پلاکش فتو شاپه!:laughing:نقل قول:
تا حالا هم کسی انزو وارد ایران نکرده!
مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پلاکش فتو شاپه!:laughing:نقل قول:
تا حالا هم کسی انزو وارد ایران نکرده!
مثل این:
فراری انزوهه صد درصد فتوشاپ و سرکاریه !!!
مثلاً اینو داشته باشید : کار خودمه:
اون کادیلاکه عجب چیزیه !!! قیمتش هم ظاهراً مناسبه.
درسته من هم حدس زدم تقلبی باشه اما فضای اطراف اون مشابه یه خانه معمولی ایرانی است.در هر صورت من زیاد شنیدم که ماشینهای اینچنینی وارد و پلاک شدند و حتما هم برای بعضیها این کار شدنی است..
كاماروي عزيز سلامنقل قول:
در مورد اين فراري كه عكسشو لينك دادي به نظر مي رسه اين پلاكش مشكل داشته باشه چون تا اونجايي كه من مي دونم پلاك الف فقط مخصوص ماشينهاي دولتيه و اونهم به رنگ قرمز موجوده من كه تا حالا پلاك الف سفيد نديدم به نظرم سر كاريه!
سلام!
جناب کامارو ال تی!
این همونیه که گفتم دیدمش:
دوستان به نظرتون قیمت رو زیاد نگفته؟؟؟کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=15069&mashin
این یکی چی:
2 تاشون اهواز هستن!کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=14908&mashin
اولی که یه 74 با دماغه تغییر یافته هستش که واقعا بد کار نشده ولی حیف دیگه اصالت ماشین یه ذره میتونم بگم زیر سوال رفته ولی با همه وجود تمیز کار شده و معلومه که خرج خوبی روی ماشین گذاشته الان همین دماغه بالای 1 میلیون قیمت داره
قیمتش هم بد نیست در ظاهر خوب ماشین جم و جور شده ولی 15 معقولتر هستش اونم به شرطی که واقعا ماشین خوب جم و جور شده باشه نه یه سر هم بندی و کلی بتونه کاری
مثلا 18 تومن واسه کارهایی که آقای نیگپور میکنه معقول هستش که واقعا خوب کار میکنن
در موردشون هم باید بگم انگار طرف دلال هستش یعنی میخره کمی میرسه به ماشین میفروشه .
پس این مدل پوزه به چه سالی مربوط میشه؟نقل قول:
اون فورده چی؟یه خورده عجیب نیست؟
ممنون!:31:
هر دوتا ماشین را دیدم..اون پونتیاک که مشکل شاسی داره.تصادف سختی از جلو داشته و الان هم اگر دقت کنید لبه های کاپوت به سمت بالا رفته و جای خودش نیست.در واقع رنگ و روغن خوبی بهش زدن.اصلا این قیمت نمیارزه.نهایتا5 میلیون اگر فنی سالم باشه که میدونم نیست.!
اون دومی مرکوری کوگار بود که خیلی وقت پیش عکسشو براتون گذاشتم .توی تعمیرگاه دوستم آورده بود برای سرویس.اینجور که دوست ما میگفت طرف از تهران خریده آورده و انگار نهایتا 2 یا 2.5 داده بوده.هیچ کار خاصی هم روش انجام نداد جز اینکه پمپ ترمز بالا را سرویس کرده بود.بدنه بشدت موج دار و بصورت وحشتناکی بتونه کاری شده بود.در واقع بنایی کرده بودن!!!لبه های جلوی کاپوت کلی با لبه گلگیرها فاصله داشت و عقب جلو بودن..حداقل 3 میلون هزینه بازسازی درست و فنی بدنه اونه..من بیشترین قیمتی که روش بگذارم همان 2 تومن بیشتر نیست..درسته که کمیابه اما این دلیل نمیشه که هر اوراقی را به اسم آنتیک و کلاسیک قالب کنند!
اینها یه چیزی شنیدن که ماشینهای کلاسیک و پلاک ویژه و این چیزها هست..اما دیگه متوجه نیستند اگر یه نفر اینکاره باشه نمیشه با این داستانها گنجشک بجا قناری رنگ کنند و بندازن به ملت.تا الان تعداد زیادی فورد مک وان و کامارو و پونتیاک دیدم که خیلی بهتر از اینها از آب در میامدن ولی نگرفتم چون قیمت الکی دادن و کسی هم خریدار نبوده..شاید یه بنده خدایی بیخبر که پول مفتی داشته باشه بده بابت ماشینی با این وضعیت....اما نه همه کس..اون پونتیاکی باید بگه 15 یا 18 میلیون یا بیشتر که توی یه کارگاهی مثل مال آقای نیکپور بازسازی شده باشه..اون کیفیت بدنه و رنگ و تجهیزات و..نه اینها...
خيلي ممنون از توضيحاتت واقعا كامل بودنقل قول:
مرسی همشهری!نقل قول:
این آقای نیکپور کیه؟؟کارگاهش کجاس؟
چند نمونه از کار هاش رو بزارید ببینیم!:31:
نقل قول:کد:http://sccci.blogfa.com/
خب تا الان حتما کلی توی سایت جناب نیکپور چرخ زدین و خیلی لذت بردین..واقعا هم لذت داره که میبینی یه ماشین دهه 60 یا 70 که دیگه کسی نگاهش نمیکنه چطور با یک بازسازی اساسی و واقعا حرفه ای با صفر کیلومتر تفاوتی ندارد..سالها پیش توی سایتهای آمریکایی بازسازی ماسلها را با لذت و حسرت نگاه میکردم و میدیدم اینجا به دیده حقارت به ماسلها و مدلهای پایین نگاه میکننن اما کسایی مثل آقای نیکپور با این فرم کاری نشون دادن که میشه همین کار را هم توی ایران انجام داد..خیلی ها باور نمی کنند که این کارها اینجا انجام میشه..البته حق هم دارند چون هرچی صافکار و رنگ آمیز بوده حتی اون حرفه ای های درجه یک همش دنبال صاف و وصله کاری ماشینهای امروزی بودن که یه گلگیر نو میخری و میدی رنگ آمیز یه رنگ روش میپاشه و خدا تومن هم میگیرن..کی باورش میشه اینهمه صرف وقت و حوصله و زحمت برای یه چیزهایی مثل این بگذارن؟؟خیلی ها متلک میپروندن که عکس ماشین خارجی را برداشتن و با فتوشاپ گذاشتن توی محیط کارگاه و وانمود کردن که کار خودشونه!!!
جالبترین قسمتش اینجاست که برای قطعات یدکی به هیچ عنوان از لواز دست دوم و داخل ایران استفاده نمیکنند و همه اونها را از خارج و نو میخرن..و البته هزینه بالایی هم داره..مثلا حدود 25 میلیون تومان برای لوازم و تجهیزات یه ماستنگ فست بک کبرا 1968 از امریکا قطعه خریده بودند .همه فاکتورها و ریز اقلام هم نوشته شده بود.
این مورد آخر که پونتیاک را بازسازی کردند ( رنگ سبز که به قرمز عوض شد) متوجه شدید که سقف را آن صافکار با دست ساخته و عوض کرد؟در حالی که اگر امریکا بود به احتمال زیاد قطعه نو یا دست دوم سالم براش میگذاشتند .هنر واقعی صافکار اینجا معلوم میشه..کار رنگ آمیزی هم که واقعا محشر بود..سرویس شاسی و زیر بندی اتاق..حالا نوبت داخل و داشبورد و تودوزی و تزئینات و.......که رسید دیدن داره..!!!!!
با علی آقا موافقم کار های آقای نیکپور و همکارانشون واقعا توی دنیا میتونه تک و استثنایی باشه
بله من اولسین باری که عکس اون پونتیاک رو در حدود 1 سال پیش تو سایت ایشون دیدم واقعا باورم نیمشد میخوان از یه اتاق نا مشخص که جز وین کد و چراغهای عقب نوع ماشین به هیچ عنوانی قابل تشخیص نبود و یک کاپوت که با پارچه روی ماشین بسته شده بود همچین چیزی در بیارن ولی بعد از مشاهده چند نمونه از کارهاشون از جمله ماستنگهای مختلف منتظر وبدم تا یکی از یباترین ماشینهای بازسازی شده رو بعد از مدتی مشاهده کنم
من به شخصه برای این ماشینها ارزشی نمیتونم بذارم چون واقعا هنر دست هستن نه پرسی نه قالبی و زحمت کشیدن و علاقه به این ماشینها که بعضی ها میگن دیگه عمرشون رو کردن
واقعیشت من اگه قرار باشه ماشینی بخرم که لازم باشه برازسازی بشه با اطمینان میتونم کار رو دست این افراد بسپارم.
سلام درود
خدا رو شکر کلوپ آمریکایی ها دوباره رونق گرفت
میخواستم مدل این ماشینو واینکه قطاعاتش موجود تو تهران و شمال هستش و دیگه اینکه تمیزش پیدا میشه در چه حدود ......ممنونم دوستان
این عکسو که من گرفتم !
اسم این ماشین دوج کرونت مدل احتمالا 1972 باشه.
این ماشین مال یه تراشکار حرفه ای و علاقه مند این ماشینهاست که سالی یه بار به دلایلی میاد شهر ما (اهل تهرانه)
یه سال قبل از اینکه من این عکس رو گرفتم ، ایشون با فورد موستانگش اومده بود :
یه مدتی من خودم بد جور به سرم زده بود یکی از این(دوج کرونت) بگیرم ؛ یکی بود تو اصفهان که تقریباً مناسب بود و اگه درست یادم باشه قیمتشو 3.5 می گفت.
دوستان به نظرتون این تولید شده ؟ از کجا می تونم دقیق بدونم ؟
ظاهرا ساخته شده و تصویر تبلیقات هم زیاد داره.مدلهای دهه 60 و 70 بیشتر معروف بودن (دوج زیر مجموعه کرایسلر بود)
فکر میکنید برای این میشه موتور و گیر بکس پیدا کرد؟البته گیربکس که من دیدم هست..توی تهران اما موتور سالم خیلی سخته.منظور سالم از نظر نداشتن ترک و دوختگی بود وگرنه هر موتوری که گیر آمد با یه سرویس و تعمیر معمولی روبه راهه..اوضاع سندش اگر جور باشه بد نیست.
به نظرم زیاد هم امیدی براش نیست واسه دو تا یکی کردن خوبه ولی واسه سر پا کردن خیلی کار داره
موتور و گیربکس فورد که سالم تمیز خودتونم گفتین سخت گیر میاد محصول جی ام بود یه چیزی ولی این تزئیناتشم مکافاتی میشه
سند هم نداره خلاصه یکی هم پیدا بشه که اتاقش داغون باشه اتاقش نسبتا خوب مونده .
درسته.تزئیناتش از همه بدتره.مثلا شیشه و صندلی و شل جلو( شد ماشین مشدی ممدلی!!)
منظورش از لاش سند دقیقا چیه؟شاید سند ماشین که باطل شده پس دیگه اسمش سند نیست!البته دیدم که دوباره سند براشون درست میکنن همان داستان قدیمی پول حلال مشکلات!.با این اوصاف نهایتا 200 تومن بیشتر ارزش نداره.بقول شما برای دوتا یکی کردن خوبه.اما این که نوشته داشبورد سالم خیلی جالبه.بدون شیشه توی باد و باران و برف و آفتاب و خاک و خرابکاری بچه ها و.... چطوری داشبورد سالم مونده؟؟؟؟!!!!!ماشینی که روی چشم نگه دارن بلاخره یه ترک و خراش و چیزی رو داشبوردش پیدا میشه..وای به حال این یکی!!
