نقل قول:
خیابان سورنا کجا میشه؟
نقل قول:
خیابان سورنا کجا میشه؟
آدرس رو که زیرش نوشته بودم ! :18:نقل قول:
خیابان بهشتی ، یک یا دو چهارراه بعد از سهروردی ، به سمت ولیعصر ، دست چپ ، یه خیابون هست به اسم حسینی ، اواسطش یجورائی بورس لوازم صوتی ماشین هستش ، البته خودشون ادعای حرفه ای بودن می کنن ، ولی زیاد بارشون نیست ، ازشون نظر نخواه ، هرچی که خودت می دونی رو انجام بده .
نقل قول:
:31:توهم بود ندیدم
نه میخوام برم یه جایی که انقدر سیستم فروش زیاد باشه که بلاخره تو یکی infinity رو گیر بیارم .
دمت گرم داداش:11::10:
کسی هست منو راهنمایی کنه؟
نقل قول:
سلام دوستان
یک یا بهتر بگم چند راهنمایی میخواستم.ممنون میشم کمکم کنید
من خودم روی 206 ام پخش فابریک دارم
امروز که بابام ماشینشو تحویل گرفت دیدم پخشش باز نشده تو صندوقه. مدلش اینه Sony CDX-GT285S گفتم حالا که این باز نشده است، بفروشمش برای 206 خودم یه پخش تا 150 تومن بگیرم و پخش 206 رو بببندم به ماشین بابا :D
من کلا دنبال بیس زیاد و لرزوندن و ... نیستم. میخوام یه پخش با صدای خوب داشته باشم که USB هم بخوره.حالا به نظر شما :
1- پخش سونی باز نشده که گفتم رو چقدر میتونم بفروشم
2- برای ماشین خودم چه پخشی بگیرم که کیفیت صدای مناسب داشته باشه؟
3- برای صدای خوب لازمه باند عوض کنم؟ اگر لازمه لطفا یه پیشنهاد بدید با قیمت لطفا
پیشاپیش ممنونم
شما برو کنوود 7009 بگیر 165 تومنه
آخرشه
طرفه پایونیر نرو که بیخودی اسم در کرده.من میخواستم 7009 بگیرم خر شدم رفتم 7150 گرفتم.اصلا راضي نيستم
از اینجا بورس تر پیدا نمی کنی ، اما جدیدا" بعضی بازار ها مثل همین بازار سیستم صوتی ، بیشتر به سمت جنس خوش فروش رفته تا جنس خوش کیفیت !نقل قول:
یعنی هر جنسی که روش بیشتر بتونن بخورن و بتونن مارک های متفرقه رو جاش بدن میارن و زیاد مارک های خاص و خوب نمیارن ! :10:
راستی دوستان پول من جور شده و رفیقم هم اومده ، همین روزاست که برم ساب رو بگیرم ، آخرین نظرتون رو هم می شنیدم خوب بود ، می خوام تو کوبش خوب عمل کنه و گیج نزنه و همچین با هر کوب دل و روده رو تکون بده و البته در مواقع لزوم روی صداهای لوبیس هم لرزش قوی ای داشته باشه ، البته من بیشتر برای آهنگ های ایرانی مثل علی عبدالمالکی می خوام بکوبه ( تند تند ) ولی بالاخره لرزش هم از اصول ساب هست ! حالا چی بگیرم ؟ :11:
سلامنقل قول:
1-نميدونم
2-پخش هاي آلپاين كيفيت خوبي دارن،ولي قيمتهاشون بالاست.اگر دنبال كيفيت و ديتيل صدا هستي فقط آلپاين.
3-خب مصلمه مثلا يه كامپوننت خوب(حدود 150 تومن) صداي تفكيك شده و تميز تري نصبت به باند فابريك ميده.
دوستان يه نكته رو توجه داشته باشند. اگر ميخواهيد صداي خوب و با جزئيات داشته باشيد خواهشن كمب پول خرج كنيد.نميشه كه هم ارزون و هم صداي خوب ،ميشه؟:46:
ممنون جای مطمئنی سراغ دارید برم بگیرم؟نقل قول:
ببخشید 1 سوال
امپ Soundstream PCA2.360 واسه باند InfinityKappa 693.9i زیاد نیست ؟ اخه رو 2 اوهم 180 وات میده در صورتی که باندا 110 وات هستن
سلام بر دوستان
آقا یه باند واسه Pioneer 4150 که اول بیس بالایی داشته باشه و کیفیت و وضوح خوبی هم داشته باشه قیمت هم بالای 70 تومن نشه. ماشین هم پراید.
