همین P30World خودموننقل قول:
Printable View
همین P30World خودموننقل قول:
خوبه آخرين ورژنشو خريدم
اسمشو يادم نيست اولش bon داشت
راست ميگه حيفه واقعا
ديدين بالاخره استارت رو زدم!!!!نقل قول:
پي سي ورلد خوبه البته اگه داشته باشه.اين دوتاهم هستش:
کد:www.takshop.com
و اين بازي جمع شده و دربارش در چند صفحه ي قل بحث شد.ديگه اسپم ندين!کد:www.thesims2.coo.ir
اگه توی تاپیک سرچ کنی خیلی سایت گیرت میاد:27:نقل قول:
سلام!اين آخرين ورژنش فكر نكنم باشه!چون جديدترش اومده!نقل قول:
تاييد ميشه!نقل قول:
با تشكر...
امير
سلامنقل قول:
جدیدترینش من فکر میکنم Apartment Life باشه.:31:
خوب تو اون زمان آخرين ورژنش اون بود
به نظرتون اين ورژن پخش ميشه يا بايد با خريد پستي انجام بشه (البته نم خوام بخرم ميخوام بدونم)
تاييد ميشهنقل قول:
اون زمان...عزيز فعلا من لينك دانلودش رو هم گير نميارم!!!چه برسه به پخش بشه!!!نقل قول:
و خريدن شما به ما چه ربطي داره؟:دي
به نظر من که هرجایی فرق میکنه. من توی اصفهانم و هم جا همه ی پکهاش ممنوع شده. اگه بخوام بگیرمش باید پستی بگیرم یا اینکه از یه آشنا بگیرم.:19:نقل قول:
تو کدوم شهری؟ اگه بقیه اش ممنوعه حتما اینم ممنوعه دیگه.:27:
سلام!نقل قول:
آره هر جا فرق ميكنه!الان توي تهران سخت پيدا ميشد ولي الان كه من تو مشهدم ميتوني به راحتي پيداش كني!
با تشكر...
امير
ایول. چه خوب.نقل قول:
سلام!
آره هر جا فرق ميكنه!الان توي تهران سخت پيدا ميشد ولي الان كه من تو مشهدم ميتوني به راحتي پيداش كني!
با تشكر...
امير
راستی من همچنان با سیمز قهر کردم تا وقتی که پکهای جدیدش به دستم برسه و برم گرگینه کنم!!! الان کلا چندتاس؟ هنوز 16 تا؟
ممنون
bayad ebteda the sims2 nightlife ro setup koni bad bayad az dar halat Build Mode(hamoon alamat chakosh ke bahash khoone misaze)ro bezani bad garaje bekhare va mashineto roye oun bezareنقل قول:
2-bayad the sims2 free time ro setup koni:10:
ماشاا...نقل قول:
بابا مگه من كي ام كه تعداش رو بدونم؟؟؟
1-سلامنقل قول:
2-لطفا فارسي تايپ كنين كه اگه نكنين به مدريت خبر ميدم
3-كي گفته براي خونه ساختن بايد free time رو نصب كنه؟؟؟؟بايد كرك اصلي رو داشته باشه و درخواست كرك ممنوع.
سرچ كنيد هست
متشكرم.
امير
sharmande farsinevisam kharabe :5:نقل قول:
سلامنقل قول:
جناب Boromir ورود شما را به سایت محبوب P30World تبریک میگم
اگه محبت کنید و فارسی نویستون رو راه بندازید ممنون میشم.
جناب sina 1100 ،
شرکت تولید کننده ی بازی این امکان را در بازی پیاده کرده که اگه نسخه مادر این بازی کپی رایت بشه ، دیگه نشه از Buid Mode استفاده کرد.با این وجود cracker ها در هنگام کرک کردن بازی ، از این موضوع غافل بودند و دست به ساختن کرکی خراب برای The Sims 2 زدند که متاسفانه تمامی تکثیر کننده های ایرانی هم بی خبر از این جریان ، این بازی را با همون کرک خراب وارد بازار کردند. بعد ها که معلوم شد این کرک مورد داره ، دوباره Cracker ها کرک سالم بازی که حجمی معادل 13.2 مگابایت داشت رو در اینترنت برای دانلود گذاشتند که در بعضی از سیستم ها بازی اصلا اجرا نمی شد و در بعضی سیستم ها هم به طور کل مشکل بر طرف می شد.البته ناگفته نماند که با آمدن The Sims 2 University معلوم شد که با نصب یکی از بسته های الحاقی بازی می توان بازی را با آن نسخه اجرا نمود بدون آنکه مشکلی در روند ساخت و ساز به وجود بیاد.
به خاطر این موضوع من به شما این پیشنهاد رو می کنم که به دنبال یک بسته ی الحاقی از این بازی باشید.حالا اگه اینترنت پرسرعت دارید میتونید از همین سایت دانلود کنید.چون تا اون جایی که من اطلاع دارم ، تشخیص یک دانلود درست از میان این همه کرک موجود در اینترنت کار مشکلی هست.اصلا به نظر من برید و یه نسخه تک سی دی از بسته های الحاقی The Sims 2 رو بخرید که همین P30World می فروشه.
سلام!نقل قول:
اميدوارم كه ناراحت نشده باشيد.بالاخره اين يكي از قوانين هستش!
بابا تو چقدر حوصله داري!اون از زندگي ويلي جان كه تايپش كردي اينم از اين توضيحات!در يك كلام بياد كرك اصلي رو داشته باشي!!:دينقل قول:
سلام در صورت امكان ليمكهاي دانلود اينو برام بزاريد
سلام-دوست عزيزم لطفا اسپم ندين-لينك هاي دانلود sims2 تاپيك مخصوص خود را دارد.ديگه تكرار نشه.نقل قول:
با تشكر.
