سلامنقل قول:
شماره هاي بعدي اين فونتي كه گذاشتيد رو اگه داريد بذاريد
چون به نظر مياد اين شماره يك اون بود
Printable View
سلامنقل قول:
شماره هاي بعدي اين فونتي كه گذاشتيد رو اگه داريد بذاريد
چون به نظر مياد اين شماره يك اون بود
اراگرافی را از صفحه انجمن کپی می کنم که دارای جملات فارسی و انگلیسی در کنار هم می باشند اما زمانی که درMicrosoft Office Word 2007پیست می کنم ترتیب قرار گرفتن کلمات در کنار هم به هم می خورد :
مثلا این متن را :
هنوز خيلي ها دامنه WS را مخفف Web Site مي دانند ! تازگي هم خيلي ها گمان مي کنند که دامنه bz از آنجا که دامنه biz پر شده است به بازار اينترنت اضافه شده است و به همان معناي business است !! استفاده از دومين هاي cc و tv نيز اخيرا در دنيا رايج شده است
را به صورت:
کد:
کد:http://irapic.com/view/untitled.JPG-71387.html
نمایش می دهد لطفا کمک کنید و از بستن این پست خود داری کنید
چون عاشقتم
شما كافيه براحتي پس از پيست كرن متن كرسر را در متن قرار داده و با زدن كنترل و شيفت سمت راست جهت متن را اصلاح كنيدنقل قول:
اگه چند تا پاراگراف داريد همه متن را انتخاب كنيد (ctrl+a) و سپس اون دكمه ها رو با هم بزنيد
موفق باشيد
نه عزیز نمیشه . شما میتونی با نرم افزار های OCR مثل Readiris این کار رو انجام بدی.نقل قول:
نه عزیز همین یک مجموعه رو داره .نقل قول:
سلام
آقا من يه فايل ورد با يه فونت مخصوصش رو دارم كه براي ديدن فايل بايد فونتش رو هم نصب كرد
حالا مشكل اينجاست كه توي اين نوشته نميشه كاري كرد يعني مثل فونتهاي معمولي نميشه اون رو تغير داد و وقتي هم قسمتي از اون رو پاك ميكنم با اينكه نوشته فارسي هست از طرف انگليسي پاك ميشه و از همه مهم تر اينكه نميتونم با ruler هاي بالا و چپ نوشته اون رو توي صفحه جابجا كنم چون هر پاراگراف از آخر به اول ميشه يعني از پايين به بالا باد بخونيش!!
2 صفحه از فايل ورد با فونت هاش رو براتون ميذارم حجمش 867kb هست
کد:
لطفا كمك كنيد خيلي لنگشمکد:http://www.2shared.com/file/5112752/b3d3a1f2/Desktop.html
ممنون
امتحان کردم نشدنقل قول:
با سلام ،
در جستجوي خود آنچه را كه راهنمايي ام كند نيافتم ، با اين حال اميدوارم پرسشم تكراري نباشد و چنانچه بود پوزش مي طلبم .
آيا اين امكان وجود دارد كه با اشاره ي ماوس بر يك تصوير (فرضا يك كتاب) به اطلاعاتي در مورد آن تصوير كه در صفحات پايينتر تايپ شده است دسترسي پيدا كرد ؟
(قصد دارم فهرستي از ليست كتابهاي كتابخانه ي شخصي را تهيه كنم با اين شرايط كه تصوير هر قفسه در يك برگ و در هر قفسه تصوير كتابهاي موجود همانند كتابخانه ي اصلي در آن ترسيم شده باشد ، و نام هر كتاب در تصوير آن نوشته شده باشد ، و در پايان اطلاعات كامل كتاب را به آن بيافزايم ، تا اين قسمت را انجام داده ام ، اما نمي توانم راهي بيابم تا با اشاره ي ماوس بر روي تصاوير ي كه در فايل word ترسيم كرده ام و يا اشاره به نام كتابي كه بر روي تصوير تايپ شده است ، به اطلاعات تكميلي كه در صفحات پايين تر تايپ شده است، برسم )
سپاسگذار مي شوم اگر راهي وجود دارد راهنمايي ام كنيد ( ضمنا اطلاعات من نسبت به نرم افزار word كاملا تجربي است ، تقاضا مندم اگر راهي وجود دارد ساده بيان نماييد )
با تشكر
سلامنقل قول:
ببخشید دیر جوابتو میدم.
می خوای فایل رو برات یکم مرتبش کنم تا مشکلی برات پیش نیاد ؟
ممنون از توجهتوننقل قول:
مشكل رو پايين توضيح دادم،لطفا دقيق بخونيدش اگر سوالي بود بگيد.
مشكل اينجاست كه توي اين نوشته نميشه كاري كرد يعني مثل فونتهاي معمولي نميشه اون رو تغير داد و وقتي هم قسمتي از اون رو پاك ميكنم با اينكه نوشته فارسي هست از طرف انگليسي پاك ميشه و از همه مهم تر اينكه نميتونم با ruler هاي بالا و چپ نوشته اون رو توي صفحه جابجا كنم چون هر پاراگراف از آخر به اول ميشه يعني از پايين به بالا باد بخونيش!!
اگر تونستيد به يه طريقي مثل نوشته فارسي عاديش كنيد كه ممنون ميشم راه حل رو به بنده بگيد.
ممنون
سلام
سال نوت مبارک
اینچ و پیکا توی ورد چه قدر اختلاف دارن؟
یعنی واحدشون چه جوری قابل تبدیله؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سال نو شما هم مبارک
1Inch=0.078000 pica
چرا ؟؟نقل قول:
من دست نبردم توش و دقيقا همون جوري كه بوده گذاشتم،فقط صفحه هاي قبل و بعدش رو پاك كردم چون حجم كل فايل زياد بود
اگر نياز هست كل فايل حدود 2.5Mbهست،بذارمش
سلامنقل قول:
آره عزیز بذارش تا ببینیم چیکار میشه کرد ؟
سلام به همگی
من میخوام:
1: اعدادی رو توی ورد 2007 فارسی کنم چجوری میشه؟
2: همه عملیات ریاضی توی این ورد رو بلدم به جز نشانه جزر که خود کامپیوتر حسابش کنه شما می دونید؟
با تشکر
سلام
اول می خواستم بپرسم که آیا ورد هم مثل زرنگار می تونه یک از متن 100 صفحه ای یک فهرست از سر تیترها بگیره و پیدا بکنه یا نه
دوم اینکه برای شماره صفحه پایین کار بخوره باید چه کار کرد.
ممنون
آقا اينم فايلنقل قول:
ممنونکد:http://www.2shared.com/file/5190917/37323e39/New_Folder.html
سلامنقل قول:
جواب سؤال اول :
به این پست مراجعه شود :
جواب سؤال 2 :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3166520&postcount=16
از منوی Tools بر روی Customize کلیک کنید.
در پنجره جدید به تب Commands بروید.
اکنون یک پنجره دارای 2 ستون خواهید داشت. از ستون Tools ، Category را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید. از ستون دیگر ، Tools Calculate را پیدا کنید (جزء موارد آخر). اکنون Tools Calculate را گرفته و آن را در جای مناسبی از نوار ابزار بالای صفحه رها کنید. ( Drog & Drop ) .
پس از اینکه دکمه Tools Calculate در جای مناسبی از نوار ابزار جای گرفت ، پنجره Customize را ببندید.
حال در یک صفحه خالی Word ، به عنوان مثال دو عدد را این گونه بنویسید:
253
+
789
هر عدد با یک Enter از خطی بعدی جدا گردد. عملگر ریاضی هم مابین دو خط عدد جای گیرد.
یا دو عدد را پشت سر هم و به شکل زیر وارد کنید:
253 + 789
اکنون این 3سه خط را با موس بگیرید و به حالت انتخاب درآورید ( Highlight کنید ) ، بر روی دکمه Tools Calculate که ایجاد کردید ، کلیک کنید.
سپس در خط بعدی ، دکمه Ctrl+V را همزمان فشار دهید تا پاسخ که در اینجا به فرض 1042 است نمایان شود.
این کار را میتوانید با کلیه اعداد چند رقمی و چند تایی صورت دهید. تنها عملگر شما برای عملیات متفاوت میشود که در جدول زیر لیست کلیه این عملگر ها را مشاهده میکنید:
عملیات: جمع | عملگر: + یا فاصله | مثال: 220 + 419 982 | نتیجه: 1621
عملیات: تفریق| عملگر: - یا ( ) | مثال: 1440 (312) - 96 | نتیجه: 1032
عملیات: ضرب | عملگر: * | مثال: 24 * 199 | نتیجه: 4,776
عملیات: تقسیم | عملگر: / | مثال: 20,000/36 | نتیجه: 555.56
عملیات: جذر | عملگر: ^ | مثال: (32^(1/5))^8 | نتیجه: 256
عملیات: درصد | عملگر: % | مثال: 89 * 15% | نتیجه: 13.35
سلامنقل قول:
فکر نکنم همچین امکانی وجود داشته باشه.
شما باید روی قسمت پایین صفحه دبل کلیک کنی تا بتونی ویرایشش کنی.
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان
چندتا سوال داشتم
يكي اينكه در ورد چطوري ميشه كاري كرد كه مثلا خط پاورقي رو براي هميشه تغيير داد يعني هر وقت درج پاورقي ميكنيم با فونتي كه خودمون تعيين كرديم و سايزي كه انتخاب كرديم پاورقي رو درج كرد.
دوم اينكه چطور ميشه بعضي كاراكتر هاي صفحه كليد رو تغيير داد مثلا از يه نشانه يا حرف كه زياد استفاده ميكنيم رو اونجايي كه دلمون ميخواد قرار بديم
سوال سوم آيا درج پاورقي كليد ميانبر دارد؟
سوال چهارم وقتي ادامه پاورقي به صفحه بعد ميره چطوري بايد علامت ادامه رو درج كنيم؟
سوال پنج علامت ارجاع كه به جاي رجوع كنيد درج ميشه و شكل يه فلش كوچيكه چطور بايد درج بشه؟
سوال ششم آيا ميشه كاري كرد كه توي پاورقي هم بشه پاورقي زد. فرض ميكنيم شما يه متن اصلي داريد كه قرار شرح اون زيرش باشه و به شكل پاورقي درج بشه و خود اين شرح هم پاورقي داره كسي راهي به نظرش ميرسه؟
ممنون ميشم جواب بديد
سلام.نقل قول:
1. این کار شدنی نیست.
2.شما برای تغییر صفحه کلید می تونید از نرم افزار Tray Layout استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.بله کلید میانبر دارد :
برای ایجاد پاورقی در انتهای صفحه کلید های Ctrl+Alt+F را می زنید.
برای ایجاد پاورقی در زیر همان متن کلید های Ctrl+Alt+D را میزنید.
4.شما با استفاده از یک فلش می تونید این کار رو انحام بدید.
5.اگر وجود داره بنده اطلاعی ندارم.
6.نخیر عزیز نمیشه.
دوست عزيز از اينكه كمك كردي ممنونم
در مورد جواب سوال چهار كه فرمودي با يه فلش ميتوني اين كار رو انجام بدي آيا راهي براي درج سريع يه فلش وجود داره؟
در مورد سوال اول هم خودم يك راهي به نظرم رسيد و اون اينكه با تغيير در سبك ها و شكلبندي اين كار شدني هست و در سيستم من جواب داد حالا شما هم تست كنيد ببينيد ميشه.
بازم ممنون
متن پاک شد.
نقل قول:
1: مشکل اول حل شد ممنون.
2: این جزر رو شما خودت میتونی یک رقمی انجام بدی مثلا جزر 4 را چجوری بنویسیم؟
3: شما این مطالب رو از توی پیک نوشتی؟:21:
سلام
من رو ورد 2007 Office 2007 Addons (Save As PDF-XPS).exe رو نصب کردم
وقتی که میخوام یه سندو با فرمت pdf ذخیره کنم این erroro میده:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This error is commonly encountered when a read lock is set on the file that you are attempting to open. Possible reasons for this:
Another user has the file open, either on the same computer that you are using, or on another computer.
Word crashed at some point in the past and left a read lock on the file.
Another application has an exclusive lock on the file, preventing Word from opening the file.
A custom application is running and has opened this file (possibly on another user's computer). It may have opened the file using an incorrect method.
To correct this problem, close all applications, restart Word and try to open this file again. If this does not work, examine the properties of the file to determine if someone else has it open. Occasionally a phantom process (dead or disassociated program) may have a lock on the file, and the only means of clearing it is to restart your computer.
For more information, see Microsoft Knowledge Base article 918593.
چیکار کنم؟
کمکم کنین
سلامنقل قول:
بله . از Insert گزینه ی Symbol را انتخاب کن و پس از پیدا کردن علامت فلش روی ShortcutKey کلیک کن و یک شورتکات مناسب براش انتخاب کن (با استفاده از کلید های ترکیبی) . بعد با گرفتن کلیدهایی که تعریف کردی علامت فلش در متن نوشته می شود.
آره دوست من درسته.
سلامنقل قول:
پست مربوط به علامت های ریاضی ویرایش شد . یه نگاه دیگه بهش بنداز .
والا خودم هم فکر کنم علامت ^ مربوط به توان است . چون وقتی می نویسی 4^4 مینویسه 256.
موفق باشید.:11:
سلامنقل قول:
میگه که اشکالاتی در ورد به وجود اومده که اون می تونه دلایلی داشته باشه.
میگه برای رفع این مشکل از همه ی برنامه های در حال اجرا خارج شو و یکبار ورد رو ببند و دوباره اجراش کن .
اگر هم مشکل ادامه داشت پاکش کن و سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن و ورد رو اجرا کن.
من کسپر رو سیستمم نصبه:27:نقل قول:
آخه چه مشکلی داره:18:
قبلا اینجوری نبودش:41:
mvmmasoud جان مشكل اون فايل رو تونستيد حل كنيد؟؟؟
طبق دستو العمل برو شاید مشکلت رفع بشه.یک بار Addons رو پاک کن و سیستم رو ریستارت کن و دوباره نصبش کن.نقل قول:
درود
چطور میشه تو ورد 2003 فاصله بین خطوط رو تغییر داد؟
قبلا اینکارو کرده بودم اما الان هرچی گشتم یادم نیومد
با سپاس
سلامنقل قول:
اين كار ساده است دوست عزيز
كافيه بعد از انتخاب اون چند خط روي اونا كليك راست كرده و گزينه Paragraph رو بزنيد و از قسمت Line Spacing گزينههاي موجود رو انتخاب كنيد
از راهنمایی تون سپاس گزارم
راهی نیست این کار رو در کل صفحه اعمال کنیم؟
سلامنقل قول:
خب Ctrl + A بگیر تا همه ی صفحه Select بشه بعد اون کارو انجام بده.
با سلام
پيشتر ها سوال خود را (در پست شماره 3123 و 3127 ) مطرح كردم اما متاسفانه علي رغم توجه يكي از دوستان ، جوابي نگرفتم ، بسيار سپاسگذار مي شوم چنانچه مي توانيد مرا ياري نماييد .
با تشكر
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
من دیروز نزدیک 50صفحه تایپ کرده ام امروز هم سیستم را روشن کردم اونها را دیدم ولی حالا که سیستم را روشن میکنم فقط 2 صفحه که چندروز پیش تایپ کرده ام را دارم و 50 تا دیروز را نمی بینم
دوستان اگه راهی داره بگید که اعصابم داغونه؟؟؟
متشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما بعد از تایپ مطمئنی اونو Save کردی ؟
سلام
باتشکر از توجهتون
همانطور که گفتم امروز صبح هم اطلاعات را داشتم ولی ظهر خبری نبود
سلامنقل قول:
دوست عزیز یه کاری کن :
فایل های مخفی رو از حالت Hidden در بیار وقتی این کار رو کردی برو به همون جایی که فایل رو Save کردی اگه دقت کنی می بینی یه فایل دیگه هم کنارشه با فرمت tmp . ورد به صورت اتوماتیک فایل رو هر 10 دقیقه یکبار تو اون فایل که با فرمت tmp هست Save می کنه.اون فایل رو باز کن ببین همون 50 صفحه سرجاشه یا نه.
بازم سلام
با تشکر از جوابتون
من این فایل ها را نداشتم و رفتم ریکاوری کردم یه 10-12 صفحه برگشت
بازم ممنون
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزيز
براي اينكار شما ابتدا بايد Bookmark تعريف كني و ... به روش زير:
- تك تك عناويني را كه قرار است بعدا به آن دسترسي پيدا كني و در متن هستند رو جدا جدا انتخاب كن و با زدن CTRL+SHIFT+F5 از كادر باز شده يك بوكمارك با يك اسم خاص براي هر كدام تعريف كن
- حالا به فهرست برو و بعد از انتخاب هر عنوان در فهرست كليد CTRL+K رو بزن و از كادر باز شده گزينه Place in this document (سمت چپ كادر) را انتخاب كن و پس از نمايش ليست بوكماركها، بوكمارك موردنظر را انتخاب كن و OK و تمام
موفق باشي