نقل قول:
به نام خدا
با سلام
دوست عزيز لينك شما خراب است لطفا اگر ممكن است لينك را درست بفرماييد!
با تشكر:20:
Printable View
نقل قول:
به نام خدا
با سلام
دوست عزيز لينك شما خراب است لطفا اگر ممكن است لينك را درست بفرماييد!
با تشكر:20:
سلام من میخواهم ببینم که یک آیدی پروفایل یک آیدی دیگر هست یا نه خودش یک آیدی دیگه هست
آیا راهی وجدود داره من آیدی اصلی اون پروفایل رو پیدا کنم ؟؟؟:27: :20:
ممنونم
از همه اونايي كه برام وقت گذاشتن واقعا ممنونم اينم ابراز علاقم به شما عزيزان:10: :10: :10: :10: :10: :10:
Magic_PS جدید رو میخوام که یاهو مسنجر 8 هم کار کنه یا نرم افزاری مثل اون
من یه راهی تستیدم که جوابیده هم :d
روی پروفایل مورد مورد نظر بزن view profile نشون میده اصله یا غیر اصله:D
والا این جوری نمیشه فهمید عزیز؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] morede nazar
من از اینجا چک می کردم اگه پروفایل بود میزد که چنین ایدی وجود نداره
من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
چطوري بايد برم تو اين بخش گروپ ياهو از كجا كدوم منو كه بعدش اون تغييراتي كه گفتيو اعمال كنم:18: :18:نقل قول:
لطف كن دقيق توضيح بده:20:
بابا ما آماتوريم مثل شما حرفه ايها نمي تونيم كار كنيم
آیا برنامه ای هست که باهاش بشه پسورد ID ای که on نمیشه رو در آورد؟
من پسورد IDقدیمی خودم رو که فراموش کردمو میخوام...
فقط در صورتی میتونی پسورد رو برگردونی که مشخصاتی که دادی مثل تاریخ تولد و ..... رو به یاد داشته باشی .نقل قول:
آیا برنامه ای هست که باهاش بشه پسورد ID ای که on نمیشه رو در آورد؟
من پسورد IDقدیمی خودم رو که فراموش کردمو میخوام...
شاید یکی پسش رو زده و آی دی رو بسته . یا شاید خودش این کار رو کرده .نقل قول:
من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
شايدم پروفايل بوده طرف حذفش كرده!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا مرسی به خاطر توضیح و اون برنامه ولی دوسته عزیز اگه خودم میحواستم چیزی پیدا کنم که اینجا درخواست نمیدادم...
سلام دوستان
من یه مشکلی با مسنجر پیدا کردم:
آی دی یه نفری رو از لیستام پاک که می کنم ، هر بار وارد مسنجر می شم می بینم هنوزم هست ! اععععصابمو بهم ریخته. حتی ایگنور هم کردم، فایده نداشت.
باید چی کار کنم؟
تورو خدا زودتر کمکم کنین، ذله شدم .... !
آیا کسی میتونه به من این سوال را پاسخ دهد؟من یک آیدی ساختم در یاهو ووقتی آن را در یاهو مسنجرم می نویسم بالا هم می اد ولی وقتی می خوام وارد چت روم بشم وارد نمیشه ویک ارور مینویسه ولی اگر خودم بخوام با یک نفر ا چت کنم میتونم مشکل از چیست چرا واردچت روم نمی شوم چطور باید این مشکل را رفع کنم در ضمن آیدی دوستان را که میزنم وارد چت روم می شوم من در یاهوبرای ساخت آیدی برای تاریخ تولد به ترتیب:آپریل.1990.8و در پایینzipcode…را12345 میزارم لطفا من را راهنمایی کنید
سن زیر 18 سال نمیتونه تو رومهای مسنجر وارد بشه .شما باید وقتی میخوای ID بسازی تاریخ تولد رو حداقل سال 1987 بزاری.نقل قول:
سلام مرسي تاپيك خوبتون
من 2تا مشكل دارم يكي اين كه هيچ كس رو نمي تون add كنم هركسي هم مي خواد منو add كنه هرچي neXT و بعد fINISH مي زنم باز نمي ياد تو ليستم يا خودم هم نمي تون كسي Add كنم مشكل بعديم هم من هر وقت آي دي كسي دو جابجا مي كنم از گرئهي به گروه ديگه باز برمي گردم ميبينم كه اونجاست جاي قيليش
من حداقل 30 آي دي تو لستم دارم قبلا هم از اين مشكل نداشتم هرچي هم ياهو مسنجر رو عضو كردم تعثيري نداره
سلام دوستان.