امير
خوب سلام سلام
بالاخره ما هم اومديم! ( در واقع خلاص شديم! :دي)
ميخوام يك ماشين خوب براي دانلود بزارم:31: :
2009 Hyundai Genesis
Manufacture: Hyundai
Name: Genesis
Requires: Nightlife
Price: $8,500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود :
کد:http://www.2shared.com/file/3651205/cfeb0e53/F-P_2009_Hyundai_Genesis.html
0. من از تو شخصا نپرسیدم و منظورم اونایی بود که میان این تاپیک:27:نقل قول:
2.تایید میشه.:27:
نقل قول:
واقعا ماشین قشنگیه
این هم عکس واقعی این ماشین
علیک سلامنقل قول:
خوب سلام سلام
بالاخره ما هم اومديم! ( در واقع خلاص شديم! :دي)
مگی با ماشین میاید!!!!!!
بالاخره تشریف فرما شدی!!! چه خبرا!
آره ، همگی از 16 تا دیگه تجاوز نمی کنندنقل قول:
:13:جناب اقای گپ شما چطور این خونه های زیبا رو می سازی
سلام!!!!خوش اوميدي!!!خيلي ماشين باحالي بود...ولي چرا بي خبر اومدين؟؟؟؟نقل قول:
0-ببخشيد.خب آره من اشتباه گرفتم:دينقل قول:
2-:دي
تاييد ميشهنقل قول:
قشنگه ولي جاش اينجا نيست ولي چون دوستيم و حالا يكمي به اين موضوع ربط داره عيبي نداره!!!يك سوال برام پيش مياد من كيم كه تاييد ميكنم؟؟؟
تاييد ميشهنقل قول:
دوست عزيزم چه عجب كه فارسي تايپ كردي.و ترجيحا ديگه منو با اسم امير صدا كن و نگو gap.چون توي اين تاپيك همه، همه رو با اسم كوچيك ميشناسن غير از چند نفر !اسم شما چيه؟؟البته اگه ناراحت نميشي.و اين خونه هارو به سختي ميسازم:دينقل قول:
با تشكر...
امير
سرزده بيشتر كيف ميده! :دي
يك مدل مو هم ميزارم بريد حال كنيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
کد:http://www.raonsims.com/item/download.php?fileName=raonjena_fhair77_set.zip&kind=item&num=225
شايد.نقل قول:
مرسي مدل خوبي بودودست پر اومدين:دي
ميدونيد اين الآن اسپم بودنقل قول:
دكمه ي تشكر هم براي اين گذاشتن كه الكي يك پست براي تشكر نديد:46:
ميدونم.ولي اگه برين توي تاپيكي كه سينا جان زدن بگردين ميبينين كه گفته شده نميشه همه چي رو با يك دكمه ي تشكر بيان كرد.خب دكمه تشكر خيلي خشكو خالي هست.ولي وقتي خودت تكشر ميكني يه چيز ديگس!نقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی پوشه ای به نام دانلود در MyDocuments/EAGames/The Sims2 نمیبینم !
سلام.شما برو به اين آدرس:نقل قول:
F:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 free time\CSBin
و بعدش روي body shop كليك كن تا پوشه دانلود به وجود بياد.
راهنما:
F:نام درايوي كه نصب شده در آن
THE SIMS2 FREE TIME:نام ورژن
Free Time کیه بابا !
من The Sims 2 خالی رو دارم فعلا :D
بعد یه کرک درست و حسابی هم بدین برای sims2 که دیوار بشه کشید :D
مگی هروقت میاد با دست پر میاد!نقل قول:
ممنون. راستی من تا حلا چیزی دنلود نکردم برای سیمز. باید توی قسمت دنلود بریزم دیگه؟نقل قول:
به طور کامل تایید میشه!:27:نقل قول:
خب عيبي نداره به جاي free time برو the sims 2نقل قول:
چند تا مو برایتون میذارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fsc.thesimsresource.com/753386.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fsc.thesimsresource.com/739635.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fsc.thesimsresource.com/739637.zip
برا امروز بسه دیگه :dکد:http://fsc.thesimsresource.com/739639.zip
شما چه قدر مدل های مختلف و Mode برای Download میزارید. خوب هر کی دوست داشت بره از سایتوکد:www.thesimsresource.com
دانلود کنه دیگه.کد:www.modthesims2.com
جناب مرضیه خانمیه زمانی خانم معلم بودی.....چی شد؟؟
ما هنوز هم مشتاق تدریس شما هستیم
آره توي قسمت دانلود بريز:10:نقل قول:
شما هم كه ميخواستيد پوشه ي دانلود براتون ظاهر بشه بريد به اين آدرس و body shop رو اجرا كنيد تا درست بشه:
EA GAMES\The Sims 2\CSBin
باشه فكر بدي نيستنقل قول:
دانلود کنه دیگه.
جناب مرضیه خانمیه زمانی خانم معلم بودی.....چی شد؟؟
ما هنوز هم مشتاق تدریس شما هستیم
بايد فايل ها رو آماده كنم ... حالا بزاريد يك نفسي تازه كنم ! تازه از شر كنكور خلاص شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina_hp_system لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد تمام اون دانلود ها رو ميشه توي يك پست گذاشت:46:
سلام!تاييد ميشه.نقل قول:
قابل توجه همه:
اين تاپيك باهمه ي تاپيك ها فرق داره.اسپم در انجا يعني:
1-بي معني
2-اطلاع دادن به مدريت
اايول...مگي ميخواد درس بده!!!!!!!!!!:دينقل قول:
و سينا جان لطفا اسپم نده.
با تشكر...
امير
اينم از خانواده هايي كه من توي سيمز دارم: