورده ای دانلود کردیم :27:
فایل کم اوردیم خلاصه اگه فایل خوب دارید بدید دانلود کنیم:31:
نقل قول:
این برنامه پولیه عزیز باید اکانت بخری
اکانتش هم یک ساله هستش!!
برای لیفتر شکنه که سرعت را بالا میبره
دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!! __________________
lما که مفتی همیشه ازش استفاده میکنیم!
5شنبه ها دیگه رسما مجانی شده؟
سلام دوستان....یه سوال از دوستان 256 ای....سرعت داونلود حدودا چند کیلوبایت در ثانیه میشه؟؟؟؟
از رایگان بودن که رایگان هست ولی چیز جدیدی توی سایت ننوشته.....نقل قول:
سرعت دانلود 256 شاتل حدود32 هستنقل قول:
حالا اگه سرویس اکو باشه یکم نوسان داره ولی اگه ارت باشه 2 3 کیلو بایت هم سرعتش بیشتر هست:31:
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ام Eco-128
البته دیروز download 87 بود
خوبه یا نه؟
البته به این اسپید تست اعتباری نیست ملاک سرعت دانلود با دانلود منیجر و پینگ هست.که باید سرعتت حدود 16 باشه با دانلود منیجرنقل قول:
سلام
من میخوام به جمع استفاده کنندگان شاتل بیام
فرم هم پر کردم تا استعلام بشه
فقط یک مورد هست
طرف خیلی گیر داد به 512 و گفت اصلا نمیشه
راهی هست بشه 512 از شاتل گرفت ؟؟
مشخصات: شخص حقیقی ، در ضمن دوره دانشجو بودن هم تموم شده و خبرنگار هم نیستم
تو فامیل هم دانشجو ندارین؟نقل قول:
فقط کافیه یه دانشجو پیدا کنی و به اسم اون قرارداد رو پر کنی و مشخصات اونو بنویسی اما تلفن خودتو بده
اگه مهر و شماره ثبت شرکتی هم داشته باشی میشه.نقل قول:
سلام بچه ها.امروز فرم رو پر کردم و به زودی به جمع شاتلی ها میپیوندم! فقط یه سوال: میشه به جای 1 کارت تخفیف از 2 تا استفاده کرد؟ یعنی 20000 تومن تخفیف بخوره؟ یه سوال دیگه : اسپلیتر رو خودشون میدن؟ چون مودم رو خودم گرفتم شک دارم بدن.
نه نمیشه ولی اگه انلاین سفارش میدادی 5 هزار تومان هم بهت تخفیف میدادن(ویژه تهران)نقل قول:
فکر نکنم چون بیشتر مودم ها داخل کارتنش اسپلیتر هست...
سلام
من امروز فرم اورد در خونه پر کردم به زودی منم شاتلی میشم
من در سایت رپیدباز لینک های رپیدشیر را امتحان کردم سرعت خوب بود، وسطش هم قطع نشد، پس با این حال مشکل از شاتل نیست و باید اکانت بگیریم، حالا پیشنهاد شما چیست از کجا اکانت بگیریم، با چه قیمتی و ...؟نقل قول:
دوستان یه سوال ...
اونایی که مودم ASUS 602 دارن وقتی send و receive دارن علاوه بر چراغ act مودمشون چراغ USB هم خاموش روشن میشه یا اون همیشه روشنه ؟؟
ماله من چراغ USB هم مثل ACT هی روشن خاموش میشه ... طبیعیه ؟؟؟
بله طبیعیهنقل قول:
چشمک میزنه و این نشون میده که active هستش در ضمن شما که مودم asus602 داری بهتره از پورت lan استفاده کنی چون دردسرش کمتره برای نصب
از منم اینطوریهنقل قول:
طبیعی باید باشه:27:
با سلام به همه ي شاتلي ها
من مي خواستم 512 eco بگيرم بهم ندادن گفتن بايد نامه بگيري از دانشگاه . قضيه اين نامه چيه و بايد چه نوع نامه اي باشه.
يا اشتغال به تحصيل مي خوان؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از خود شاتل یک فرم میگیری میبری دانشگاه مهر و امضا کنن برات
فکر نکنم اشتغال به تحصیل قبول کنن از خوشان بپرس ولی فکر نمی کنم قبول کنن....
برای اون فرم هم میتونی بری از شاتل بگیری یا ایمیل را بدی برات ایمیل کنه شاتل ..
در ضمن میتونی نامه از شرکت هم ببری که باید مهرت و شماره ثبت بنویس داخل فرمی که از شاتل میگیری
میتونی از همشهری هات هم کارت تخفیف بگیری بدی به شاتل تا 10 هزار تومان تخفیف بدن بهت اگه هنوز ثبت نام نکردی....
نامه هم يك جور اشتغال به تحصيل هستنقل قول:
توي متنش مي نويسيد كه شما براي كارها و تحقيقات و ... به اينترنت پرسرعت نياز داريد
امور دانشجويي هم مهر مي زنه
نمونه نامه را خود نمايندگي شاتل هم بايد داشته باشه
این متن نامش خدمت شمانقل قول:
باید ببری دانشگاه متنش رو توی فرم های مخصوص گواهی دانشگاه که آرم دانشگاه رو توش داره تایپ کنی و بعد ببری امضا کنی و مهر بزنی و شماره بشه و بعد ببری شاتل:11:
کد:http://www.2shared.com/file/4539654/cb55f333/Shatel.html
وایییییییییییی.من تلفنی سفارش دادم! چی کار کنم؟ به نظرتون کنسل کنم آنلاین سفارش بدم؟؟؟؟ رسیدگی به سفارشات آنلاین میشه ؟؟؟؟نقل قول: