اين مدل بعلاوه دو مدل 6070 و 6090همگي به رنگ قهوه اي سوخته در طرح فلز هستن . انتخاب با خودتونه اما اگه بتونيد با رنگش كنار بيايد بهترين انتخاب هستن ! طراحي و مشخصات بسيار خوبي دارن .نقل قول:
Printable View
اين مدل بعلاوه دو مدل 6070 و 6090همگي به رنگ قهوه اي سوخته در طرح فلز هستن . انتخاب با خودتونه اما اگه بتونيد با رنگش كنار بيايد بهترين انتخاب هستن ! طراحي و مشخصات بسيار خوبي دارن .نقل قول:
كدوم مدل ها مد نظر شماست ؟!نقل قول:
من خودم pavilion رو می پسندم !نقل قول:
سلام
مدل های probook بهتر هستند یا pavilion
کدام یک رو انتخاب کنم مشخصاتشان تقریبا یکی است
probook 4320
pavilion dv3
اما تفاوت آنچنانی ندارند !
نقل قول:
HP Pavilion DV3-4303
مشخصات کلی:
- وزن 2.0 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 380M Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:3
GB DDR3
هارد دیسک:320
GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6370 DDR3 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش:
13.3" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
------------------------------------------------------------------------------
HP ProBook 4320
- وزن 2.0 کیلوگرم
پردازنده:
Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:3
GB DDR3
هارد دیسک:320
GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش:
13.3" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
----------------------------------------------------------------------
حالا به نظر شما کدوم بهتره
سلام
چند تا سوال داشتم.
1-وقتی لپ تاپو ریکاوری میکنیم درایور هاشم توی دی وی دی ریکاوری ریخته میشه؟
2-میشه بعد از ریکاوری ویندوز جدید نصب کنیم؟
3-لپ تاپ رو اگه دوباره روش ویندوز بریزم مشکلی در شناسایی بعضی قطعات که درایورشون نیست تو ریکاوری پیش نمیاد؟
4-چه گارانتی یرای hp خوبه؟از دیجی کالا بگیرم؟
5-خیلی ممنونم
من Dv3 رو پیشنهاد میدم . با فرض اینکه هر دو گرافیک یکی باشن ( مدل گرافیک Probook رو ننوشتین ) Dv3 هارد با سرعت 7200 داره علاوه بر اون به شخصه سری DV رو به Probook ترجیح میدم .نقل قول:
حالا به نظر شما کدوم بهتره
انتخاب نهایی با خودتون .
یکی جواب مارو یده:19:نقل قول:
سلامنقل قول:
1- بله
2- بله
3- درایور های جدید رو میتونید از سایت HP دانلود کنید.
4- گارانتی ر. بنده کلهم قبول ندارم تو ایران. اومن HP که نمایندگی رسمی نداره!
---
من خودم چندین ساله که در کار خرید و فروش نوت بوک هستم و تمام برند ها رو هم تست کردم و حقیقتا همیشه بهم ثابت شده که بیخودی نیست که HP بیشترین سهم فروش بازار رو به خودش اختصاص داده.
بگذریم. الان 4مین HP رو گرفتم.
این مدل DV 3178ee هست.
بدنه آلومنیوم و نقره ای رنگ ( کلهم دلرباست :-) )
میگن HP داغ میکنه. خوب راست میگن. مخصوصا در مدل های آلومینیومی که انتقال گرما از طریق بدنه بیشتر هستش این طبیعیه و حتی خوبه! چرا که گرما توی سیستم نمیمونه و حرارت به بیرون انتقال پیدا میکنه. اگه میخواید کارکرد سنگین با نوت بوک داشته باشید یک کول پد بندازید و خیالتونو راحت کنید.
در کل مطمئن باشید که این برند کارش درسته
دوستان کیبورد لب تاب 3052 ان آر نور پس زمینه داره یا نداره ؟
کی بورد که نور پس زمینه نداره
ال ای دی لپ تاپ نور پس زمینه داره
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم نظرتون رو در مورد لپ تاپ HP G62 بدونم.
مدل پردازنده: core i5
سرعت پردازنده: 2.53 GHz 3MB
حافظه رم: 4 GB
نوع حافظه رم: DDR 3
گنجايش هارد: 500 GB
تعداد دور در دقيقه: 7200 rpm
سازنده كارت گرافيك: ATI
مدل كارت گرافيك: 5650
حافظه اختصاصي: 1 GB
كل حافظه گرافيكي : 2.5 GB
قیمت: 800,0000 تومان
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
کارت sandy bridge 2410qm در حد کدوم یکی از پردازنده های قبلی اینتل هست.منظورم corei5 480m و ... هست
بین Intel Core i7 720QM و Intel Core i7 740QM قرار میگیره.اینجا رو ببین:نقل قول:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/HTML]
دست شما درد نکنه.
ولی این سایت پردازنده i5 560 رو بالاتر از i7 720 گذاشته.فکر کنم این قسمتش غلط باشه.این طور نیست
یکی نیست جواب مارو بده؟ :(
مشخصات خیلی خوبه داره . قیمتش هم مناسبه .نقل قول:
اینم می تونه بهتون کمک کنه :
کد:http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1004537
خیلی ممنون عزیز :)
فروشنده بهم گفت HP زود داغ میکنه و نمیتونی زیاد باهاش کار کنی و زیاد هم نمیتونی بازی کنی چون بازی کارت گرافیک HP هارو زود خراب میکنه !
شما حرف فروشنده رو تایید میکنید؟ یا خواسته به زور DELL که خودش داره رو بچسبونه بهم؟ :دی
نه عزیز اینا همش چرت هست !
لپ تاپ همشون داغ میکنن !
ممنون از جوابتون عزیزنقل قول:
میشه جواب سوال دوم رو هم بگین؟
نقل قول:
زیاد هم نمیتونی بازی کنی چون بازی کارت گرافیک HP هارو زود خراب میکنه !
خواهش میکنم
----------
لپ تاپ برای گیم حرفه ای طراحی نشده !
اما این موضوع هم مثل اونیکی چرت هست !
البته تو سال های 2006-2007 سوختن چیپست های nvidia geforce مطرح بود !
در این مورد قبلا هم صحبت شده ...
شما اصلا به این صحبت ها توجه نکنید ! همشون شایعه ای بیش نیستن !! از بابت مطمئن باشید ....
پارسال دوست من یک HP گرفت بعد در روز دوم بدون کول پد 5ساعت مداوم GTA بازی کرد.
بعدش کارت گرافیکش سوخت!
خوب بابا PC هم بود روز اول اب بندی نشده میسوزه!
من که خودم بازی های با گرافیک سنگین رو 1-2 ساعت با کول پد بازی میکنم و اخ نمیگه.
بله اتفاقا منم بعد از اینکه فروشنده بهم گفت بازی بکنی با لپ تاپ گرافیکت میسوزه نظر یکی از دوستامو پرسیدم اونم گفت با کول پد بشین صبح تا شب مثل من بازی کن هیچی نمیشه. اونم HP که بعضی سایت ها زدن ( مخصوص بازی )نقل قول:
سلام
کسی میدونه HP Envy 17 3D کجا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
فکر کنم با CPU Core I7 740QM هم فقط موجود باشه............کسی این مدل رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پارسال دوست من یک HP گرفت بعد در روز دوم بدون کول پد 5ساعت مداوم GTA بازی کرد.
بعدش کارت گرافیکش سوخت!
خوب بابا PC هم بود روز اول اب بندی نشده میسوزه!
من که خودم بازی های با گرافیک سنگین رو 1-2 ساعت با کول پد بازی میکنم و اخ نمیگه.
لپ تاپ برای گیم حرفه ای طراحی نشده ....نقل قول:
بله اتفاقا منم بعد از اینکه فروشنده بهم گفت بازی بکنی با لپ تاپ گرافیکت میسوزه نظر یکی از دوستامو پرسیدم اونم گفت با کول پد بشین صبح تا شب مثل من بازی کن هیچی نمیشه. اونم HP که بعضی سایت ها زدن ( مخصوص بازی )
اما بازم میشه باهاش بازی کرد .. سعی کنید با کول پد و رعایت یکسری نکات اونم 2-3 ساعت بازی کنید !
من خودم با dv6000 4ساعت بازی کردم :31:
نه دیگه.به امتیازها بیشتر دقت میکردی.بر اساس امتیاز کلی در بنچمارکها و تستها اون چیدمان انجام گرفته.چرا باید غلط باشه؟؟فرکانس کاری i5 بالاتره و در برنامه های بنچمارک رایج معمولا بهتر جواب داده.شاید اگه برنامه ای میبود که هر 8 رشته پردازشی را مورد استفاده قرار میداد اونوقت i7 میرفت بالاترنقل قول:
ببخشید این 2-3 ساعت رو که میگین منظورتون روزی 2-3 ساعته یا اینکه مثلا 2-3 ساعت بازی کنیم بعده چند ساعت دوباره 2-3 ساعت بازی کنیم؟ :دینقل قول:
من 2-3 ساعت مداوم منظورم بود !
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
کسی HP Envy 17 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم با بچه ها صحبت کردن کسی نداشت.
اگر هم بتونی تو بازار پیدا کنی 100% ریفر است.
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
.
..
HP Envy چرا ریفر هست 100 % ..................????????????
.
.
.رو چه حساب میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل های eny رو بیشتر فالنیک کار میکنه.نقل قول:
مدلش تو بازارای اصلی تهران موجود نیست.
درضمن تو برند hp های hp ریفرشون فراوانه مخصوصا pro book من خودم یه لپ تاپ 800 تومنی رو گاهی با 90 تومن اختلاف میخرم
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
گارانتی hp رو سعی کنید در درجه اول فالنیک درجه دوم پیشتازان و درجه سوم نوتالی خرید کنید
.نقل قول:
.
.
سلام
والا تا انجایی که من میدونم Falnic پول خون باباشو میگیره بعدشم اینکه کلا HP مارو تحریم کرده هرکی رسیده یه دکه زده میگه من نمایندگی فلانم...........بعدش من ندیدم Falnic تو سایتش Envy کار کنه اصلا.....دیروز به یه مغازه زنگ زدم گفت با CPU Core I7 2630 آورده از 1.850.000 شروع میشه تا 2.100.000
ok من دیروز سه جا تماس گرفتم کسی نداشت
سلام
از بچه های اصفهان کسی هست که hp dv6-3190 داشته باشه؟
نیاز مبرم به سی دی های ریکاوری دارم البته به شکل موقت!
درایو ریکاری نوت بوک خودم سالمه ولی ویندوزم پریده فقط اگه سی دی های ریکاوری یه 3190 باشه یه بار ویندوز نصب کنم بعد از ریکاوری درایو نوت بوک خودم بتونم ویندوز خودم رو برگردونم. آخه درایو ریکاوری فقط با اچ پی ریکاوری منیجر اورجینال خودش کار می کنه و الان با یه ویندوز دیگه اصلا f11 کار نمیکنه.
اگه کسی هست لطف می کنید یه پیغام به من بدید...(خدایی خیلی گیرم)
-------------------------------------------------------------------------------------------
از یاسین رایانه دی وی دی های ریکاوری رو گرفتم و مشکلم حل شد.
یه بار از دی وی دی های ریکاوری استفاده کردم بعد ویندوز نصب شده خودش هارد و درایو ریکاوری رو شناخت من هم از هارد ریکاوری کردم و ویندوز اورجینال خودش رو برگردوند
ممنون از همه دوستانی که کمک نکردند
حذف شود......
ببر همونجایی که خریدی.فروشنده های توی بازار یا نمایندگی فروش دارندش.نقل قول:
یک چیزی را هم برای n مین بار تکرار میکنم تا بیخودی اینقدر بخودت زحمت ندی:ویندوز اصل لپتاپها به هزار و یک دلیل در 90 درصد موارد ارزش نگهداشتن نداره و پیشنهاد میشه یک ویندوز x64 از بازار بگیری خودت یک ویندوز آلتیمیت سبک و چابک نصب کنی.
درایورها هم توی سایت hp موجوده
اون که راحت اپدیت میشه امنیت ویندوز بالا میرهنقل قول:
چرا؟
و به چه دلیل؟
یه توضیح میدهید؟
سلام نظرتون درباره hp dv6 6090ee چیه؟ ممنون
عزیزم قبلا در همین تاپیک دو بار توضیح مفصل دادم بگرد پیدا میکنی.نمیشه که هر دو صفحه یکبار تکرار کنم.نقل قول:
ویندوزهایی که خودت نصب کنی رو هم میتونی اکتیو کنی و مثل یک ویندوز اصلی آپدیت کنی.هیچ فرق نمیکنه.