یک چیز خیلی جالب که از هامون سبطی تو این سایت دیدم:
مدرك تحصيلي: فارغ التحصيل دكتراي پزشكي عمومي از دانشگاه تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز خیلی جالب که از هامون سبطی تو این سایت دیدم:
مدرك تحصيلي: فارغ التحصيل دكتراي پزشكي عمومي از دانشگاه تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حساب شخصی دارم تو آدینه بوک اگر بازار نداشت از اونا می خرمنقل قول:
به حان خودم همین الان نگاه کردم دوبارهنقل قول:
پرسش های چهار گزینه ای شیمی 2
// // // // // پیش دانشگاهی 1
چاپ 88
نقل قول:
متاسفانه دوست عزیز من کتاب تست شیمی 2مربوط به پارسالش را دارم !!!:20:
پس اینطور که پیداست میرم تو کتاب فروشی و میگم میخوام یه نگاه به شیمی 2 سال 88بکنم و بعد که عکسشو دیدم میگم نمیخوام:31:
تقریبا بیشتر مولفهای اندیشهسازان که دکتر بودند، همه دکترای پزشکی عمومی هستند نه رشتهی تخصصی. مثل شهاب اناری، رضا نونهال آذر، فرهاد میثمی، کوروش اسلامی و ...نقل قول:
نقل قول:
بابا اینجا چرا کسی مارو تحویل نمیگیره:sad:
ایهاالناس جواب مارو هم بدین، لطفا !!
سلام
واسه دیفرانسیل آموزش دیفرانسیل قلم چی یا سبز محوری گاج اگه داشته باشن خوبه یا نیاز به تهیه کتاب کلاس رمزینه هست؟ یعنی خیلی بهتر گفته ؟
واسه زبان کسی هست که لایتنر یا بهیاد کار بکنه؟ واقعا مفید هستن و ارزش وقت گذاشتنو دارن؟ ( البته برای کسی که تازه بخواد شروع بکنه به کار باهاشون)
سلام دوستان
یه کتاب خوب که هم درسنامه داشته باشه هم تست و تمرین واسه زبان فارسی 3 معرفی کنید ؟ رمزینه چطوره ؟
واسه ادبیات چی خوبه ؟
من عربی هیچی نمیفهمم قبلا دوستان یه سری پیشنهاد دادند , فردا میخوام برم انقلاب , نظر شما چیه ؟
مرسی از کمک ها.
و این که:
1-کتاب آموزشی برای فیزیک لازمه؟ چون من تست پایه فیزیک گاج سفید رو دارم با پاسخ نامه اش. این کافی نیست؟
2-من فقط اگه گاج سفید بخونم(که تست های کنکور های سال های قبل) کافیه دیگه؟ اصلا ممکنه که نوعی سوال بدن که تا حالا نیومده؟
باز هم یکی دوتا سوال دیگه (البته میدونم که بعد از اینکه دو سه تا پست زده بشه و پسته های من از صفحه آخر نقل مکان کنه دیگه تاریخ مصرفشون هم میگذره، شاید حتی بی جواب! اما بهرصورت توکل به خدا)
تو نظرات بود که بهتره ادبیات رو موضوعی بخونیم؛ حالا دوتا سوال!!
1- این لیست واسه موضوعی خوندن ادبیات خوبه؟
قرابت معنایی دکتر سبطی یا قرابت معنایی نوبل
املا و لغت دکتر سبطی انتشارات دریافت یا املا اندیشه فایق
تاریخ ادبیات کلک معلم
آرایه های ادبی کلک معلم
2- افرادی که با برنامه کانون فرهنگی آموزش درس میخونن چطور موضوعی خوندن رو با خوندن بخش خاصی از کتاب درسی هماهنگ کنن!
نقل قول:
اگه خواستی کتاب فیزیک آموزشی پایه خوشخوان رو بگیر و اموزشها رو بخون بعد تست گاج رو بزن. در ضمن کتابهای درسی فیزیک و حل تمریناتش یادت نره
در مورد سوالات کنکور فیزیک باید بگم که از 45 ( 45 تا میاد دیگه نه ؟ ) 20 تا مثل این میمونه که ازت میپرسه اسمت چیه ؟ 5 تاش ممکنه سخت باشه . 20 تا بعدی هم متوسط هستند .
اما اگه همه نوع سوال کار کنی ممکنه بیشترش واست تازگی نداشته باشه
چرا نمیدن ؟ آره ممکنه سوالی بدن که اصلا نیومده باشه . این چندین بار اتفاق افتاده . چیزه محالی نیست .
نگران نباشید دوستان گلم
ناامید نشوید
1.برای فیزیک به نظر من اندیشه سازان بی نظیره.اموزش مفهومی+تست های عالی.نقل قول:
2.اگر بتونی روی تست های گاج مسلط بشی کافیه.
باید بگم سوادشون خیلی بالاست.مخلص همشون هم هستیم.البته خیلی از مولف های دیگه هم پزشک هستند مثل دکتر علیرضا جابری نویسنده ی کتاب زبان تخته سیاه و خیلی سبز و یا دکتر بیژن ابوالقاسمی نویسنده ی شیمی تخته سیاه و......نقل قول:
دوستان عزیزی که تازه وارد میشوند یا نمیخوان از دوباره اونقدر صفحات رو بگردند برای معرفی کتاب من صفحاتی که دوستان لطف کردن و زحمت کشیدند کتاب معرفی کردند رو آدرسشونو گذاشتم تا سریع مراجه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3923404&postcount=1467
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3917831&postcount=1448
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3917024&postcount=1445
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=295
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=291
برای زبان فارسی همگامان رو بگیر+زبان فارسی انتشارات دریافت(دکتر سبطی) جلد 1نقل قول:
واسه ادبیات موضوعی کار کن دوستان در صفحات قبل راهنمایی کردن
برای عربی ایاد فیلی عالیه اما حجم زیادی داره.رمزینه خوبه اما من الان که دارم از روی رمزینه می خوانم به نظرم بعضی قوائد رو خیلی سنگین توضیح داده(بر خلاف حجم کمش) به نظرم اگر از عربی همگامان استفاده کنی ضرر نمی کنی من پارسال این کتاب رو دست هرکس دیدم می گفت خیلی خوب و روان توضیح داده اخر سر همشون عربی رو بالای 80 زدند.
اگر دینی همگامان رو بخری ضرر نمی کنی عزیز همون جوری که من ضرر نکردم.:10:دو جلد اموزش حسابان عباس امیدوار رو تقریبآ همه ی کتاب فروشی ها دارند فرقی هم نمی کنه چاپ امسال باشه یا پارسال چون هیچ تغییری نکرده و تمام تست هاشم تالیفیه.راستی من امکان داره دیگه پستی ندم چون می خوام دور اینترنت رو خط بکشم(برای قبولی تو کنکور باید خودتو محدود کنی:31:)برای رمبو جان و سایر دوستان که از اطلاعاتشون استفاده کردم ارزوی موفقیت می کنم.:11::40:نقل قول:
کاملا تایید میشه:10:نقل قول:
دوستان من هم جهت اطلاع به شما باید بگم که من تا پایان این ماه هستم یعنی تا 30 آذر . چون دارم میرم بگم که adsl رو قطع کنن
چوم من adsl دارم خیلی معتاد شدم به اینترنت . هر سوالی در زمینه کتاب دارید در خدمتم به خصوص کتابهای ریاضی . به شما هم پیشنهاد میکنم مثل mostafa_360 دور اینترنتو خط بکشین . دیگه به اندازه ی کافی پست اینجا زده شد که چه کتابی مناسبه کدوم درسه . پس زیاد حساسیت به خرج ندید . دوستان همه سعی دارن یه کتابی بگیرن که کامل باشه در صورتی که اصلا اینطور نیست . هیچ کتاب آموزشی کامل نیست . هر کدومشون یه چیزی رو کم دارن . اما همه یک هدف رو دنبال میکنن. که در بین این پستها دیگه خودتون متوجه شدید کدوم مناسبه شماست . من هم در این مدت کوتاهی که بودم با کتابهای خوبی آشنا شدم . از همه دوستان به خاطر پستها ی خوبشون تشکر میکنم. خوبی اینجور تاپیکها باعث میشه که آدم بهترین گزینه رو انتخاب کنه برای خرید کتاب
تا 30 اذر در خدمت دوستان هستم . بعد از اون دیگه نه .
در پناه حق باشید و استوار
دوستان کنکور در واقع یک مسا بقه هست و شاید هم یک جنگ . جنگ با خودتون . جنگ با رقبا اما ...
اگه میخواهید در جنگ پیروز بشید باید خود جنگ باشید
درست تنها هدف مسابقه دادن بردن نیست اما طعم پیروزی هم خیلی شیرینه . به امید این که شما ها این لذت شیرینه پیروزی رو از ته دل بچشید .