راستی میگن تخته بندازی عقب بهتره اره؟؟
بهترین باند برای ضبط پایونیر DEH-2050
با سلام به اساتید برای پراید با باتری خشک 60 آمپر و ضبط پایونیر DEH-2050
می خوام دو تا باند (بدون امپ ) بخرم
بهترین باند (فقط پایونیر یا کنوود) که بدون امپ ببندم چه مدلی هست؟ (هزینه تا 100 تومن)
البته میدونم بدون امپ زیاد جالب نمیشه ولی از این فابریکش که بهتره
در ضمن باندی باشه که بدون امپ توانش تلف نشه و هزینه بی مصرف نباشه
ببخشید خیلی غیر حرفه ای پرسیدم
شما یه جفت باند کنوود 718 بگیر ، بنداز عقب ، صدای خیلی خوبی میده ، احتیاجی هم به تخته نیست .نقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
نقل قول:
اگه بخوای یه چیز خوب باشه و بعدا" هم با آمپ جواب بده ، یه جفت 718 کنوود بگیر ، صدای قشنگی داره .
حدود قیمتش هم زیر 80 تومن هستش .
نقل قول:با سلام....نقل قول:
ممنون ک میلاد جان زحمت پرسیدنه این سوالو کشیدی....
ببینین Vahoa عزیز منم مثل شما از 718 خیلی خوشم میاد و واقعا صدای توپی داره ولی هرجا ک شنیدم 718 با آمپلی توان خودشو به معرض نمایش میذاره و از هم مدل هاش پیشی میگیره .....اما من واقعا قصد خریدن آمپلی رو ندارم....فکر نمیکنین با خرید کنوود 718 هزینه اضافی متقبل میشم؟؟؟آخه الان یه پایونیر 400 وات 80 وات RMS دیدم ک با هزینه نصب 60 تومنی در میاد،مدلش هم 6973 هست...
راستی کسی از دوستان میدونه نمایندگی رسمی پایونیر تو شیراز کجاس؟ (البته اگه تبلیغ نمیشه)
دوستان من چند مدل پایونیر بررسی کردم مدل 4250 به نظرم خوب اومد. با باندهای 718 کنوود صدای خوبی میده؟ اگه نمیده میشه باند خوب براش معرفی کنید؟ آمپ و ساب نمیخوام بگیرم.
جای مطمئنی برای خرید و نصب تو تهران سراغ دارید؟
دوست عزیز آدرس و تلفن نمایندگی معتبر پایونییر و کنوود برای خرید در تهران رو برات پیام خصوصی فرستادم. تماس بگیر راهنماییت می کنننقل قول:
برای نصب هم بچه ها اگه بتونن جایی رو :5:معرفی کنن خوبه.
موفق باشی
با سلام خدمت همه بروبچ و سیستم بازا! مخصوصا برادر گرامی آقا حمید
خدمتتون عرض کنم که رفتم ضبط و باند برای ماشینمون بگیرم(سمند) به فروشنده گفتم که یک سیستم ساده و ارزان میخوام من زیاد حرفه ای نمیخوام و اهل صدای زیاد و ساب و ...نسیتم . این پیشنها د رو به من کرد: ضبط پایونیر 5250 (185000)، اسپیکر پایونیر6975v2 که (150000) و آمپ دو کانال پریمایر (80000) کلی هم از امپه تعریف کرد و به به و چه چه کرد که تو دو کاناله ها بهترین کیفیت رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!من موندم چی بگم
لطفا راهنمایی کنید به نظرتون چطوره؟ هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ مچینگ و مارکها!!!
سلام و خسته نباشيدنقل قول:
1- پخش اگر مدل 5250SD منظور بوده ،قيمت رو بالا گفته،177،000 تومن
2-اسپيكر 6975v2 رو من صداش رو نشنيدم،ولي قيمت اين رو هم بالا گفته اي! 125-130 تومنه.به نظر من اسپيكر مناسبي نيست.چون خود 6975 از سال 87 به بعد تقريبا،ديگه كيفيت مناسبي نداشت ،تو برندهاي ديگه مثل اينفينيتي يا JBL و...ميتوني انتخابهاي بهتري رو تجربه كني.
3-چه مدل امپي رو پيشنهاد داد. مدل دقيق بگو چون پريمير مدل تقلبي داره
موفق باشي:46:
سلام مجدد
آقا ما اصفهان هستیم واسه همینه که قیمتها یکمی فرق داره!!!!!!! 1-حالا میشه چندتا باند با کیفیت اینفینیتی و جی بی ال معرفی کنید؟ دفعه قبل آلپاین sps-609معرفی کردید که مشخصاتش رو دیدم خوب بود
2-در کل تو سایت پاپ استریو که میرم بیشتر مدل اسپیکرهای آلپاین پاسخ فرکانسی کمی دارن یعنی صداشون بمه؟.
3-مدلهای سری RوS رو دیدم خوشم اومد تو عمل صداشون چه جوریه؟ SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C
4-به نظر شما من اینترنتی از سایتای نمایندگی شرکتی خرید کنم بهتر نیست که با گارانتی و مطمئن باشه؟ میدونی که تو اصفهان فقط نمایندگی پایونیر رو من پیدا کردم که اونم هنوز فرصت نشده برم سراغش!!!!!!
مثل اینکه خیلی سوال کردم بقیه اش برا دفعه بعد!!!!!!:11:
با سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم اگه پاسخ بدید خیلی خوشحال می شم.:42::46:
ماشینم 206 و ضبط و باند هاش فابریک کارخونه است.
1.تصمیم گرفتم ضبط pioneer4250 SD بگیرم آیا باند های خود ماشین فعلا با این ضبط جواب می ده؟
2.نظرتون درباره ضبط چیه آیا توی رنج 150 تومان چیز بهتری پیدا میشه یا نه؟
3.اگه باند 718 kenwood بگیرم با سیستم بالا و هزینه نصب حدود 235000 تومان می افته فعلا دیگه پول برای آمپ ندارم(بابا نمی ده:41:) شندیم آمپ نباشه آسیب می رسه ؟(اصلا دنبال ولوم بالا و سر صدا نیستم) آیا درسته مشکل پیش میاد یا نه؟
با سپاس قبلی از پاسخ شما
سلام (چون با ميان بر لاگين شدم نميتونم از گزينه نقل قول استفاده كنم). راستش نميدونم الان تو بازار چي موجوده (از اينفي و جي بي ال) ولي كلا محصولاتش تو رنجهاي مختلف عالي هستند.اينفي بيشتر SQ هست و جي بي ال تو كار كوبش اسپيكرهاي Type R آلپاين نصبت به S بهترن ولي بايد با آمپ خوب بسته بشن تا بهترين Performance رو داشته باشيد. كامپوننتهاش براي داشتن صداي با كيفيت بسيار مناسبند ولي بايد تو كيك پنل استفاده بشن.نقل قول:
سلام دوست من ورودتون رو به P30 خوش آمد عرض ميكنم پخشتون براي اسپيكرهاي فابريك خوبه.فعلا با همين موزيك گوش كنيد تا بعد. اسپيكر 718EX داراي امپدانس 3 اهم ميباشد كه نميتوني بدون آمپ ببندي به نظرم فعلا شما با همين سيستم كنار بيائيد تا بعدا يه هزينه مناسب نمائي و سيستم بهتري جمع كني.نقل قول:
سلام دوستان من رفتم خیابان حسینی یه مغازه بود infinity 7541 رو داشت بعد همین که خواستم بگیرم برگشت گفت این آمپ بدون خازن پروتکد میکنه آیا درسته؟
سلام خدمت همگی. از آقا حمید هم کمال تشکر را دارم . این jbl ساخت چه کشوریه؟ آمریکا؟ اصلش کجا گیر میاد؟
این مدلش به نظر شما چطوره خوبه؟ نسبت به 718ex و 6975v2 مسلما بهتره نه؟
JBL T595 Limited
بلندگو بیضی
مارک : جی بی ال JBL
مدل : T595Ltd
300 وات حداکثر قدرت
150 وات RMS
3 Way Speaker
سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)
آیا از سری R محصولات آلپاین(SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C ) بهتره یا نه؟ آلپاین بهتره؟
فرض کنید من اسپیکر آلپاین سریR بخرم آیا با ضبط پایونیر 5250SD جور در میاد؟ آمپ مچ با این تفاسیر که فقط برای همین یک جفت باند کافی باشه و گرون هم نباشه چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید( البته از باندهای فابریک ماشین که تو درهای جلو تعبیه شدند هم میخوام استفاده کنم )؟
دوست عزیز جی بی ال الان مال چینه...نقل قول:
595 خیلی تقلبی داره ...
