بخش نصب و .. ببینیدکد:http://wiki.ubuntu.ir
Printable View
بخش نصب و .. ببینیدکد:http://wiki.ubuntu.ir
سلام دوستان//
من هیچی از لینوکس نمیدونم و واسه اولین باره به پیشنهاد یکی از دوستان به جای ابنتو امدم نسخه ی جهانی Linux Mint 8 Helena رو که 1.04 گیگ بود دانلود کردم//
اولین سوالم اینه که این کدهایی که میدین کجا باید وارد کنم؟؟یا یه جا گفته این دستور رو تو ترمینال وارد کنید!منظور همون کدها و مخازنه که نمیدونم کجا باید واردشون کنم!!یه خورده گیج شدم!
بعدش این 2تا مشکل رو هم دارم:
1.اولا برای هاردم این پیغام خطا رو میده:
disk failur is imminet
2.بعدش هر کاری کردم نتونستم مودم dsl asus رو ره اندازی یا وصل کنم//
(البته به صورت بوت یا همون LIVE اجراش کردم و نصبش نکردم))
نسخه ای که من دارم استفاده میکنم نسخه ای هست که تو مجموعه های نرم افزاری موجوده ... مثل همین مجموعه کوانتوم ...نقل قول:
لایو نیست ...
کسی میتونه بهم کمک کنه؟
آقا توجه نکردید من عرض کردم طریقه نصب اوبونتو سرور9.4رو میخوام !!!!!!!!!!اصلا کاملا نصبش با اوبونتو های عادی فرق میکنهنقل قول:
سلام
من از سیستم عامل های ویندوز XP و اوبونتو 9.04 در کنار هم استفاده می کنم.
اما از امروز یک مشکل خنده دار در اوبونتو برام پیش اومده!
در اوبونتو موقع تایپ (چه در OOo ، فایرفاکس ، تغییر نام فولدر و کلاً همه جا!) باید کلیدهای کیبورد رو با کمی مکث پایین نگه دارم تا اون حرف تایپ بشه!!! ولی در ویندوز به راحتی تایپ انجام می شه و نیازی به فشار دادن طولانی مدت کلید کیبورد نیست.
ما را چه می شود؟
Keyboard prefrence رو دستکاری کنید
سلام
من یک دستگاه bluetooth گرفتم اما نمی دونم چطور در اوبونتو ۹٫۰۴ ازش استفاده کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دستور sudo /etc/init.d/bluez-utils start راه میوفته
برای کار باهاش نرم افزار گرافیکی هست
این ۲ بسته رو باید نصب کنی
gnome-bluetooth bluez-utils
راهنمای کامل:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BluetoothHowto
سلامنقل قول:
دو بسته:
نصب هستند ولی دستور sudo /etc/init.d/bluez-utils start اجرا نمی شه!
- bluez-utils
- gnome-bluetooth
حتی دستور sudo /etc/init.d/bluez-utils restart رو هم طبق آموزش ویکی انجام دادم ولی نتیجه نداد و پیام زیر رو نشون می ده:
کد:sudo: /etc/init.d/bluez-utils: command not found
فکرکنم نسخه ها فرق داره
تایپ کنید blue دوتا تب بزنید با رابطهای گرافیکیش انجام بدید مثل bluetooth-applet
کد:sudo /etc/init.d/bluetooth start
سلام
خیلی ممنون بابت راهنمایی، مشکل حل شد.
اما ...
وقتی به مسیر Applications > Accsseories > Bluetooth File Sharing می رم بعد از کلیک چیزی اجرا نمی شه و هیچ گزینه ای برای تنظیمات در اختیارم نیست!
البته این نکته رو بگم که می تونم فایل ها رو از طریق گزینه ... Send to از طریق بلوتوث ارسال کنم.
ولی نمی دونم چرا بصورت گرافیکی نمی تونم تنظیماتی اعمال کنم؟
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم فکر نمیکنم به این سادگی ها حل بشه ولی خیلی ساده میشه توضیحش داد:
کیبورد هنگام ریست شدن کار نمیکنه
یعنی اینکه وقتی منو گراب میاد نمی تونم هیچ گزینه ای رو انتخاب کنم. تایمر گراب هم از کار افتاده و به صورت خود کار هم وارد اوبونتو نمیشه الان با لایو اومدم
مثلا خواستم درستش کنم زدم چشمش رو هم کور کردم
لطفا بگی چطوری از طریق سی دی لایو گراب رو پاک کنم و از اول نصب کنم
سلام. ببخشید اگه این سوال قبلا پرسیده شده اما با سرچ چیزی پیدا نکردم. من ویندوز(هم با xp و هم با seven ) و ubuntu رو در کنار هم نصب میکنم ( البته توی دوتا درایو جدا ) ولی بعد از مدتی که باهاش کار میکنم موقع بوت شدن موقع انتخاب ubuntu پیغام میدهcan't mount file system و دیگه اوبونتو بالا نمیاد آیا موقع نصب توی mount کردن اشتباه میکنم یا مشکل دیگه ایه؟ ممنون میشم جواب بدین .
