میتونین از پوشه Archive واقع در : F:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\YOUR USERنقل قول:
پشتیبان تهیه کنید و بعد از نصب ویندوز مجددا توی اون مسیر قرارش بدین .
Printable View
میتونین از پوشه Archive واقع در : F:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\YOUR USERنقل قول:
پشتیبان تهیه کنید و بعد از نصب ویندوز مجددا توی اون مسیر قرارش بدین .
سلام
بعضی موقع ها شده که وارد یه روم میشی و پیغام میده که شما عضو کنفرانس نیستین و بنابرین صداهارو نمیشنوین
چه جوری میشه درخواستی چیزی داد که آقا مه هم هستیم مارو هم راه بدین:31:
مي تونيد دستي هم پشتيبان بگيرين.. بعيد مي دونم كه شما بخواين از همه آيدي ها تو محيط چن بك آپ بگرين..!نقل قول:
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:11 AM ----------
چند راه مي مونه.. نسخه ديگه ياهو رو تست كن.. و يا نسخه پرتابل رو..نقل قول:
ياهو مسنجر رو تو درايو ديگه نصب و بعد تست كن ؛ و وبت رو هم روي يه سيستم ديگه تست كن..
در نهايت همه اينا نشد با Ispخودت صحبت كن اگر adsl داري دوست من..
موفق باشي..
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
دوست من توي صفحات قبل به خوبي بحث شده ؛ و به نظر ميرسه كه راه منطقي هم وجود نداشته باشه..نقل قول:
به احتمال زياد به صورت خودكار درست ميشه..!
موفق باشيد..
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
دوست من توي صفحات قبل به خوبي بحث شده ؛ و به نظر ميرسه كه راه منطقي هم وجود نداشته باشه..نقل قول:
به احتمال زياد به صورت خودكار درست ميشه..!
موفق باشيد..
مرسي
از راهنمايياتون ولي اكه نشد چي؟
نقل قول:
میتونید از سایت های جایگزین استفاده کنید مثل وب مسنجر!
تا وقتی که مشکلتون برطرف بشه
دوست عزيز من از نسخه 4 مسنجر باهاش كار كردم و تقريبا خيلي چيزا راجع بهش مي دونم
و كلي جايگزين واسش مي شناسم اما مي خوام بدونم كدوم قسمت از ويندوز الان اسيب ديده بعد از نصب اپرا كه اين اتفاق افتاده!
بنده خيلي وقت پيش مشكل نمايش Add list رو توي ياهو مسنجر داشتم..
راستش براش هيچ تلاشي هم نكردم كه بخاد درست بشه ؛ ولي بعد از چند روز مشكل خودكار درست شد..
راهاي تست كردن براي رفع مشكل زياده ولي حوصله كمه..!
زياد قابل قبول نيست خودش درست مي شه !
اگه مشكل مربوط به خود ياهو بود كه رفع مي شه بارها اين اتفاق افتاده بود
واسه مشكل سايت بود
واسه فايروال اي اس پي بود
واسه سرعت كم بود
واسه -------- بود
...
اما من اينترنت پر سرعت دارم 2مگ شاتل 2مگ رويال همراه با يه سرويس 10مگ اختصاصي
كه همه هم زمان با هم هستن و سرعتم تا 2مگا بايت در ثانيه هم بعضي وقتا مي رسه (يعني دو برابر كل پهناي باند يه اي اس پي معمولي)
پس مشكل سرعت ندارم
مشكل -------- هم ندارم
ياهو هم مشكلي نداره سيستم من مشكل داره
خودم واسه سرويس 10مگم اي اس پي محسوب مي شم و مشكلي نداره چك كردم
اما بيشتر از رفع مشكلم دوست دارم بدونم چه بلايي سر ويندوز مياد
بعضي جاها خوندم مربوط به جاواست بعضي جاها هم تنظيمات رجستري
ولي هيچ كدوم نبود جفتشونو چك كردم ديگه موندم
سلام از دیشب هرکاری میکنم پی ام ها نمیرن اما واسه اد لیستم میرن چی کار میشه کرد؟
سلام برو بچ پی سی
یه سوال داشتم در مورد مسنجر یاهو
توی یه روم وقتی میخوای یه pm به همه بدی چججوریه؟ میشه ؟
------------------------------------------------------------
راستی یه سوال دیگه بعضی وقت ها یاهو به ip ایراد میگیره و pm نمیره و نمیاد
برای شما هم اینجور شده؟
سلام دوستان عزیز
میشه یکی به بگه با یاهو مسنجر مک چطور مشه وارد روم ها شد...؟
سلام..نقل قول:
تو صفحات قبل دوست من نگاه كنيد و بررسي كنيد..
چندين پيشنهاد شده از طرف دوستان براي رفع اين مشكل...
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
سلام..نقل قول:
براي اين كار نرم افزار هاي خاصي هستن
بنده چند سال پيش به دليلي دنبال اين كار بودم ولي نشد..
تو قسمت درخواست نرم افزار يه تاپيك بدين..
راه حلی برای این ctrl+shift+R به جز ورژن 8 و 9 و 10 نیس؟:دی
دوستان من به دلایلی نمی تونم از ویندوز 7 استفاده کنم و همیشه با xp sp2 کار می کنم.مسنجر ورژن 9 و 10 با xp مشکل داره؟
وقتی می خواد صفحه مسنجر باز بشه یه 50 ثانیه هنگ میکنه خود برنامه و وقتی هم که می خوام ببندم بازم هنگ میکنه.
در sp3 هم همین مشکل وجود داره
منم قبلا با ایکس پی همین مشکلو داشتم .. اضهار همدردی میکنم :31:
سلام
کسی لینک دانلود Y! messenger vista 1.2 رو داره؟
:41: خیلی دنبالشم
دوستان منم گرفتار همین مشکل شدمخ ! :31:
سلام
تصاويري كه از وبكم طرف مقابل دريافت ميكنيم
آيا جايي ضبط ميشه ؟
نخیر ضبط نمیشهنقل قول:
ديدن وبكم ديگران بدون اجازه اونجا امكان پذير هست؟
بعد برنامه اي تو وين اكس پي سرويس پك سه هست كه بشه تصاوير رو ضبط كرد/؟ تصاوير وبكم طرف رو!
با سلامنقل قول:
براي بدون اجازه ديدن وبكم يه سري نرم افزارهاي خاصي هست كه بعضا شايد درست هم كار نكنن و فقط جنبه ي تبليغ داشته باشن
براي ضبط كردن هم ميتونيد از نرم افزارهاي جانبي استفاده كنيد كه از صفحه ي نمايشگر فيلم برداري ميكنن
تنظيمشون كنيد كه از وبكم هم فيلم بگيرن
مثه Snag it
موفق باشيد.
سلام
نمیدونم چرا یه روز که رفتم تو مسنجرم, دیدم صفخه ی چت دیده نمیشه یعنی پیامهای دیگران و خودم حتی دیده نمیشه!!!
هرکاری کردم, از دوباره نصبش کردم, پروکسیشو ور رفتم, حتی سیستم ری استور هم کردم درست نشد!!!
فقط مونده ویندوز عوض کنم!!!
لطفا کمکم کنید
وقت دوستان بخیر
من اصلا با یاهو کار نمیکنم ولی الان چند آی دی هست که باید add کنم با یاهو مسنجر هم اصلا نمی تونم وارد بشم مجبورم از تو سایت برم
یه استاد لطف کنه بگه چطوری آی دی رو add کنم وقتی میرم تو قسمت add کردن چرت و پرت زیاد میاد آدم بیزار میشه منم سر در نمیارم از این یاهو
ممنون
تنها راه چاره عوض كردن ويندوزهنقل قول:
من هم مشكل دارم
اگه به علت نصب اكسپلورهاي جديد يا اپديتشون اين مشكل ايجاد شده باشه ممكنه فقط ممكنه با يه سري دستورات داس و اپ ديت كردن جاوا درست شه مال خودم كه با اين راه هم درست نشد
نقل قول:
یعنی میخواین از webmessenger کسی رو add کنید ؟؟
اگه از webmessenger وارد شدین :
قسمت پایین addlist گزینه add رو بزنید و آی دی رو اضافه کنید . دیگه چیز دیگه ای نمیخواد:13:کد:http://webmessenger.yahoo.com
اگه از خود messenger اد میکنید که فقط بعد از add کردن باید next و بعد finish رو بزنید بعد از اینکه طرف مقابل هم acc کردن ..یه پیغام میاد برای شما بعد finish رو میزنید.
.
.
.
یه سوال دارم مگه voicecall و videocall غیر فعال نیست ؟
تو ادلیست من بعضی وقتا هر دو فعال هستن بعضی وقتام نیست ...
چه جوری میشه فعال کرد ؟؟؟
سلام مگه ایدی رو بعد 6 ماه که پاک شه نمیشه دوباره ایجاد کرد ؟
من یه ایدی داشتم سال پیش خود یاهو بست به چه دلیل نمیدونم مثه اینکه یه نفر با چند ip مختلف راپورت داده بود اونا هم بستن الان یه سال گذشته ولی هنوز نمیتونم ایدی رو بسازم
سلام
1- من از ياهو مسنجر 10 بتا استفاده ميكنم كه قابليت كانكت شدن به فيس بوكم داره اما نميدونم با اينكه گزينه save message archive فعاله اما بازم وقتي messege history را ميارم چت هايي را كه انجام دادم نشون نميده يا فقط 2 خط اول چط را نشون ميده آيا مربوط به بتا بودن مسنجر ميشه يا نه؟
2- ميشه همزمان با يك آيدي از دوجا آنلاين شد يانه؟ مثلا هم روي سيستم آن باشي هم روي موبايل آخه با هر كدوم كه آن ميشي اون يكي آف ميشه آيا اين امكان وجود داره؟
ممنون
دوستان چطوري ميشه بيشتر از 1000 نفر Add كرد به ليست ؟
با سلامنقل قول:
این مشکل بیشتر توی ویندوز 7 دیده شده و دلیلش هم مرورگر IE 9 هست
راه خاصی که واسه این مشکل دیده نشده و اکثر دوستان هم همین مشکل رو دارن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
1- شاید ممکن باشه از بتا بودنشه
اما نسخه ی فاینال رو نصب کنید دوست عزیز
2- خیر به هیچ وجه امکان نداره با یه آی دی دو جا آنلاین باشید
موفق باشید.
دوستان دنبال یه کرک میگشتم واسه یه برنامه بعد از اجرا کردنش یه سری از تنظیمات ویندوز و بعلاوه یاهوو رو خراب کرده
حالا پی ام هایی که تو یاهوو میاد و پی ام هایی که خودم هم میدم رو نمیتونم ببینم
مشکل رجیستری پیدا کرده
برسید به داد من که زندگی داره مختل میشه:دی
البته یه بار هم همین بلا سرم اومد که اوندفعه هم کرک نصب کرده بودم (کلاً کرک ها موجودات نامردین:دی)
دوستان چطوري ميشه بيشتر از 1000 نفر Add كرد به ليست ؟
نقل قول:
مطمئن نیستم ولی فکمیکنم اگه group بسازین و این 1000 نفر رو تو چند گروه قرار بدین بشه راحت add کرد
با group بندي نميشه
سلام ! من نمي تونم با ياهو مسنجر وارد بشم ! ميگه پسورد اشتباهه ! ولي با وب مسنجر ميتونم آن بشم ! ياهو ميل هم باز ميشه !!! چش شده ؟ هك شده آي ديم ؟ اگه هك شده چطوري پاكش كنم |؟ :41:
با سلامنقل قول:
اگه پسورد ایمیلتون تغییر کنه کلا تغییر میکنه
نه میتونید وارد ایمیل بشید و نه با وب مسنجر وارد بشید
--
به احتمال زیاد دارید توی مسنجر اشتباه میزنید که ارور میده
یه دور پیغامی که میده رو بذارید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد پسورد رو اشتباه میزنید که این ارور رو میده
اگه هم مطمئنید که دارید حروف و ... رو درست وارد میکنید مدام نزنید تا قفل نشه مسنجرتون
یه زمانی دیگه امتحان کنید و وارد بشید
موفق باشید.
از ديشب اينطوري شده ! پسورد صد در صد درسته !!! :13:
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
این مشکل به خاطر وجود یک بد افزار به وجود میاد که با آنتی ویروس های موجود در بیشتر موارد که دیدم قابل شناسایی نیست و تنها راه حل این مشکل دانلود و نصب نرم افزار Malware Bytes می باشد
دانلود
بعد از دانلود و نصب حتماً آپدیتش کنید و بعد با این برنامه سیستم خودتون رو quick scan کنید و بعد از پایان اسکن، حتماً سیستم رو ریستارت کنیدکد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
بعد از انجام این کارها می بینید که دیگه مشکلی به نام سفید بودن صفحه چت وجود نخواهد داشت!
*نکته: برنامه malware bytes به مدت 30 روز به صورت Trial (تمام امکاناتش توی ورژن Trial وجود داره) هست و تا 30 روز برای کار با این نرم افزار نیاز به کرک و ... ندارین و میتونین با همین لینکی که برای دانلود گذاشتم از شر این مشکل لعنتی راحت بشین.
لطفاً اگر جایی کپی می کنید منبع یادتون نره و دوستانی که مشکلشون با این روش رفع میشه همین جا اعلام کنن.
کاملاً مشکل رفع میشهنقل قول:
من آپدیت نکرده بودم نمیتونست مشکل رو برطرف کنه الان که آپدیت کردم همی چی درست شده
سلام
دوست من یاهو مسنجر ورژن 10 داشت وقتی نصب کرد وارد اتاق چت شد و چت کرد وقتی میخواد دوباره وارد اتاق چت شه نمیشه چون اصلا گزینه meesenger>>yahoo chat رو دیگه نداره در حالیکه قبلا داشت.
ورژن 10 رو پاک کرد فایده نداشت و ورژنهای پایینتر رو ریخت فایده نداشت.
مشکل کجاست؟
برای کامپیوترهای دیگه مشکلی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نصب كردم
خودش اپ ديت مي شه؟
اين ورژني هست كه نصب هست الان رو سيستم خودش شروع به اپ ديت شدن كرد بعد از نصب
اگه اكي شه كه دم اين دوستوم اتيشي گرم
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
1.50.1.3 اين ورژن