من SPR-69c رو دارم کیفیت خیلی بالایی داره ولی بیسش باز به 595 نمیرسه...ولی کیفیتش تا اخرین ولوم هم بدم باز کیفیت کم نمیشه...اما لیمیتد صداشو زیاد کنی فقط بوم بوم...جی بی ال لیمیتد درست درایو کردنش 2 تا امپ میخواد.چون تیوتراش جداست....یه امپ کم قدرت واسه تیوتر و واسه وفرش یه امپ که 2 تا 150 وات بده...البته تا 150 وات...
الپاین سری r هم مثل jbl طراح امریکاست و ساخت چین...البته بانداش..
من پیشنهاد میکنم اگه الپاین میخری امپ هم الپاین بگیری...امپ های الپاین خیلی پرومنس خوبی داره و داغ نمیکنه مثل پایونیر اینا
-----------
تو این عکس مشخصه که ورودی تیوتر و وفر جداست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوست عزیزم آقا حمید اگه زحمتی نیست براتون می خواستم بپرسم
1- آیا ضبط های پایونیر ساخت کشور تایلند اصل هسته (کیفیتشون چه طوره) مال چه کشوری بهترهنسبت به تایلند؟
2- اگر سیستم زیر ببندم نظرتون چیه(بودجه با هزینه نصب حد اکثر 305000 تومان) ؟
ضبط DEH-4150SD پایونیر
باند 718 کنوود
آمپ KAC-5203 کنوود
این که می پرسید فلان مدل پایونیر خوبه یا بده سوال جالبی نیست .
ببینید کیت اصلی پایونیر و شفافیت و خاصیت تنظیم صدا تو مدل های پایونیر که رقم دوم از چهار رقمشوون یکیه هیچ فرقی نداره .. مثلا 4050 و 5050 و تفاوت در تعداد خروجی ها و ورودی های صدا و حجم خروجیه .
و هر سال یه عدد به رقم دوم اضافه می شه ... مثلا مدلای سال 2009 اینجوری بودن 4150 و امسال شده 4250 با ظاهر متفاوت.
پنل منو دزدیدن .... کسی نداره ؟ کجا می تونم پیدا کنم یکیشو؟
Pioneer DEH-4150UB
حدود قیمت چنده؟
چند روز پیش رفتم یدونه از همون pw15s ها گیر آوردم و خریدم ، صداش همونه که دوست داشتم .
تشکر می کنم از راهنمائی هاتون . :11:
با عرض سلام خدمت همه بچه ها
آقا ما آخرش رفتیم ضبط و باند بستیم(پایونیر 7520sd که شد 210000و 6975v2 که شدش 130000) فعلا که راضیم صدای شفاف و خوبی داره اما دوتا مشکلی دارم : 1-ضبط قبلی ماشین که فابریک کارخونه بود فقط وقتی می رفتیم رو مود رادیو آنتن برقی می رفت بالا و رو مود ضبط و کاست و چنجر آنتن پایین بود اما حالا این ضبطهای پایونیر با آنتن برقی سازگاری ندارن نصاب هم برق آنتن را مستقیما وصل کرد به power ضبط یعنی تا ضبط روشن میشه آنتن هم میره بالا فرقی هم نمیکنه که تو چه مودی باشه دائم بالاست
2- 7250sd قابلیت نصب چنجر نداره الان چنجر فابریک کارخونه بلا استفاده تو صندوق مونده( هیچی خلاصه اومدیم یه کاری انجام بدیم ده جا رو خراب کردیم)
برای آنتن و چنجر تا جایی که میدونم هیچ راهی نیستنقل قول:
ولی برای آنتن میتونی یه کار بکنی
یه کلید سر راه برقش قرار بدی که بتونی کنترلش کنی
و یه چیز دیگه
اگه تونستی یه آمپ 2 کانال نسبتا ارزون قیمت هم بگیر :46:
سلام خدمت همگی اساتبد محترم
میگید آمپ ببندم ؟ اگه نبندم به ضبط فشار میاد؟ فقط دوتا بان6975v2د 500 وات پیک که 80وات موثر است بستم و باندهای تو در جلو که فابریک کارخانه است !!!!
