سلامنقل قول:
مطمئنی رو بقیه گوشی ها فول اجرا میشه؟؟؟!!! من تا حالا ندیدم رو 9.3 فول شه...
شاد باشی:40:
سلامنقل قول:
مطمئنی رو بقیه گوشی ها فول اجرا میشه؟؟؟!!! من تا حالا ندیدم رو 9.3 فول شه...
بله ديگه اون نرم افزار هكنقل قول:
والله من مشكل مشابه نديدم....ميخواي با روش هاي ديگه هک كن...نقل قول:
مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
مطمئن كه نه ولي meitix ميگفت فوله .الآن شك كردم .نقل قول:
الآن مشخصه چه بازي هايي رو ميشه بصورت فول رو 9.3 داشت؟
meitix اگه گفته اشتباه کرده...رو 9.3 وان فول نمیشه...نقل قول:
کامل نه...راستش هنوز نتونستم لیستی پیدا کنم...
سلام دوستان
انگار لينك فايل پچ كلاينت 1345 از بين رفته . ميشه چكش كنيد ؟
ممنون .
درسته . . . حذف شده . یونس باید درستش کنه .نقل قول:
میتونید از ضمیمه دانلود کنید :
سلام من گوشیم N73 هست و اون رو با روش نصب برنامه Secman که گفته بودین ساده ترین روش هست هک کردم و مراحلی هم که گفته بودین انجام دادم
ولی وقتی اومدم کلاینت 1318 که گفته بودین N73 هم ساپورت میکنه میخوام نصب کنم تعداد زیادی سوال میپرسه که همه رو اوکی میکنم واما وقتی میره برای نصب تا 2-3 ثانیه از نصب میگذره میزنه Not Compotible for your phone (یه همچین چیزی)
مشکل از چیه؟
مشكل خيلي عجيبيه...خودم رو 73 نصب كردم با اون روش قديمي...نقل قول:
شما يه كاري كن...تست كن ببين ميتوني برنامه هاي ساين نشده رو بدون ساين نصب كني؟ تو اون آموزش فايل installserver رو درست جاگذاري كردي؟
دوستان آیا بلاخره میشه بازی های کرک شده رو روی symbin 9.3 FP2 استفاده کرد ؟ آیا روشی اومده ؟!
خیر....نقل قول:
ممنون از راهنماییتون آره فایل رو تو Sys/Bin جایگزین نکرده بودم ولی یه چیزه دیگه تو آموزشتون گفتین که کلاینت رو باید از طریق سایت
OPDA ساین کنیم و همچنین فایل بعدی رو مگه گوشی هک نشده پس چرا باید بازم ساین کنیم برنامه ها رو؟
من کجا گفتم کلاینت رو ساین کنید؟:31: شما که گوشیرو از راه دیگه هک کردی باید از قسمت دوم شروع کنی کار رو...نقل قول:
حالا اون فایل رو درست جاگذاری کردی؟ الان دیگه بدون هیچ مشکلی اون 1318 نصب بشه...میشه؟
سلام، بازی fifa 2009 رو هر دو پارتشو دانلود کردم ولی موقع extract فایل ها هر دو فایل همنام اند، چه جوری نصبش کنم؟
از تاپیک آرشیو دانلود کردی؟نقل قول:
خب 2 تا پارته یکیش:
part1.rar
یکیش
part2.rar
درسته؟
سلام
هر كاري كردم worms نصب نشد . installserver رو پاك كردم . بعدش مستر ريست و كلاينت 1345 و هك با hellox ولي آخرش بازم file corrupted .
فكر كنم اون هك قبلي بدجور به خورد گوشي رفته چون وقتي كلاينت 1345 رو نصب كردم اصلا احتياجي به پچ نداشت !!
قيدشو زدم . . .
ميرم نسخه ي سيس رو گير بيارم . عجيب بود . . . . تا حالا هيچ مشكلي با انگيج نداشتم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش :
مشكل از كلاينت بود و حل شد . . .
ممنون .
منظورم بعد از extract کردنه که نام هر دو فایل EA Sports FIFA 09 Cracked-BiNPDA.n-gage هستش، یعنی دو فایل با این نام هستش، که روی هم ریخته میشن!نقل قول:
2 تا فایله؟ با چه حجمی؟نقل قول:
همونو بریز تو گوشیت ببین چی میشه...
