کاملا مشخصه همچیز دست خودشون هست الان سرعت من 120 تا 180 رفته . صبح 8 بود شب ساعت 1 میشه 16 ؟ ربطی به منطقه مخابراتی نداره انچنان .
Printable View
کاملا مشخصه همچیز دست خودشون هست الان سرعت من 120 تا 180 رفته . صبح 8 بود شب ساعت 1 میشه 16 ؟ ربطی به منطقه مخابراتی نداره انچنان .
ویرایش: تا ساعت 12:59 رو 100 از ساعت 1 رو 30
ویرایش: ساعت 1:26 دانلود با aol روی 20
سیستم خاموش میریم بخوابیم خواب دانلود سرعت بالا ببینیم
گزارش دانلود الان مرکز باهنر سرعت دانلود شبانه 30 کیلوبیت. خدا لعنتش کنه. دزد ها پول 512 میگیرن 256 میدن
پس از مدتهای مدید دانلود عین ادمیزاد ساعت 6:50 صبح
اخرین لحظات ملکوتی دانلود رایگان
کد:http://up.--------.com/images/fie4legh9uqf9vugaqz.jpg
یه ساعت سرعت میشه 115 یه ساعت دیگش میشه 10
دوستان ایا سرعت شبانه همه مناطق نصف شده خیلی از مناطق مثل اشرفی اصفهانی سرعت شب همون براربره روزه؟
مرتیکه عوضی تو پشتیبانیش نشسته میگه ناراحتی برو یک شرکت دیگه بگیر.رایگان داریم میدیم گفتم منت الکی نذار دارید دو برابر پول میگیرید صبانت 512 9گیگ حجم میده 39500 شما 6 گیگ میدید 46000 تومان. منتم هم میذاری.
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
پشتیبانیش میگه ما چون فکر مشترکین هستیم که شب بو گردی میکنند سرعت دانلود رو پایین آوردی گفتم تو گلو اون رییسوتن گیر کنه چون صداشون ضبط میشه تا تونس خا... مالی رییس شرکت و خود شرکت کرد. خلاصه کار به فحش کشی رسید
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
دوستان تا میتونید روزی 10-20 تا در قسمت نظرات شبانه ارسال شکایت و..ف وو در... کنید شاید گوش بدن
من هم همینطور ، دیشب یه 1.8 گیگی دان کردم. جالب اینجاست که پینگ از سرورهای داخلی تا قبل از دیروز یک ماه بود داغون شده بود ولی از دیروز دوباره خوب شده.نقل قول:
برای شهرهای دیگه هم سرعتش کم شده.قبلن 110-115 بود الان شده 60-70.نقل قول:
راستی چند وقته آی پی های تبریز و شهرهای اطراف رفتن رو بندر عباس.برای شما هم اینطوره؟(تو اسپید تست بندر عباسو نشون میده و سرور مناسب دوبی رو میاره.)
دم ظهر خلوت خلوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل الان ما مشکل شبانه است که خر سرش رایگان ورگنه در ساعات غیر رایگان که سرعت مشکل نداره
واسه من تا هفته پیش خوب بود ولی از هفته پیش تا دیروز سرعت به 20-30 تا هم نمیرسیدنقل قول:
الان مثل اینکه بهتر شده
امروز صبح سرعت 256 بود با 30 دانلود داشتم. خوار ....
دوستان من 512 آسیاتک دارم. شبا حدودا 900 مگ تا 1 گیگ دانلود میکنم . وضعیت شما چطوره ؟
به نظرتون قراردادمو تمدید کنم یا برم از یه شرکت دیگه بگیرم . خودم نظرم رو سرویس 128*** از لایزر هستش.
لطفا نظرتون رو بگید . ممنون
الان سرعت دانلود 115 :دی
کدوم منطقه مخابراتید؟نقل قول:
نقل قول:
خوش به حالت ما که از چهارشنبه هفته پیش سرعت شبانمون رو نصف ردن کدوم منطقه مخابراتی هستید
عجیبه دوستان نمیگن کدوم منطقه مخابرات اگه قانون کلی اسیاتک چرا مال همه منطقه ها رو نصف نکرده؟
ما شهید نهری هستیم . (شهرک غرب)نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگم 512 دارم تو روز شده 120 دانلود شب شده 12-15..دیشبم بزور باز میکرد..
انگار بقالیه میگه کمه 120 دانلود.............؟؟؟
بعد کلی چونه زدن میگه خوده شرکت گفته برطرف میشه ولی زمانی اعلام نکردن
دوست عزیز وقتی شما از ترافیک خود استفاده میکنی سرعتت رو میبرن بالا تا بیشتر حال و بیشتر دانلود کنی و زودتر ترافیکت رو تموم کنی مجبور بشی شارژ بخری(البته مال من که همون 512) بیشتر نشده
اما ترافیک رایگان برای چی سرعتش رو زیاد کنند تازه کمتر از سرعت درخواستید میکنند تا زیاد دانلود نکنی و به شرکت ضرر نزنی.
نقل قول:
دوست عزیز یک سری مراکز مخابراتی که ترافیک بیشتری دارند رو کم کردند. اون هم که کم که نصف نمیکنند
من 256 6 ماهه با حجم 120 گیگ خریدم.
نامرد ها سرعت رو بردند بالا ما هم خوشحال شدیم هی دانلود کردیم؛ الآن 2.7 گیگ حجم دارم برای 2 ماه!
من تا حالا سرعت روزم 112 بوده و بعضی وقتها هم بین 150 تا 250 و شبها هم بین 60 تا 100.
حالا می خوام ببینم که آیا 128 هم همین سرعت رو داره یا سرعت اون نصف اینه؟
اگه سرعت همشون یک مقداره پس با توجه به قیمتهاشون اگه 128 بگیرم بهتره؟
بعد یه نکته مسخره هم هست که من اگه 20 گیگ حجم بگیرم باید 52 تومن پول بدم ولی اگه یک ماهه 20 گیگ بگیرم می شه 36 تومن! حالا سوالی که پیش میاد اینه که الآن که من 2 ماهم مونده می تونم یه یک ماهه 20 گیگ بگیرم یا حتما باید حجم اضافه بخرم؟
دو سه هفته اینطوری شده و سرعت ها رفته بالاتر من تا یه ماه پیش 128 داشتم دیدم سرعتش حال نمیده 256 گرفتم تا گرفتم سرعت همه شد 115:دی معلوم نیست تا کی این روال برقرار باشه یه دفعه دیدی از پس فردا سرعت ها عادی شدنقل قول:
اگه سرعت همشون یک مقداره پس با توجه به قیمتهاشون اگه 128 بگیرم بهتره؟
سلام
یکی از دوستام از آسیا تک 128 6 گیگ گرفته کسی داره؟ خوبه؟
بعد میگه واسه شبانه باید به طور دستی مودم تنظیم کنه یعنی واسه شبانه و روزانه یوزر پس جدا داره؟
میشه در مورد فعال کردن شبانه اش یه کم توضیح بدین.
ممنون.
آقا شما اصلا 1 شب به بعد وبگردی میکنید؟ به شدت افتضاحه برای من
نقل قول:
سرویس شبانه با اکنت خودتون در ساعت یک بامداد باید قطع شوید و مجددا وصل شوید ال از اکانت رایگان استفاده کنید
این سیستم در کلیه اکانتهای تهران فعال می باشد
آسیاتک مردم خر گیر آورده خودشون برای خودش نظر میزارند و تعریف میکنند
-------------------------------
توسط علی اشرف در يکشنبه, 3 بهمن 1389, ساعت 16 و 19 دقیقه
با سلام
یه مدت سزویستون خیلی ضعیف شده بود
ولی الان چند روزه می بینم خیلی عالی شده
امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه
با تشکر و آرزوی توفیق
در پیغام بالا اول خود زنی کرده سپس تعریف خیلی عالی کرده و خودش تایید کرده
-----------------------------------------------
وسط محمد در شنبه, 2 بهمن 1389, ساعت 05 و 54 دقیقه
سرویس شبانه بعد از یک مدت نوسان الان به نظر من خیلی خوب شده و حرف نداره
دست مسئولین هم درد نکنه
دوم بهمن 89
جالب تاکید بر دوم بهمن کردنش که در ته پیغام اومده
------------------------------------
بعد هیچ انتقاد سرعتش رو ننوشته و تایید نکرده
نقل قول:
یعنی باید یک نصفه شب از خواب بلند شیم دوباره وصل شیم راهی نداره؟
مثلا قبل خواب قطع کرد با دانلود منیجر زد که ساعت 1 دوباره به وصیله برنامه وصل بشه دانلود کنه؟
یا باید به طور دستی وصل بشه؟
اموزشهای زیادی توی همین فروم موجوده که میتونی استفاده کنی و تا ساعت 1 بیدار نمونینقل قول:
تو این پست به صورت mp3 توضیح دادم:فقط باید حواست باشه که مودم رو تنظیم کنی که بعد از مثلا 5 دقیقه که سند و رسیو نداشت اتوماتیک دیسکانکت کنهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5675072&postcount=2981
اگه کانکشنتون رو bridge کنید میشه. یک گزینه ای هم در مودم هست که زمانی که برنامه ای تقاضای اتصال به اینترنت رو بکنه مودم وصل میشه. در هر دوی این موارد idm درخواست میکنه و شروع کننده هست.نقل قول:
این روش که من گفتم تو pppoe قابل اجراستنقل قول:
اینجا تهران است ساعت 3 شب سرعت دانلود برابر است با90.......مرکز شهید نهری
من تو روز هم اینقدر دانلود ندارم بابا.نقل قول:
حداکثر همون 60 میشه دیگه
البته شبنه رو راضی ام . شبی 1 گیگ خوبه دیگه :20:
مرکز با هنر سرعت شبانه 30 تازه قطع هم میشه و پاش نباشی فاتح
شما چند کیلو خریدی؟نقل قول:
چرا کسی جوابهای من رو نداده؟
من 512 دارم 3 ماهه . مرکز شهید نهرینقل قول:
بعد از اون چند شبی که سرعتم ثابت 30 بود الان از 7 تا 100 متغیره! پینگ هم افتضاخ دانلود هم 1.5 گیگنقل قول:
چیزی که معلومه در آینده ی نچندان دور باید دور شبانه رایگان رو خط بکشیم
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
512 خریدهنقل قول:
.........
تو فکر اینم این دوره تموم بشه از مخابرات 512 بگیرم لا اقل از صبخ تا شب دانلود میکنم با ماهی 21000 تومان
این چه وضعشه
3روز هست که adslگرفتم
از این شرکت
سرعت دانلود شبانه خوب بود بین 60 تا115نوسان داشت
همون شب حدود950 مگ دانلود کرد
ولی امشب و دیشب سرعت افتضاح هست
سرعت دانلود از 10بالاتر نمیره
ای خــــــــــــــــــــــــ ـدا
زنگ زدم پشتیبانی اون یاروهه جواب داد
بش میگم سرعت دانلود خیلی پایینه
میگه چیکار کنم:grrr:
بش میگم یعنی چی چیکار کنی؟