در درون انسانها یه نیرویی وجود داره که میتونن کوهها رو جابه جا کنند . به تلاشها ی خودتون ایمان داشته باشید . خدواند هم با مهربانی اشکهای شما رو در شبهای بیداری درس خواندن پاک خواهد کرد .
نگران مشکلاتی که در زمینه فیزیک و ریاضیات و ... دارین نباشید . دانشمندان هم امشکلاتی بزرگتر از این رو دارن.( انیشتن)
دیگه داره میشه مقدمه ( یا موخره ) فرهاد میثمی
موفقیت پیش رفتنه . ادامه دادنه . نه به نقطه پایان رسیدن
عربی رمزینه رو دارم کتاب خوبیه ولی یک عیب بسیار بزرگ داره و اون هم اینه که مثل کتاب کلاس های دیگه حس سر کلاس بودن رو نداره یعنی هر سه تا دانش آموز سری رمزینه تمام تمریناتی که حل می کنن درسته غیر از معدودی که اون بی حواس می خواد حل کنه ( اونم شاید هر 4 جلسه یه بار اشتباهی ازش سر بزنه)نقل قول:
در حالی که در بقیه کتاب کلاس ها همشون اشتباه می کنن
خلاصه اینکه اگه عربی متوسط باشی بدردت می خوره و اگه ضعیف باشی احساس خنگی بهت دست میده
دوستان عزیز من هم کتاب کلاس گسسته رمزینه رو دارم هم آموزش خوشخوان یعنی باید قید یکیشونو بزنم؟؟
سلام.
دوستان نظرتون درباره کتاب ریاضی به روش یک رقمی انتشارات مزینانی چیه؟
اووووه اوه .کی این همه پول میده آخه؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی ترمی 40 میلیووووووووون؟ :18:نقل قول:
پس خبری شد به ما هم اطلاع بده :10:نقل قول:
فکر کنم عکس 20 سال پیشش باشه!نقل قول:
نقل قول:
بچه ها نظر بدید
دوستانی که می خوان برن، یک پست جامع بدهند خوب میشه. یک پست جامع شامل:
1-نظر در مورد همه کتاب هایی که خریدین و می خوایین بخرین
2-پیشنهاد کتاب(یعنی کدوماشمون بهتر بودند؟)
3-تجربیات در مورد انجام چه کارهایی(البته شاید به این تاپیک ربط نداشته باشه، اگه جای دیگه ای دادین لینکش رو بدید)
مرسی.
نقل قول:
دوست عزیز من که واقعا به شما پیشنهاد میکنم که قید گسسته خوشخوان رو بزن . البته نمیدونم سطح تحصیلی شما در چه وضعیه .ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم . مطمئنا کتاب رمزینه هم همینطوره.
یه مشکلی که بیشتره بچه ها دارن اینه که فکر میکنن هر کتابی که زیاد باشه و زیاد توضیح داده باشه خوبه .
دانش اموزان همه چیز رو آماده و حاضر میخوان .
من میگم برو گسسته انتشارات مدرسه رو بگیر ببین چقدر تمیز تو ضیح داده . حجم کتاب هم متناسب با کتاب درسیه .
من که میگم قید هردو رو بزن . باور کن
منم دیگه کم کمک از خدوتتون مرخص میشم شاید تا شنبه بیام ولی از اون به بعد کمتر و کمترنقل قول:
این آقا محمد امین هم راست میگه توکلتون به خدا باشه و سعیتون رو بکنین و بدونین که اگه با خدا باشین هیچ قدرتی نمی تونه شما رو در رسیدن به هدفتون ناکام بزاره
نگید درس خوندن به چه دردی می خوره حوصله ندارم و فایده نداره بلد نیستم و... به قول دبیر سال دومم هیچ چیزی لذتش بالاتر از این نیست که آدم جواب یک مساله رو با تلاش زیاد پیدا کنه و درست هم می گفت.......
هر وقت هم که ناامید شدید از فهم یک درس برید یه وضو بگیرید بشینید دوباره اونو بخونید خودتونم هنگ می کنید که چطور شد اینقدر این مبحث آسون شده!!(تجربه شخصی بود)
در پناه حق....
اول می خواستم بنویسم ولی به این نتیجه رسیدم که اینکارو نکنم چون سلیقه ها متفاوته و همه به یک نظر واحد(جز شیمی)نمی رسیمنقل قول:
و مثل من به سرشون میاد که اول اینجارو پیدا کردم....
سردرگم شدم خیلی از کتابو رو از نظر حجم و قیمت و مولف بررسی کردم وسوسه خرید کتاب افتاد به جونم و فقط از زمان درس خواندنم کم شد.....
پس بقیه رو تو چاه نمی اندازم مثل خودم بشن
دوستان سعی کنید در مورد همه چیز از جمله کتابها و برنامه ریزی خودتون تصمیم بگیرید . خودتون همه چیز رو تجزیه تحلیل کنید . البته با این همه راهنمایی دیگه همه چیز آسون شد دیگه . یواش یواش داریم به پایان نزدیک میشیما . یه وقت نترسید .
خودتون تصمیم بگیرید . به تنهایی . این یک افتخاره
سلام .
يك كتاب يا جزوه كمك آموزشي براي دين و زندگي 2 و 3 رو ميخواستم براي دانلود ...
ممنون:11:
مصطفی جون واقعا دین و زندگی همگامان یه چیز دیگست دمت گرم :46: خیلی خوب کارکرده مخصوصا نموداراش که عالیه تستهاش هم که خیلی خوبه الان به این حرفت رسیدم که گفتی وقت گذاشتن روی گاج وقت تلف کردنه ای کاش همون یک ماه پیش حرفتو گوش میدادم و میرفتم همگامان میگرفتمنقل قول:
منم سعی میکنم دیگه فقط جمعه ها بیام با اینکه دوری از شما خیلی سخته:11: ولی خدایی وقتی آدم میشینه پای کامپیوتر حس درس خوندن از دست میده
فعلا خدانگهدار...:40:
ونقل قول:
اول می خواستم بنویسم ولی به این نتیجه رسیدم که اینکارو نکنم چون سلیقه ها متفاوته و همه به یک نظر واحد(جز شیمی)نمی رسیم
و مثل من به سرشون میاد که اول اینجارو پیدا کردم....
سردرگم شدم خیلی از کتابو رو از نظر حجم و قیمت و مولف بررسی کردم وسوسه خرید کتاب افتاد به جونم و فقط از زمان درس خواندنم کم شد.....
پس بقیه رو تو چاه نمی اندازم مثل خودم بشن
خب شماها که بودید برای هر درخواست کتاب پیشنهاد می دادید، حالا که میرید خب لیست پیشنهاداتون رو بزارید.چه فرقی می کنه مگه؟ من یکی یکی بپرسم یا شما همش رو یه جا بگید؟نقل قول:
دوستان سعی کنید در مورد همه چیز از جمله کتابها و برنامه ریزی خودتون تصمیم بگیرید . خودتون همه چیز رو تجزیه تحلیل کنید . البته با این همه راهنمایی دیگه همه چیز آسون شد دیگه . یواش یواش داریم به پایان نزدیک میشیما . یه وقت نترسید .
خودتون تصمیم بگیرید . به تنهایی . این یک افتخاره
من تا همين الان كه اينو مي نويسم هيچي زبان فارسي نخوندم ( چون كه فكر كردم چون زبان فارسيم خوب بود ...:21:) به نظرتون از ترم 2 به بعد بايد چي جوري بخونم ؟ چه كتابايي پيشنهاد ميدين ؟
ادبيات رو هم به همون دليل:13: كم خوندم يعني فقط يذره آرايه هاي ادبي و يه ذره هم از قرابت معنايي دكتر سبطي و اينور اونور! به نظرتون از اين به بعد ادبيات رو با چه كتابايي بخونم ؟ ( كتاب درسي فايده اي داره ؟:41:)
لطفا جامع و كامل بيان كنين :11:
اصلا ميرسم تموم كنم ؟؟؟
نقل قول:
مرسی، خودشه ! هر کدوم بچه ها که دوست داشت تو یک پست کل لیست پیشنهادی خودشو با ما در میون بزاره؛ عالی میشه!
دين وز ندگي و زبان فارسي همگامان اخرين چاپشون كي بوده؟ اگه بخوام اينترنتي بخرم از كجا بايد سفارش بدم مرسييييييي
مباحثی که توی گسسته ضعیف هستی را از رمزینه بخون تا مسلط بشی، بعد تمرین تست را از روی کتاب خوشخوان انجام بده.نقل قول:
سلام
همگي خسته نباشيد.كسي اين حسابان عباس اميدوار جلد2 را خونده؟؟؟كاربرد مشتق و انتگرال را خوب توضيح داده؟؟؟
قیمتش 10500نقل قول:
من که می خوام بخرم این کتابو(قابل توجه Shah Abas)نقل قول:
دوستان پیشنهاد شما چیه
برای
تست دیفرانسیل---گسسته---تحلیلی----حسابان و ریاضی 2