امپدانس باندها 4 اهم است و ضبط 50*4 وات است.
حالا چه آمپی پیشنهاد میکنید؟ ( دوکاناله فقط برای همین دوتا باند)
خلاصه من نمیدونم یک راهی پیشنهاد کنید که آنتن برق ماشین فقط تو مود رادیو بیاد بالا آخه حیفه کلاسش به همینه اگه بخوام کلید بذارم سر راش چیزه ضایعی میشه ن؟
اساتید نظرتون راجب پایونییر 7250ub چیه؟
سلامنقل قول:
پخش خوبیه
ولی من 7150 رو ترجیح میدم به 7250
کنوود هم پخش های خوبی داره
از جمله 7009
ّبرای 206 میخوام یه ضبط پایونیر بگیرم با این کنترل خود 206 سازگار باشه کدوم مدل هاش سازگارند؟؟ تا 150
بعد ,....jvc ,sony مدلهای بهتری دارن تا 150؟
از چه لحاظ 7150 رو به 7250 ترجیح میدی؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من 7250sd خریدم خیلی ضبط با کیفیت و شفافیت خوبی هستش و فرقش با 7150 اینه که 7150 پنلش برقیه و دموی سفید رنگ داره که با سلیقه من جور در نیومد ولی 7250SD مموری هم میخوره !
همین چیز هایی که دوستمون در بالا گفتننقل قول:
اکولایزر 7 باندی 7150
طراحی 7150 رو هم بیشتر میپسندم که کاملا سلیقه ای هست
و اینکه کنترل جوی استیک دار 7150 رو هم بیشتر دوست دارم
نقل قول:
لطفا به سوال من جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!1
دوست دارم 5250 پایونیر بگیری که پایونیر شاپ هم 177 قیمت زدهنقل قول:
شما یادتون باشه اگه بخواین اینترفیس هم کار کنه یه 20 تومنی پول سیم اینترفیس بدین
که میشه 197 تومن که با نصب میشه حدود 200
اگر نه 4250 یا 4150 که حدود قیمتی 145 تومن هست که اینم + 20 تومن میشه 165 تومن +5 تومن هم نصب میشه 170 تومن
بعدش هم که 3250 هست یا 3150 هست که این با تموم هزینه هاش میشه حدود 150 تومن
قیمت خودش رو پایونیر شاپ 125 تومن زده
اطلاعات بیشتر و مدل های دیگه اینجا :
کد:http://pioneershop.ir/
خوب برای اون نباید پایونیر انتخاب میکردین(آنتن)نقل قول:
برای آمپ هم ماشینتون چیه؟
اینطور که شما میگین باید احتمالا یکی از مدل های مرسدس بنز رو داشته باشین
ببینین
شما باندتون 80 وات RMS هست و به صورت اسمی و چیزی که آمپ میده میتونید حدود 100 وات بهش بدین
پخش فابریک حدود 20 وات به باند ها میده
و اگه بیشتر ازش انتظار داشته باشین و ولوم رو بیشتر کنین دچار دیستورت(خراب شدن صدا) میشین و هم احتمال آسیب دیدن باند هست و هم پخش
چون آمپ داخل پخش ها ضعیف هستن نسبتا
پس شما یه آمپ 2 کانال نسبتا خوب لازم دارین که با توجه به بودجتون باید یه مدل رو انتخاب کنین
شما بودجتون چقدر هست که با توجه به اون یه آمپ از برند های موجود معرفی کرد :11: