مگه صبانت هم نا محدود 128 میده؟؟نقل قول:
اگه میخوای محدود بگیری صبانت ...
اگه نا محدود, همارا و ماکس نت بهترین انتخاب ها هستند.
Printable View
مگه صبانت هم نا محدود 128 میده؟؟نقل قول:
اگه میخوای محدود بگیری صبانت ...
اگه نا محدود, همارا و ماکس نت بهترین انتخاب ها هستند.
خودت که می دونی من صبانتی هستم از روزی که کرد 2 مگا بیت بر ثانیه فقط 3 روز شب دانلود کردم :31: چون هر شب 3.5 گیگ اینا دانلود کردم بعد 3 روز دیدم دیگه چیزی نیست دانلود کنم :31: الانم فکر کنم یه 10 - 12 روز می شه چیزی دانلود نکردمنقل قول:
یه تست بزار شاید ما هم از راه به در شدیم :دینقل قول:
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ممکنه بگید از کدوم نماینده صبا نت سرویس می گیرید؟
و اینکه نوع سرویستون چیه و هزینشم می شه بگید؟
و بعد اینکه سرویس 2 مگ جدا هست یا برای همه سرویس ها مثلا 128 یا 256 و ... برای همه شب ها سرعت 2 مگ هست؟
ممنون
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمایندگی ها فقط مسئول فروش و احتمالآ پشتیبانی هستند و همه چیز در اختیار خود شرکته.نقل قول:
طبق اطلاعاتی که از تاپیک دوستان مشهدی گرفتم کلآ سرعت رو صبا برای چند شهر 2مگ بیت کرده فرقی نمیکنه چه سرویسی گرفته باشید, سرعت دانلود هم از 170 تا 250 :18::34: نوسان داره و هر شب میتونن حدود 3 4 گیگ بدانلودن :37:
البته اگه دوستمون یه تست بزارند و خودشون توضیخ بدند ممنون میشویم:31:
حالا با همارا بدون محدودیت تو یه ساعت چقدر میشه دانلود کرد؟نقل قول:
عزیزم بستگی به سرعتت داره.نقل قول:
اگه 128 بگیری، 50 مگ.
اگه 256 بگیری 100 مگ..
اگه 512 بگیری 200 مگ
موفق باشید :11:
حالا واسه من که میخام زیاد دان کنم محدود خوبه یا بدون محدودیت؟
خب میتونید شب رو برای دانلود اختصاص بدید...نقل قول:
هر شب حدود 900 مگ.... (با سرویس محدود حجمی)
------------------
یه موردی رو خواستم بگم....
اینکه امروز با مدیر همارا سیستم یه مکاتبه کردم....
حالا جوابش که بیاد نتیجه رو میگم.
موفق باشید :11:
خبر آمد خبری در راه است :دینقل قول:
ایشالا اونا هم به خودشون بیان و پول رانژه تو جیبمون بمونه...:8:
انشاءالله كه خير و بركت مي شودنقل قول:
چه خبر؟نتیجه ای نداشت مکاتبات؟
سلام.نقل قول:
فعلا جوابی ندادند....
منم منتظرم...
:11:
من تصمیم کلی برای همارا گرفتم...میگند سرعتش خوبه...منتهی دایر کردنش طول میکشه نه؟امروز زنگ زدیم گفتن دو روز نصب یه روز جمع کردن صبا نت...دو روز راه اندازی یعنی فعلا 5 روز اینجا نت میخوابه ومن نیاز شبانه روزی دارم واسه کارم..نمیدونم...کیا از شرکتی به همارا رفتند بهم بگند حدودا چقدر طول میکشه ؟همین 5 روز باشه جهنم یه کاری میکنم ولی میترسم بیشتر هم بشه...
سلام.نقل قول:
همارا حداکثر دو روز طول میکشه تا سرویس رو راه اندازی کنه....
البته در صورتی که خط تون pcm نباشه...