اون دوج کورنت که شما گفتی حتما اینه:
اما واقعا این قیمت نمیارزه.با این پول یه کاپریس یا کادیلاک مناسب میشه گرفت.ارزش کلکسیونی هم که نداره.
نه این نبود ، اونی که من می گم از همین مدل 72 بود.
یکی هم از این مدل 72 تو پارکینگ بیهقی هست که وضع نسبتاً خوبی داره.
سلام.
بچه ها امروز تایر جلو ایمپالا پنچر شد
بردمش پیش آپاراتی تا پنچریش رو بگیره...آپاراتیه یه چیز خیلی جالب گفت که شاخ در آوردم خودش هم تعجب کرده بود....روی لاستیکها سال تولید لاستیک رو مینویسه که مانند یک کد میمونه
حدث بزنید تایر مال چند سال پیشه؟
1975
یعنی 35 سال سن داره که این نشون میده ماشین راه نرفته....دیگه شک ندارم که ایمپالا فوقولاده کم کاره
راستی ایمپالا رو بیمه کردیم معاینه هم گرفتم پس فردا هم میریم شماره گذاری
خیلی جالب بود.واقعا تایر این همه سال زیر ماشین باشه(حتی اگر راه نرفته باشه) باز هم دوام بیاره و کار بده حیرت آوره.مارک تایرها چیه؟مطمئنم آمریکاییه!
وضعیت کامارو به کجا رسید؟
ممنوننقل قول:
یه مدتی من خودم بد جور به سرم زده بود یکی از این(دوج کرونت) بگیرم ؛ یکی بود تو اصفهان که تقریباً مناسب بود و اگه درست یادم باشه قیمتشو 3.5 می گفت.
حالا من متوجه نشدم تو ایران قطعاتش هست و تمیزش چقدره(3.5!!!)؟
علی آقا شما هم یه نظری بدبد...........
حقیقت من زیاد با این مدل دوج آشنایی ندارم.یه ماشین سدان خانوادگی بزرگ آمریکایی که قیافه چندان بدی نداره اما اون هیجان و لذت اسپورتی هم توش نیست..
اگر بر اساس قیمت کلی یه ماشین بخوام نظر بدم 3.5 بد نیست( اگر تمیز باشه) اما دردسرهای لوازم یدکی همیشه تعیین کننده قیمت یه ماشینه.بفرض یه چیزهای مصرفی مثل لنت ترمز یا درب ترموستات و جنت رادیاتور ها و یا لوازم جلوبندی اگر خراب بشه که به این مفتی پیدا نمیشه.توی اهواز سالها پیش یه فروشگاه لوازم جیپ بود که یه مقداری هم لوازم دوج داشت و البته حالا دیگه نیست.تهران شاید بشه چیزهایی پیدا کرد اما واقعا دردسر داره.کلا در مورد ماشینهای خاص باید اول ببینید بازار لوازم و یدکی اون چطوره؟الان یه شورلت خیلی توی بورس هست تا یه مثلا دوج یا پیلموت.
این یه جور خواست و نظر شخصیه .اگر تمایل به داشتنش داری بگیر.و البته از صاحب قبلی آدرس و نشانی تمام مکانیکها و لوازم فروشهایی که در این مورد کار میکنند را بگیری بهتره.
واقعاً ایول دارهنقل قول:
این کد رو به چه صورتی نوشته و کجای لاستیکه؟ رو همه لاستیکا هست؟
کلاً ماشین آمریکایی چیزی به جز دردسر و دوندگی نداره ، البته خب "ما" اعتقاد داریم که ارزش این دردسرها و دوندگی ها رو دارهنقل قول:
من خودم اعتقادم اینه که اگه ماشین آمریکایی بخری ، (هر چه قدر هم سرحال باشه) باید حدود 2-3 میلیون اضافه بر قیمت ماشین ، خرجهای اضافیشو در نظر بگیری و آمادگی خرج کردنشو داشته باشی ...
در مورد اون ماستنگ صفحه قبل ، به نظر بنده ارزش کیلویی آهن قراضه به مقدار وزنش داره و نه بیشتر... همون حدود 200 هزار تومن.