یه پس سندر برایه یاهو 8 می خاستم سراق دارین؟
دوستان یه
یه ساعتی میشه دارم می گردم یه پس سندر برایه یاهو 8 پیدا کنم. نه این تو این تایپیک بود نه تو هیچ بلاگ بدرد بخور دیگه.
یعنی اصلا چنین چیزی موجود نیست؟
سلام دوستان
از یاهو برام این ایمیل اومده==>HotJobs Presents: Win a $20,000 Caribbean Escape
منظورش چیه ؟
Enter now for a chance to win a trip
to the U.S. Virgin Islands.
Imagine 12 whole days away from work—full of rest, relaxation and shameless pampering.
میخواستم ببینم اگه بخوام تو یاهو مسنجر آیدی یه نفر رو وارد کنم تا برام سرچش کنه ببینه تو کدوم رومه چنین کاری امکان پذیره؟
اگر فردی را به اشتباه ادد کرده باشیم چطور میشه قبل از اینکه اون فرد درخواست ادد را ببینه حذفش کرد؟
بابا ایول رفقا یه نفرم نیست واسه یاهو 8 پس سندر داشته باشه؟
آقا یه سوال مبتدی:
بوت یعنی چی؟:19:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام ببخشید من تازه کارم میخواستم ببینم میشه کسی رو که فقط آی دی یاهوشو میدونی و هیچ پی امی ازش نداری بوت کرد
یه سوال دیگه توی تالار گفتگو هم میشه یه همچین کاری کرد
احساس میکنم یکی همش ارتباط منو با اینترنت قطع میکنه لطفا برام توضیح بدید
بعضی مواقع انقدر سرعت کم میشه که نمیتونم کاری کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
بزار ساده برات بگم يعني اينكه طرف رو بندازي بيرون مثلا با باز كردن پنجره هاي زياد كه كاميوترش هنگ كنه!!نقل قول:
آقا یه سوال مبتدی:
بوت یعنی چی؟
سركاريه!!نقل قول:
سلام دوستان
از یاهو برام این ایمیل اومده==>HotJobs Presents: Win a $20,000 Caribbean Escape
منظورش چیه ؟
Enter now for a chance to win a trip
to the U.S. Virgin Islands.
Imagine 12 whole days away from work—full of rest, relaxation and shameless pampering
از اين چيزا منم زياد دارم!!
سلام؛
يه نفر يه ايميل بمبر بذاره + آموزشش
ممنون
من می خوام پسورد یک نفر رو در بیارم اما اون معمولا آنلاین نمی شه که بتونم از مجیک استفاده کنم .راه حل عملیی وجود نداره؟حیاتیه بخدا...
سلامنقل قول:
ولی فکر نکنم اگه آنلاین هم بشه مجیک رو یا هو جدید کار کنه!!!
رو یاهو 7 کار میکرد
پس من چیکار کنم؟ یعنی هیچ راهی وجود نداره؟ التماس می کنم
دوست عزیز اگه یاهو به این الکی ها بود که باید تعطیل میشد .نقل قول:
من می خوام پسورد یک نفر رو در بیارم اما اون معمولا آنلاین نمی شه که بتونم از مجیک استفاده کنم .راه حل عملیی وجود نداره؟حیاتیه بخدا...
خیالت راحت . هیچ راهی وجود نداره .
اگه کسی هم بلد باشه نمیگه .
خودت بلد باشی میای بگی ؟!
لینک دانلود مستقیم یه آنتی بوتر واسه یاهو 8.1 رو میخوام... مثل یاهو تونل . واسه ورژن جدید یاهو اومده ؟
salam azizan ....vaghti ba majic pc kar mikoni id va pass ghorbani be koja baraye shoma ersal mishe manzooram ine ke be che adresi ersal mishe....va soale badi ham .....man chetoori id boot besazam komakam konid lotfan......ba tashakoor ...............lamer:5:
سلام
سلام دوستان من يه نرم افزاري ميخام كه بشه باهاش تو ياهو مسنجر تبليغ كرد
مثلا" وقتي ميري تو يه رم ياهو
هر چي اي دي بود تو همون رم يدفعه به همه پي ام ميده
اگه گسي داره نرم افزارشو بي زحمت لينكشو بزاره منم دانلود كنم
من يه نرم افزار شنيده بودم كه اين كارا رو ميكرد اسمش نميدونم كرم ياهو بود ؟
تو همين مايه ها بود ممنون ميشم اگه لينك دانلودشو بزاريد
اقا سلام
من مي خوام تو سايت ياهو يه گروپ جديد تشكيل بدم
مي خوام روال كارو بدونم
توضيحاتو اگه مي شه دقيق بنويسيد تا بشه با اون راحت اين كارو كرد