منم میخام
لطفا اخرین آپشن فایل رو برای داونلود بذارید
ممنون میشیمد
Printable View
منم میخام
لطفا اخرین آپشن فایل رو برای داونلود بذارید
ممنون میشیمد
بچه ها امروز تو pes2008 انتخابي تيم ملي كه بين 60-70 نفر برگزار شد جز 16 نفر شدم و خيلي خيلي بد حذف شدم
بازي 3 بر 3 مساوي بود كه ديقه 90 هم تموم شد تو وقت اضافه من توپو تكل زدم و داور يه پنالتي فوق العاده مسخره گرفت
حتي اين يارو تهرانيه كه مال تيم ملي بود خيلي دلش سوخت و گفت واقعا پنالتي نبود
خلاصه پنالتي گل شد و 4 بر 3 باختم و حذف شدم...
ولي من حتي يك جلسه تمرين هم نداشتم با pes2008
فقط ميتونم بگم مزخرف ترين بازي فوتبالي هست كه تو عمرم ديدم
ياد ميكرو افتادم به خدا...
خيلي بد شد ):
حذف شدم
يا حق ):
[quote=farhad07;2632704]اقا مدیران چرا رسیدگی نمی کنند:41::41:نقل قول:
چه ربطی به مدیران داره؟؟؟؟نقل قول:
با سلام ...
یه کمک فوری :
من این بازیو خریدم همونی که با گزارش مزدک میرزایی هستش ولی سریلا نامبرش رو ندارم ( تو سیدی گفته که باید روی سیدی نوشته شده باشه ولی ماله من رایتی هستش و چیزی روش ننوشته ) اگه کسی این نسخه از بازی رو داره حتما سریالش رو بهم بگه .. با تشکر
خب یکی رسیدگی کنه الان دو روزه که درخواست دادم
راست میگه چه ربطی به مدیران داره ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان یه بچه سوال:
تو منوی اصلی مسترلیگ، توی team adjustment ، اون گزینه regulate conditin چیکار میکنه؟ یکی از بازیکنهای کم سن و سال تیمم که تو هر بازی استامیناش تموم میشه جلوی اسمش عدد 99 رو زده.
حالت بازیکنارو بهتر میکنه (منظورم همون فلشا هست)نقل قول:
ولی خوب یک بدی هم داره اینه که بازیکنا خسته تر میشن! اون عددم مال همون خستگیشونه!
آقا اینو حقیر خودم فهمیدم !:31:نقل قول:
یه بازیکن نخاله باعث این قضیه بوده !
اسمش Zubar بود ،فرانسوی
متاسفانه من زیاد به آمارش توجه نکردم و به خاطر استامینا و بادی بالانس بالاش خریدم برای دفاع آخر
بعدن که دقت کردم دیدم دیفنسش 83 بوده.
انداختمش بیرون ،درست شد !
بچه ها pes2008 كامپيوتر رو نميدونم فك نكنم با ps2 فرقي داشته باشه
ولي يه نكته رو يادتون باشه
اونم اينكه دقيقه هاي 65-70 بازي برين ببينين قدرت بازيكن هاتون چه جورياست؟
بعضي ها قدرتشون به پايين ترين حد ميرسه
بايد زود تعويض كنيد
چون اصولا اون ديگه كارايي نداره(تاريخ انقضاش تمام شده)
خيلي رو بازي هم تاثير داره
البته ميدونم همه توجه داريد براي دوستاني كه مبتدي هستن گفتم...
شاد باشيد
يا حق (:
فقط بخاطر یک بازیکن بود :18:نقل قول:
یعنی دیفنس 83 بده ؟؟؟؟ من خودم همیشه چندتا بازیکن بدردنخور میخرم (مثل بازیکنای ایرانی) میزارم تو تیم تا رشد کنن !!!
دوست عزیز میخوام ببینم بازی به شما حال میده اینجوری.من كه هر وقت بازیكنهام قوی میشن میفروشمشون و بازیكن جدید میگیرم و گل خورده هم برام مهم نیسست مثلا تو همین فصل ۴ تا بازیكن ۱۸ ساله گذاشتم تو تركیب كه یكیشون هم دروازبانه و تا این جا كه ۲۰ تا بازیی تو این فصل كردم كمتر از ۳ تا تو هر بازیی نخوردم ولی برام مهم نیست چون دروازبانم داره سریع پیشرفت میكنه و تا یكی دو سال دیگه بوفون رو میخوره.نقل قول:
آقا شما مستر لیگو با تیم جوانان بازی میکنید یا تیم اصلی - من که هر پیشنهادی برای خرید رونالدو یا نیستر روی میدن رد میکنم تیمم رئاله
خواهشا يکي به دادم برسهنقل قول:
اسم بازي اينه Iran Pro League 86-87
و از شرکتي که سايتش اينه
کد:
خريدم .... (ميتونيد بريد بينيد)کد:http://www.hi-vu.com
اقا یا بگید هست یا بگید نیستنقل قول:
پيشنهاد دوستانه:
وقتت رو تلف نكن
منظورم اينجا بود...
يا حق (:
نقل قول:
بازی حال میده ... من خودم بازیکن 20 ساله دارم ،زیاد هم تو ترکیب میزارم که پیشرفت کنه
ولی این یارو 39 سالشه ،دیگه امیدی بهش نیست !
هیچ ترفندی هست که بشه این بازی رو تحت ویندوز ویستا بازی کرد
من خودم الان ویندوز ویستا ارم و تحت اون بازی را اجرا می کنمنقل قول:
سوال شما خیلی برام عجیبه...؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه احتیاجی به ترفند نداره ... همینطوری اجرا میشه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام اساتيد .
من در اجراي بازي مشكل دارم . كارت گرافكم هم 8500 Gt Ddrii هست ولي در حال اجراي بازي تصوير بريده برده هست.
پيشنهاد شما براي حل اين مشكل چيست.
cpu و ramرو نگفتی ؟ برا همین زیاد نمیشه راهنمایی کرد شما فقط برو تو محل نصب بازی قسمت ستینگ اون 3 تا تیک پایین و همشو فعال کن وگرافیکم بزار رو مدیوم احتمالا بهتر میشه-نقل قول:
سلام به تمام اساتيد .
من در اجراي بازي مشكل دارم . كارت گرافكم هم 8500 Gt Ddrii هست ولي در حال اجراي بازي تصوير بريده برده هست.
پيشنهاد شما براي حل اين مشكل چيست.
گرافیک باید بزاری رو Lowنقل قول:
دوستان یه سوال: وقتی لیگ تموم میشه خود ساکر یه سری بازیکن جدید درست میکنه؟
يعني چي منظورت واضح نبود اگه منظورت اون ستاره هاست كه 17 سالشونه معرفي ميكنه بايد بگم بله
نه منظورم یه سری بازیکن جدید و گمنام و 17 ساله هست.(حالا دقیق گفتم)
دوست عزیز این که نشد راه حل . تازه من خودم گذاشتم رو مدیو خیلی راحت دارم بازی میکن. فقط گرافیک پایین تره.نقل قول:
البته با 8500 نمیشه رو های بازی کرد مگه اینکه یه cpu دو هسته ای داشته باشی چون این بازی به یه cpu قوی احتیاج داره من دارم با 2180 اینتل با 8600 رو های بازی میکنمنقل قول:
دوست عزیز این که نشد راه حل . تازه من خودم گذاشتم رو مدیو خیلی راحت دارم بازی میکن. فقط گرافیک پایین تره.
در تایید حرف ایشون :نقل قول:
البته با 8500 نمیشه رو های بازی کرد مگه اینکه یه cpu دو هسته ای داشته باشی چون این بازی به یه cpu قوی احتیاج داره من دارم با 2180 اینتل با 8600 رو های بازی میکنم
من با گرافیک 8500 با Cpu دو هسته ای Athlon 64 X2 4000+ روی های با بهترین تنظیمات بازی می کنم ....