لطف کنید از سیستمتون بیشتر مشخصات بدید.نقل قول:
اولا، طریقه ی پارتیشن بندی برای لینوکس، مقدار فضای اختصاص داده شده برای پارتیشن روت.
دوما، نوع هاردتون
و نهایتا نسخه ی اوبونتویی که ازش استفاده می کنید.
ممنون بابت توجهتون . راستش من از ubuntu-9.10-desktop-amd64 استفاده میکنم(روی لپ تاپ توشیبا با سی پی یو amd turion 64) . هاردم فوجیتسو و 250 گیگ هستش . من موقع نصب با پارتیشن منیجر خود اوبونتو یکی از درایوها رو (درایو d با حجم 30 گیگ) رو فرمت میکنم به ext واستفاده میکنم برای روت و بعد یکی از درایوها (با حجم کمتر) رو میذارم برای swap. این مشکلی هم که گفتم بعضی مواقع بعد از update پیش میاد ولی بیشتر مواقع حتی آپدیت هم نمیکنم به صورت اتوماتیک وقتی سیستم بوت میشه یه اسکن توی منوی آغازین اوبونتو انجام میشه و بعد اررور میده و چیزی شبیه command prompt ظاهر میشه با این آپشن که اجازه میده ctrl+d رو بزنم تا خارج بشه(هرچند که وقتی میزنم هم اتفاقی نمیفته) .یه سوال دیگه اینکه امکان داره با استفاده از virtual box این مشکل رو بشه حل کرد؟ پیشاپیش از توجه و جوابتون ممنونم.نقل قول:
سایز پارتیشن رو از 30 به 12 کاهش بدید، سیستم رو نصب کنید، کار کنید ببینید آیا باز هم به مشکل بر می خورید یا نه! اگر به مشکل بر خوردید گزارش کنید.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
ولی وقتی دستور sudo grub رو که میزنم میگه sudo: grub: command not found .
ubuntu@ubuntu:~$ grub
The program 'grub' is currently not installed. You can install it by typing:
sudo apt-get install grub
grub: command not found
ظاهرا گراب اوبونتوی جدید نسخه ۲ هست و اون راه حل قدیمی دیگه جواب نمی دهنقل قول:
برای نصب کردن دوباره گراب باید با livecd سیستمتون رو بوت کنید و رو اوبونتویی که رو سیستمتون نصب هست chroot کنید و با دستور grub-install اونو نصب کنید
فرض می کنیم گنو لینوکس شما روی پارتیشن sda1 هارد نصبه
با livecd اوبونتو سیستم رو بوت کنید بعد ترمینال رو باز کنید و با دستورات زیر اون پارتیشن رو مونت کنید
کد:sudo mkdir /media/newroot
بعد chroot رو بصورت زیر اجرا کنید:کد:sudo mount /dev/sda1 /media/newroot
بعد با دستور grub-install گراب رو نصب می کنیدکد:sudo chroot /media/newroot
کد:sudo grub-install /dev/sda
سلام....
من الان رو درایو C ویندور سون دارم... حالا می خوام اوبونتو رو روی درایو D نصب کنم.... اگر در آینده ویندوز موجود در درایو C رو تغییر بدم ... آیا دوباره اوبونتو رو تو منو بوت دارم؟( یعنی می توانم وارد ابونتو شوم؟)
ممنون :)
دقیقا 3-4 پست قبل از این پست شما مربوط به همین مطلب هست، مطالعه بفرمایید.نقل قول:
سلام من چه طور میتونم ویندوز 7 و اویونتو رو با هم نصب کنم اگه میشه یک آموزش کامل بدید تو پست اول چیزی ندیدم
با تشکر
ابتدا ویندوز رو نصب کنید.نقل قول:
بعد از نصب ویندوز اوبونتو رو بوت کنید به صورت لایو و گزینه ی install رو انتخاب کنید، البته بهتون بگم بهتر هست برای راحتی کار قبل از این کار و در ویندوز توسط هر نرم افزاری که می دونید یک پارتیشن 15 گیگابایتی درست کنید، در هنگام نصب در زمانی که نوع پارتیشن بندی رو سوال می کنه، روش manual رو برید و اون پارتیشن رو به عنوان / مشخص کنید، بقیه کار هم ساده و مانند توضیحات قبلی.
به این مرجع هم رجوع کنید:
کد:http://www.ubuntublog.ir/installation-guide/
نقل قول:
خیلی ممنون از لطفتون
من یه بار با super grub درست کردم می دونم این مشکل هم با این برنامه درست میشه. ولی چون کاملا بلد نیستم با این برنامه کار کنم خواستم از روش معمولش برم. ممکنه یه آموزش مختصر و مفید از این برنامه تهیه کنید؟؟
بهرحال من جزء به جزء توضیح دادم و همش همینه و فکر می کنم خیلی ساده باشه و چیز دیگه ای نداره
همه دستور ها هم گفتم
فقط شما کافیه بدونی لینوکست تو کدوم پارتیشن نصبه اونم با برنامه هایی مثل gparted (گرافیکی) cfdisk (متنی) بررسی کنی
برای نصب دوباره یا تعمیر گراب ، ۲ راه بیشتر وجود نداشت یکی همون که taia لینک راهنماهاشو داده بود یکی هم همینکه من گفتم
که بعد اینکه گراب ورژن۲ اومد با توجه به تغییراتی که کرده روش اول دیگه جواب نمی ده
فعلا فقط همین روش هست و من راه دیگه ای نمی شناسم
سلام، من لینوکس کارمیک ۶۴بیت و ویندوز ۷ داشتم و با گراب بوت میشدم. پارتیشنی که لینوکس توش بود رو پاک کردم و الان گراب ارور میده. میخوام گراب رو کامل پاک کنم. الان در واقع ویندوز ۷ رو دارم که نمیتونم بوتش کنم اما لینوکس رو فرمت کردم.چطور میتونم گراب رو کاملا پاک کنم؟ سپاس!
نقل قول:
منظورم این نبود که راهنمایی شما کارساز نبود. در واقع راهنمایی شما کاملا واضح و کامل بود و جا داره ازتون تشکر کنم.
گرچه هنوز فرصت نکردم راه حلتون رو امتحان کنم ولی مطمئن هستم مشکلم رو حل میکنه.
من فقط خواستم ببینم اگه کسی کار با این برنامه رو بلده توضیح بده چون استفاده از اون برنامه تجربه جالبی برام بود و دوست دارم بیشتر ازش یاد بگیرم
نقل قول:
تعمیر گراب ۲ خیلی راحتتر از این حرفاست ...
نسخه جدید برنامه ی سوپر گراب هم با نام Super GRUB2 Disk منتشر شده که گراب ۲ رو پشتیبانی می کنه !کد:http://ilinux.wordpress.com/2010/01/04/how-to-restore-the-grub
کد:http://www.supergrubdisk.org/forum/index.php?topic=438.0
من چیزی از اینها نفهمیدم.نقل قول:
اگه میشه یک توضیح کاملتری بدید.
با تشکر.
سلام.... چند پست /صفحه قبل رو گشتم اما متوجه نشدم منظورتون کدوم پست بوده...:20:نقل قول:
با جستجو به این پست:
در تاپیک دیگری رسیدم که کاملا متوجه شدم.:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4363597&postcount=30
پ.ن: شرمنده باید اول جستجو می کردم...کمی تنبلی کردم:31:
با تشکر :11:
ادیت: ا منظورتون همون تعمیر grub بوده.... سپاس :()
دیگه کامل تر از اون لینک چی بگم من؟نقل قول:
تمام مراحل رو جز به جز توضیح داده دیگه! حالا اگر شما جاییش رو متوجه نمی شید بگید تا اون قسمت رو توضیح بدم براتون، و گرنه خوب مسلما توضیحات من فراتر از این مطلب نمی ره.
کد:http://www.ubuntublog.ir/installation-guide/
خوب اون چیزی هم که شما پیدا کردید که همون مطلب چند پست قبل بود که :46:نقل قول:
به هر جهت که مشکلتون حل شد
موفق باشید
سلام آقایون پس چرا هیچ کسی نیست به من بگه که چه جوری باید لینوکس سرور اوبونتو9.8رو نصب کنم؟یعنی هیچ کس بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟نزدیک1ماه پست زدم اما انگار نه انگار یعنی نزده بودم سر و سنگین تر بود
دوست من هیچ فرقی بین نصب اوبونتو خانگی و سرور نیست جز اینکه در ورژن خانگی نصاب گرافیکی در نسخه ی لایو هست و در سرور نه.من عینا مطلب موجود در سایت رو ترجمه می کنم:نقل قول:
منبع:
کد:https://help.ubuntu.com/8.04/serverguide/C/installing-from-cd.html
Boot the system from the CD-ROM drive.
سیستم رو از روی سی دی بوت کنید.
At the boot prompt you will be asked to select the language. Afterwards the installation process begins by asking for your keyboard layout.
بعد از اتمام مراحل بوت، سیستم از شما می خواهد که زبان مورد استفاده رو انتخاب کنید و بعد از اون نصب با سوال در مورد طرح کیبوردتون آغاز میشه، (اگر راحت می خواهید همان تنظیم را با زدن اینتر قبول کنید)
The installer then discovers your hardware configuration, and configures the network settings using DHCP.