سلام تاريخ توليد لاستيك رو معمولاً به صورت يه عدد چهار رقمي روي لاستيك مي زنند كه دو رقم سمت راست نمايشگر سال ساخت لاستيك و دو رقم سمت چپ نمايشگر هفته چندم ساليه كه لاستيك تو اون تاريخ ساخته شده مثلاً اگه نوشته باشه 1409 يعني تو هفته چهاردهم سال 2009 ساخته شده كه ميشه ماه آوريل2009نقل قول:
احتمالاً روي لاستيك ماشين محمد آقا بايد يه همچين چيزي نوشته شده باشه 1275:46:
سلام.
والا من خودمم شک کردم ولی فردا میرم از لاستیک عکس میگیرم و کدش رو هم میبینم
راستی اون لاستیکه بود که ترکید و عکسش رو گذاشتم اون یکی از تایرها بود که نابود شد
جالب اینجاست که لاستیکها 60-70 درصد آج داره فقط گوشه هاش پوسیده وجالبتراینکه لاستیک تیوپلس بود و الان یه تیوت انداختم روش ولی بازم آپاراته گفت دبگه این لاستیکا بدرد نمیخورن
صاحب قبلی ماشین میگفت این ماشین همش خواب بوده ولی من زیاد باورم نشد ولی حالا فهمیدم راست میگه چند دلیل هم برای ثابت کردن کم کار بود ماشین دارم که بعدا میگم....
مسلما کم راه رفته و بیشتر خوابیده بوده.تایر چیزی نیست که بشه بازسازی و تعمیر و نوسازی کرد( بصورت استاندارد)بنابر این اگر قضیه را اینجور تصور کنیم که این لاستیکها مال خود ماشین بودند پس نشون میده واقعا کم راه رفته.شاید اگر امکان و دسترسی وجود داشت میشد فهمید روزی که این ایمپالا از خط تولید جنرال موتورز خارج شده همین لاستیکها زیرش بوده یا نه.احتمالا حتی شماره سریال لاستیکها را با خود ماشین هم یه جایی ثبت میکردن.این مربوط به مسائل امنیتی و پلیسی و F.B.I آمریکا میشده.بارها توی فیلمها دیم که از روی شماره سریال یه قطعه کوچک یه ماشین تونستند اصل ماشین و صاحبش را پیگیری کنند.مثل یه جریان بمب گذاری توی عربستان که از روی شماره ثبت شده میل لنگ ماشین خود ماشین.صاحبش و خیلی چیزهای دیگه را ردیابی کردند.
ماشین آمریکائی محشره ما هم یکیشونو داشتیم که اونقدر کار کرد تا اینکه دیگه قطعه گیرش نیومد حالا سوای بنزین
سلام.
نه مطمعنآ تایر فابریک ماشین نیست چون ماشین مدلش 73 و این تایر تولید 75 ه
خوب رفتم تایر رو دیدم....ساخت ژاپن یه کدی توش پیدا کردم نمیدونم همینه یا نه
نوشته w l h o 75 عکسش رو میزارم...
سلام دوستان میخواستم بپرسم کاپریس تمیز چنده؟از لحاظ شتاب همپای کدوم ماشین ایرانیه؟چند تا آمپر داره؟
راستی دوستان روغن خوب برای ماشین چی پیشنهاد میدید؟
رفتم روغن ایمپالا رو تعویض کردم ایرانول 12000 ریختم 12500 تومن
روغن گیربکس اتومات چی؟
من پاسکال صادراتی میریزم خیلی خوبه 1 لیتر 3500 تومن قوطیش مثل بهران میمونه تعویض روغنیه گفت این یه پله از بهران بهتره
====
====
بچه ها یادم نیست گفتم یانه که نوا رو فروختیم...گفتم؟!
فروختیم 1.5 مالک جدیدش که همسایمونه همین امروز پلاکش رو تعویض کرد مبارکش باشه
در مورد روغن موتور تا اینجا که من دیدم روغنهای خارجی هیچ کیفیتی ندارن و اصلا نمیشه روش حساب کرد.چون خیلی تقلبی شده.تنها روغن خوبی که دیدم بهران بوده که مدل پیشتاز از همه بهتره البته مقدار کیلومتر رو ننوشته اما حدودا 5000 کیلومتر در شرایط معمولی کار میده.مارک ایرانول هم از قدیم خوب بوده.اما شما نگذار تا آخرین کیلومتر کار بده و حداقل 2 هزار کیلومتر زودتر عوضش بکن همراه با فیلتر.یه مطلب دیگه اینکه روغنهایی مثل توتال که برای 206 خوبه اصلا به درد شورلت نمیخوره چون دور موتور شورلت پایین و نیروی گشتاور بالایی داره در حالی که توی ماشینهای جدید دور موتور ها معمولا بالاتره و گشتاور پایین.روغن توتال نمیتونه به خوبی لای یاتاقانها را روانکاری بکنه و چون خیلی رقیقه کارایی پایینی برای اینها داره.اینو روی یه نوا آزمایش کردیم.
روغن گیربکس اتومات هم که من از بهران استفاده میکردم و خیلی خوب بود الان فکر کنم استاندارد دیکسرون III موجوده و عالی جواب میده.از مارکهای دیگه مثل A C DELCO استفاده کردم بد نبود اما شنیدم تقلبی توش زیاد هست.
من حس میکنم نوا را خیلی ارزون دادین.با قیمتهایی که من دیدم توی نت خیلی بیشتر میارزید.البته شما فروشنده بودی و نه مثل بعضیها که الکی یه قیمتی پرت میکنند ولی شاید تا 2.5 هم راحت فروش میرفت.بهر حال مبارک صاحب جدیدش امیدوارم قدرش را بدونه و بهش برسه
سلام دوستان
این ماشین با این قیمت می ارزه؟؟ (خواهشا جواب بدین )
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=6657&mashin
سلامنقل قول:
خیلی ممنون کامارو جان...
بله نوا رو ارزون دادیم به 2 دلیل
1 اینکه ماشین باید پلاک میشد تا فروش بره که ما اهل پلاک کردن نبودیم
2 اینکه با پول نوا باید ایمپالا رو پلاک میکردیم برای همین خواستم زود ردش کنم بره
اگه پلاکش میکردیم تا 3 تومن میخردین تو واقعآ ماشین تمیز و همه چی فابریک یود
دوست عزیز قیمت کاپریس این مدلی و به این تمیزی همین حدودنقل قول:
یعنی کاپریس تمیز و خوب مدل بالا همین قیمت معامله میشه
یکی از دوستان کاپریس 89 ال اس سفید داشت که به همین تمیزی بود فروختش 12 تومن
این کاپریس ظاهرا که مرتبه.البته تا از نزدیک چی باشه.قیمت تمیز مدل بالا هم همین حدود است و ممکنه کسی بخواد زودتر بفروشه ارزونتر بده.این دیگه بستگی به فروشنده داره.من فکر میکنم جدا از مدل سال ساخت اگر کسی خیال خرید سمند یا 206 یا 405 داره خیلی بهتره که کاپریس بخره.
جناب حجازی نوبت کامارو کی میرسه؟!کاشکی اون را زودتر رو به راهش کنین.:20:
مصرف این کاپریسهای 89 حدوداً چقدره؟
سلام کامارو جان
والا کامارو رو نمیخوام با 4-5 تومن بازسازیش کنم....بازسازی که من میخوام بکنم 7-8 تومن حداقل پول میخواد که فعلآ این بودجه رو ندارم
خودم دوست دارم اونو زودتر بازسازی کنم ولی چه میشه کرد.....
ولی یه فکری براش دارم میخوام زودتر پلاک ملیش کنم
====
====
مصرف کاپریس چون انژکتوره خیلی کمه حدود 11-12 باید باشه تازه موتورش 305 ه