من با گرافیک 8400GS و رم 2GB و سی پی یو 2 مگ دارم رو Hight بازی میکنم.
داشتم با یکی از دوستام ساکر 2008 بازی میکردیم که توپ دست من بود پشت محوطه جریمه خودم و انداختم زمین
داور که بهم کارت زرد نداد که هیچ! به دوستم کارت زرد داد بازیکنش کارت دومش بود اخراج شد که هیچ ! ضربه آزادم که گرفته بودمم گل کردم !
خیلی لذت بردم!!!!!
اره من هم چند بار داور رو گول زدم ولی باید دقت کرد چه موقع انجامش داد
چند بار هم خودم کارت گرفتم به دلیل تمارض
جدی میگی ؟نقل قول:
داشتم با یکی از دوستام ساکر 2008 بازی میکردیم که توپ دست من بود پشت محوطه جریمه خودم و انداختم زمین
داور که بهم کارت زرد نداد که هیچ! به دوستم کارت زرد داد بازیکنش کارت دومش بود اخراج شد که هیچ ! ضربه آزادم که گرفته بودمم گل کردم !
خیلی لذت بردم!!!!!
من که هر بار خودم رو انداختم زمین داوره بهم کارت زرد داده. پشت محوطه باید خودم رو بندازم ؟
ربطی به جاش نداره (البته اگه تو محوطه جریمه خودت خودت و زدی زمین کارت نمیده)نقل قول:
ولی خوب اوایل همش کارت میگرفتم! ولی دیگه الان وارد شدم!
باید وقتی مدافع از پشت سرت اومد خودت و بندازی!
یعنی تا این حد هوش داور رو قوی ساختن ؟ !!!
خیلی جالبه.
نه بابا هوش خوبه چیه ؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سونی 2 توی کلوپ من هروز دارم بازی میکنم بابا داوراش باور کنین خیلی خنگن حدودا 30 % کرنل ها و ات ها رو توی بازی اشتباه تشخیص میدن یارو با توپ رفت تو ات داور به نفع همونی که با توپ رفت تو ات گرفت
وافعا خیلی بد ساختنش
میشه بگید چطوری میتونم خودمو روی زمین بندازم؟!
وای میسی تا تکل کنن بعد روی زمین میفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد موافقم.واسه منم خیلی از این اتفاقا افتاده.نقل قول:
کونامی گند زده با این دروازبان درست کردنش چند وقته با برادرم دو نفره بازی میکنیم، اون همش کرنرها رو مستقیم میزنه تو دروازه(میخوره به دست دروازبان میره تو گل). تو هر بازی حداقل دو تا گل اینجوری میزنه. واقعا دروازبانهای ساکر6 خیلی بهتر بودن.موقع پنالتی هم که هیچ وقت دروازبانها وسط نمیمونن(یه بار تو نیمه نهایی جام جهانی بازی به پنالتی کشید، اصلا بهم حال نداد چون میدونستم هیچ پنالتی رو خراب نمیکنم.).یکی دیگه از شاهکارهای کونامی در قسمت دروازبانها، واکنش در مقابل ضربات آزاد هست.اگه توپ رو به گوشه دروازه بزنی، دروازبان میپره و میگره ولی اگه توی دست دروازبان بزنی میخوره به دستش میره تو گل!. خیلی چیزهای دیگه هم هست که بعد از 15 فصل مستر فهمیدم ولی نوشتنش رو بیخیال میشم
خوب شد گفتی....خیلی وقت بود توش گیر کرده بودم!!!نقل قول:
وای میسی تا تکل کنن بعد روی زمین میفتی
نه خدایی بگید..چجوری باید خودمو بندازم روی زمین؟!
سلام داش پدرام گل - عزیز شما این سه تا دکمه L1+L2+r1 رو هم زمان فشار میدی همیننقل قول:
خوب شد گفتی....خیلی وقت بود توش گیر کرده بودم!!!
نه خدایی بگید..چجوری باید خودمو بندازم روی زمین؟!