موفق باشید. :11:
3 روز بیشتر طول نمیکشه البته بهتره اول درخواست رو به همارا بدین بعد فرم جمع آوری رو پرکنید.نقل قول:
شما قصد گرفتن سرویس نامحدود دارین؟صبانت چه مشکلی داشت که میخواین بیاین همارا؟
نقل قول:
شما چه نوع سرویس میخاین ؟
بیشتر دانلود میکنین ؟
:11:
Rate دانلود همارا چقدره ؟ رو دانلود منیجر 128 همارا چقد سرعت میده هزینش چقدره ؟:11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
حلا این متوسط سرعت که میگین 15 کیلوبایت چقدر هزینه میکنین براش ؟؟؟
ایام آخر هفته هم رایگان داره ؟؟؟ 5شنبه جمعه
اگه منظورتون بیت ریت هست برای سرویس نامحدود 128 ما بین 15 تا 16.5 KB/s هزینشم در صورت تمدید سه ماهه حدود 15 تومن (با مالیات و آبنمان), و برای سرویس محدود کلاسیک برای من 40 تا 50 که 13,500 ماهیانه هزینشه.نقل قول:
کم کم دیگه همارا هم داره از غافله عقب میموفته...
نه نیس ولی ...دوسه روز خیلی زیاده من یادمه صبا نت صبح اومده بودن نصب و عصر راه اندازی شد روی هم 6 ساعت...هیییییی یادش بخیر:19:دلم هم واسه صبا نت تنگ میشه ها:31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز کمک بزرگی بود...چون ما اول میخواستیم صبا نت رو جمع اوری کنیم بعد فوم همارا رو پر کنیم:31:بله من میخوام نامحدود بخرم 128 با 128 صبا نت در قیمت زیادفرقی نداره فوقش 8 تومن بیشتر ولی 9 گیگ صبا نت رو دوماهه تموم میکنم درحالی که استفاده کافی نکردم:41:
بله خب دانلود و خصوصا سرچ و وبگردی که واقعا کمرشکن میشه حالا خوبه فایرفاکس توگل داره میزنم ایمیج و جاوا و همه چی رو میبندم بازم میبینم در عرض دوماه نه گیگ تمومه..البته من تنها نیستم با داداشم که اتاق دیگه اس مصرف میکنیم :31:این روزا هم صبا نت شروع به اذیت کرده هم سرعت کمه هم دیس میشه...نمیدونم شاید منطقه ما اینطوریه...نقل قول:
خیلی ممنون از کمک هاتون عزیزان:11:
خواهش میکنم دوست عزیز:10:نقل قول:
راستی سرعت دانلود شما چقدر بود؟اگه میشه منطقه مخابراتیتون رو هم بگین کجاست.
نقل قول:
این دانلود حداقال میباشد ! صبانت میتونید شبی 3 تا 4گیگ دانلود کنید:40:
سلام دوستان
چند روزي بود مشكلي داشتم سرعتم پايين بود يا قطع مي شود و اشكال 678 را مي داد بعد از بررسي متوجه شدم نوع جديد ويروس آمده كه اينطوري شده هركاري مي كردم هيچ آنتي ويروس هم شناسايي نمي كرد تا اينكه با بچه هاي پارس تماس گرفتم و گفتن به خاطر ويروس خود پارس به طور اتوماتيك قطع مي كند تا ويروس ترافيكم را استفاده نكند بعد گفتن كه آنتي ويروس Avast با يك ويروس ديگر اين ويروس را اشتباهي مي شناسد و پاك مي كند بعد از نصب اين آنتي ويروس مشكلم حل شد دو تا ويروس با نامهاي malworm , Backdoor روي كامپيوتر پيدا كرد الان كاملا مشكلم حل شده است از دوستان اگر اين مواردي كه نوشتم را داشته باشند با اين آنتي ويروس حل مي شود.
1-پايين آمدن سرعت
2-قطع و وصلي پشت سرهم
3-قاطي كردن قسمت شبكه و كانكشن
نظرتون در مورد سرویس 256 شش ماهه با ترافیک 10 گیگ به قیمت 44 تومان ؟ بدون قطعی با رنج دانلود 50/70نقل قول:
اگه بدون قطعی باشهنقل قول:
خوبه
سرویس پیشنهادی من براتون 256 سه ماه با ترافیک 5 گیگ به قیمت 22960 تومان ریت دانلود هم بین 50/70نقل قول:
نظرتون در مورد سرویس 256 شش ماهه با ترافیک 10 گیگ به قیمت 44 تومان ؟ بدون قطعی با رنج دانلود 50/70
سرویس و به شرط براتون میدمنقل قول:
نقل قول:هر دو تا عالیه....نقل قول:
به شرطی که قطعی نباشه....
راستی!
دانلود رایگان هم دارید؟ سرعت شبانه چطور هست؟ کم میکنید یا زیاد یا برای رایگان اصلا به سرعت دست نمیزنید؟
(بعضی شرکتها مثلا شاتل، برای اینکه از افت سرعت شبانه جلوگیری کنند، 10 تا افزایش میدند رنج دانلود رو در شب.)
و سوال دیگه هم اینکه هزینه رانژه برای خطوط فوق چقدره؟
ممنون :11:
سلام رفقا
کسی صبانت داره؟ 128؟
سرعت دان شبانه تون چقدره؟
من روزا از سایتای خوب تا 250 هم میزنم ولی شبا با اکانت شبونه از 4-5 کیلوبیت بالاتر نمیره!!!!!!
دوروبره رسالت هستم
شما سرعتتون چقدره؟
ساعت 1 تا 7 رایگاننقل قول:
به علت شلوغ نبودن خطوط فعلان سرعت دانلود همونی هستش که در مواقع عادی دانلود میکنین 50/70
هزینه رانژ 10 تومن واسه سرویس 1 ساله 7 تومن
کد:www.---------------.net
کی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام رفقا
کسی صبانت داره؟ 128؟
من روزا از سایتای خوب تا 250 هم میزنم ولی شبا با اکانت شبونه از 4-5 کیلوبیت بالاتر نمیره!!!!!!
دوروبره رسالت هستم
شما سرعتتون چقدره؟
سلام دوست من. خوش به حال تو که روزا این سرعت رو داری. من این سرعت رو هم ندارم. قبلا مال منم 20 بود ولی حالا محدودش کردن و شده 20. شبا هم سرعتم خیلی کمه حدود 18.نقل قول:
نقل قول:
سلام رفقا
کسی صبانت داره؟ 128؟
دوروبره رسالت هستم
شما سرعتتون چقدره؟
کی نبود جواب بده؟
شاتل که 128 نامحدود نداره.نقل قول:
اگه نا محدود میخواین باید بین ماکس نت و همارا یکی رو انتحاب کنید
نقل قول:
سلام. این 6 ماهه با 10 گیگ که گفتین جالبه، ولی 10 گیگ واسه 6 ماه کمه. پهنای اضافه نرخش چنده؟؟
اینم یه تست از اشتراکم از همارا. جالبه پینگش رو سرورای نزدیک ضعیفه ولی واسه سرورای دور بدک نیست.
در کل خیلی راضیم. مخصوصا اینکه یه چیزی و مفتی بت بدن و عین خیالت نباشه :27:
سرویس کلاسیک با 30 گیگ اضافه که بیشتر هم میشه :10: << ( فعلا این منم اون همارا ) :31:
معذرت تصویر تست یادم رفت :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مكس نت 900 تومن گذاشته رو تموم سرويساش منم بخاطر همين ميخوام قيدشو بزنم
از بين همارا كلاسيك يا لايزر كدوم رو پيشنهاد ميديد؟
من همارا رو پیشنهاد میکنم.خیلی وقته دارم استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم.اینم تستی که همین الان گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]