نصاب شروع به شناخت و تنظیم سخت افزار شما می کنه، و شبکه شما رو هم با استفاده از DHCP تنظیم می کنه.
Next, the installer asks for the system's hostname and Time Zone.
بعد از اون از شما هاست نیم و منطقه ی زمانی رو می خواهد.
You can then choose from several options to configure the hard drive layout.
برای طرح بندی هاردتون سیستم به شما چندین آپشن می دهد (در این مورد بارها توضیح دادیم قبلا به مطالب قبلی مراجعه کنید در صفحه ی قبل)
The Ubuntu base system is then installed.
سیستم شروع به نصب می کنه.
A new user is setup, this user will have root access through the sudo utility.
یک کاربر جدید در سیستم نصب میشه و برای دسترسی روت به دستور sudo نیاز دارید.
You now have the option to install, or not install, several package tasks. See the section called “Package Tasks” for details.
در این مرحله شما می تونید پکیجهای مختلف در دسترس رو نصب کنید.
Finally, the last step before rebooting is to set the clock to UTC.
نهایتا و در آخرین مرحله، شما باید ساعت سیستم رو تنظیم کنید به UTC
دیگه منبع رو هم که دادم، اگه سوالی در مورد مرحله ی خاصی دارید بپرسید
سلام
من اوبونتو ۹.۱۰ از سایت خودش دانلود کردم ۷۰۰ مگ با پسوند iso ریختم سی دی.
از سی دی بوت کردم-گزینه دوم یعنی اینستال اوبونتو رو زدم بعد یه صفحه سیاه اومد بالا با یه cursor
که در گوشه سمت چپ چشمک میزد و دیگه نمیتونستم جلو برم.
اما در یه سایتی خوندم مشکل از کارت گرافیک میباشد بنابراین از گزینه "safe graphic mode" رفتم – دوباره همون صفحه سیاه ظاهر شد.
روی لپ تاپ HP نصب کردم.
کارت گرافیک nvidia است.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام دستون درد نکنه اون جایی که از من اسم سرور رو میخواد یا اسم ------ سرور رو میخوادا من موندم و هر چی میزنم اصلا قبول نمیکنه و رد نمیشه می فرمایید باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه اروری چیزی باید بدی تا بتونیم کمک کنیمنقل قول:
cd رو رو یه سیستم دیگه هم امتحان کن ببین سالمه یا نه
تنظیمات شبکه رو اصلا انجام نده و خالی بزارنقل قول:
بعد از نصب می تونی درستش کنی
سلام به دوستان P30 خور
سیستم:
cpu=celeron 2.4 GHz 128K chace
RAM=DDR 256MB 266
VGA=ATI RADEON 64MB
MAIN=GIGA P4 titan 8IR2003
شرمنده دیگه سیستم نفتی داریم:31:
این سیستم برای نصب Ubuntu مشکلی داره؟(یعنی نسبت به XP بیشتر رم میکشه یا کمتر؟ )
برنامه هایی مثل Power DVD و Jet audio و FL studio و Office روی Ubuntu نصب میشن؟
من از دایال آپ استفاده میکنم Ubuntu با دایال مشکلی داره؟
با توجه به کم بودن حفره های امنیتی در Ubuntu آیا بازم به آنتی ویروس نیاز دارم؟
آیا میشه Ubuntu و XP هر دو روی یک سیستم نصب بشن؟(در 2 درایو مختلف)
خیلی ممنون :10:
سلام
من اوبونتو ۹.۱۰ دارم و به شدت مايلم بريل رو روش نصب کنم ولی سايت بريل واسم فوربيدنه(انگليسی شو ننوشتم چون قاطی پاتی می شد) به نظر شما چی کار بايد بکنم؟
آيا کسی بسته هاش رو داره که من دانلود کنم يا اينکه يه سايت ديگه ای غير از بريل سراغ داريد که بشه بسته ها رو از اونجا دانلود کرد؟
خيلی سرچ کردم ولی هيچ جای به درد بخوری پيدا نکردم
يه سوال ديگه هم داشتم
من ميزکار کا دی ای رو روی اوبونتو نصب کردم و از مرورگر کانکوارر استفاده می کنم ولی هر صفحه فارسی رو که می يارم ی های کلمه ها رو جدا می نويسه مثلا ميزکار رو اين جوری نشون ميده: میزکار
حتی موقع نوشتن هم اينجوريه راستش من اين پست رو با بدبختی نوشتم :19:
اصلا کلا کيبوردم به هم ريخته البته توی ميزکار گنوم اين مشکل رو نداشتم
اگه ميشه کمکم کنيد
مرسی