با سلام
آقا من مشکلم با Mineshaft Pro Series Golf حل نشد . کلاینتم هم همونی هست که یونس گزاشته برای n82 یعنی n-gage_v1.10_1345.sisx که همون رو نصب کردم و کارهای که گفته انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم برای اولین بار خیلی کم که بازی میکنم ارور میده و میاد بیرون و این ارر رو میده و برای دفعات بعد وارد منوی بازی میشه و وقتی که میخواد بره برای لود بازی ارر میده و میاد بیرون
Pro Series Golf;KERN-EXEC.3
پچ و آن پچ هم کردم فایده ای نداشت روی یه N82 دیگه هم همین طور بود و البته بازی رو مموری کارت نصب میکنم .
لطفا بگوئید چکار کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
این پست رو انجام بدی حله....:46:
یونس جان من هر چی پسوورد رو میزنم ارور میده .... فاصله رو هم برداشتم وبی باز نمیشه
اينو بزن:نقل قول:
[HTML]Legend@P30World.COM[/HTML]
شاد باشي:40:
اینم که همون پسوورد هست .... اینم زدم بازم باز نمیکنه ...
.
فکر کنم خودتم یادت رفته پسووردشو نه ..؟
نه...یادم نرفته...همه پسوردام همینه...ویرایش کردم دوباره بزن...نقل قول:
الان درست شد .... ممنون
من توی n95 8g ngage رو نصب کردم اما هر بازی که کپی می کنم واسه نصب میگه file cruppt....
من همین بازی ها رو روی n73 و n81 نصب کردم چرا توی n95 اینجوری میشــــــــــــه؟؟؟؟
اگه در انجام این آموزش مشکلی دارید فقط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از ایجاد تاپیک جدید جدا" خودداری کنید.
ممنون، شاد باشید:40:
اگه در انجام این آموزش مشکلی دارید فقط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و از ایجاد تاپیک جدید جدا" خودداری کنید.
ممنون، شاد باشید:40:
با چه روشی هکش کردی دوست عزیز؟تاریخ گوشیت درسته؟نقل قول:
یونس جون من هر بازی نصب کردم یه ارورری میده...واسه اسفالت میگه همه نرم افزار ها رو ببند در حالی اصلا چیزی اجرا نیست...توی بازیه وان هم اصلا نمیره موقع لود شدن میپره بیرون ولی این بازیه ورمس رو بعد یکی دو بار گیر کردن اجرا کردش...
بعضی وقت ها هم ارور شماره 3 رو می ده ...ما که نفهمیدیم چشه شاید شما فهمیدی....!!!!!!!!!
82 داری، آره؟نقل قول:
واسه آسفالت اون موقع ها که کرک شده بود چون ورژن کلاینت پایین بود ارور میداد...کلاینت 1345 داری؟
واسه ONE هم اون فایل TXT رو جاگذاری کن شاید درست شه...(تا حالا ندیده بودم one رو 82 بالا نیاد)
خلاصه یه بار همه چیزو ریست کن...گوشیو...کلاینت رو دوباره نصب کن..و باقی ماجرا...: دی
من ان 79 خریدم
میتونم از بازیهای n gage استفاده کنم ؟ کدوم سری ؟
آیا بازی پوکر درست حسابی دارید کرک شده ؟
گوشیمو هنوز هیچ کاری نکردم نه ساین نه چیزی و نمیدونم دقیقا باید چکاری واسش انجام بدم
روی گوشی یه نرم افزار به نام n gage وصله اما داخلش بازی ای وجود نداره
علیک سلامنقل قول:
میتونید قسمت دوم رو انجام ندید.
یونس جان میشه لیست بازیهایی که میتونم با n96 بصورت کامل اجرا کنم رو بذاری ممنونم
والله من هنوز نتونستم لیستی داشته باشم...از دوستانی که fp2 دارند بپرس کمک کنند...:46:نقل قول:
این بازیها فول اجرا میشن
-System Rush Evolution
-Mile High Pinball
-Block Breaker Deluxe
-Asphalt 3
-Tetris
-The Sims2 Pet
-Snake
-Brain Challenge
-Reset Generation
-Space Impact
بازی دیگه ای هم هست؟
ماهیگیری چی؟ فول نمیشه؟نقل قول:
نمیدونم نصب نکردم تست کنم میگم
لینک خرابه یونس جان
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن...:46: