دوستان کسی نگفت من چطوری میتونم اکس پی هم داشته باشم . یه سوال دیگه تو ویستا و اکس پی اگر یه فولدر رو میبردم یه گوشه صفحه یه لبه مانند ایجاد میشد که محتویات فولدر رو نشون میداد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه . یعنی این ویندوز این قابلیت رو نداره ؟
Printable View
دوستان کسی نگفت من چطوری میتونم اکس پی هم داشته باشم . یه سوال دیگه تو ویستا و اکس پی اگر یه فولدر رو میبردم یه گوشه صفحه یه لبه مانند ایجاد میشد که محتویات فولدر رو نشون میداد ولی الان هرکاری میکنم نمیشه . یعنی این ویندوز این قابلیت رو نداره ؟
سلامنقل قول:
منظورت کدوم ویندوز هست ؟
فکر کنم هردو ویندوز این قابلیت رو دارند .
موفق باشید :40:
منظورم ویندوز هفته
چطوری میتونم اکس پی هم داشته باشم
نقل قول:سلام.نقل قول:
دوست عزیز، اگه شما ویندوز ویستا یا 7 رو در درایو C نصب کنید، به هیچ وجه نمیتونید در درایو دیگه ای XP داشته باشید. دلیلش هم اینه که مایکروسافت، همواره کاری میکنه که کنار جدیدترین محصولش، محصول دیگه ای نصب نشه.
چاره کار اینه که قبل از هر چیز، ویندوز XP رو در درایو C نصب کنید.
بعدش ویندوز 7 یا ویستا رو به هرجایی که دلتون خواست نصب کنید.
راستی!
این تاپیک هم میتونه اطلاعات مفیدی بهتون بده:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247788
سلامنقل قول:
تو این تاپیک کاملا توضیح داده شده و همچنین اطلاعات بیشتر :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329278
مقدارش 1 بود!نقل قول:
جدا عذر میخوام . من داشتم تو تاپیک ویندوز هفت سوال میپرسیدم بعد بوکمارکش کردم . الان واقعا نمیدونم چجوری اومده بودم اینجا . از کمکتون هم خیلی ممنون
سلام
این پوشه ی Temp که آدرسش هم اینه:
C:\Documents and Settings\ab\Local Settings\Temp یا C:\DOCUME~1\ab\LOCALS~1\Temp
به چه دردی میخوره؟ چجوری میشه محتویات غیرضروریش رو پاک کرد؟
سلام.نقل قول:
همونجوری که از اسمش پیداست برای ذخیره موقت فایل ها بکار میره. مثلا Setup یک برنامه, فایلهاشو ابتدا در این فلدر ذخیره میکنه و سپس نصب از روی اون فایل ها شروع میشه.
کلا محتویاتش غیرضروریه و وقتی در حین نصب برنامه (یا کاری که مربوط به این فلدر بشه) نیستید می تونید همش رو پاک کنید. اگر تعدادی هم با حجم کم پاک نشدن کاریشون نداشته باشید.
ممنون.
میشه شاخه ی پیشفرض این پوشه رو تغییر داد یا ظرفیتش رو افزایش داد؟
سلام
خسته نباشيد
سيستم من يه مشكل داره كه توي تصوير ميبينيد
گزينه آخر خيلي رم اشغال ميكنه و باعث شده كه نرم افزار هام خيلي دير و كند عمل كنند و هي كرش كنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره چيه چيكار كنم درست بشه؟کد:http://tinyurl.com/kr2owl
کلیک راست روی My Computerنقل قول:
Properties
تب Advanced
دکمه Environment Variables
TEMP و TMP بالا مربوط به همون پوشه Temp درون هر User و TEMP و TMP پایین مربوط به پوشه Temp درون فلدر Windows هستند. هر کدوم رو خواستید Edit کنید.
با وارد کردن عبارت %temp% در Run هم چک کنید.
ظرفیتش هم که به اندازه فضای خالی پارتیشن حاوی آدرس مورد نظر هست.
سلام.نقل قول:
اون مقدار مشغولی رم نیست, درصد استفاده از CPU هست. معنای اون پردازش هم درصد بیکاری CPU هست و مثل بقیه چیزی رو اشغال نمیکنه. یعنی 92 درصد از توان پردازنده فعلا بی استفاده است.
عامل کندی سیستم شما اون نیست. احتمالا ویندوزتون رو با نصب برنامه های متعدد شلوغ کردید.
[/QUOTE]نقل قول:
سلام.
اون مقدار مشغولی رم نیست, درصد استفاده از CPU هست. معنای اون پردازش هم درصد بیکاری CPU هست و مثل بقیه چیزی رو اشغال نمیکنه. یعنی 92 درصد از توان پردازنده فعلا بی استفاده است.
عامل کندی سیستم شما اون نیست. احتمالا ویندوزتون رو با نصب برنامه های متعدد شلوغ کردید.
مطمئنيد؟پس چرا هر وقت نرم افزاري داره زور ميزنه عدد مربوط به همون نرم افزار در task manager نزديك 100 ميشه؟من هروقت فايرفاكس يا گوگل كروم استفاده ميكنم و اين دو به لب مرز كرش كردن ميرسن اين عددشون نزديك 100 ميشه كه من هم ميرم end task ميزنم و سريعا برنامه بسته ميشه و سيستم يه نفس ميكشه...
قضيه چيه ؟شما با اين پستتون من رو به شك انداختين؟:41:
بله.نقل قول:
مطمئنيد؟پس چرا هر وقت نرم افزاري داره زور ميزنه عدد مربوط به همون نرم افزار در task manager نزديك 100 ميشه؟من هروقت فايرفاكس يا گوگل كروم استفاده ميكنم و اين دو به لب مرز كرش كردن ميرسن اين عددشون نزديك 100 ميشه كه من هم ميرم end task ميزنم و سريعا برنامه بسته ميشه و سيستم يه نفس ميكشه...
احتمالا برنامه شما هنگامی که میگید نزدیک به کرش میشه, از کار می ایسته و اصلا از منابع استفاده ای نمیکنه. به همین خاطر System Idle Process که نشان دهنده درصد بیکاری پردازنده هست بالا میره.
هنگام اجرای کاری که CPU رو مشغول می کنه مثلا فشرده سازی با WinRAR, به درصد مربوط به پردازش WinRAR دقت کنید متوجه میشید.
سنگین شدن میتونه مربوط به گرفته شدن حافظه هم باشه. به ستون Mem Usage هم دقت کنید و ببینید کدوم پردازش حجم زیادی رو میگیره.
يه سوال
نمره اي كه ويندوز ويستا و سون به كامپيوتر ميدن از چنده؟
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام.
یکی از عواملی که باعث میشه سیستم کند کار کنه، گرم شدن بیش از حد CPU هست.
این هم به برنامه مورد استفاده ربط چندانی نداره (البته داره هااااا ولی نه خیلی زیاد)
بلکه به فن CPU و همچنین خمیر سیلیکون بین فن و CPU مرتبط هست.
دوست من، آیا شما وقتی از برنامه های سنگین استفاده میکنید، فن CPU شما دور کار کردنش تندتر میشه؟
اگه بله باید یه فکری به حال فن بکنید.
موفق باشید :11:
يه نگاه به اين تصوير هم بندازيد توش چند تا سوال پرسيدمکد:http://www.imagecabin.com/?view=246862475c8343060685d4d7a
چون عكسش خيلي بزرگ بود پرويو نگذاشتم
ممنونم
در ضمن مطلب بالا رو هم بايد كنترل كنم و كمي به فكر فن هم باشم.ممنونم
سلام.نقل قول:
سوالهاتون رو متنی, جدا و هر کدوم رو در بخش مناسب خودش بپرسید. اونجوری آرشیو میشه و بدرد بقیه هم میخوره. حالا جواب ها:
1- اون گزینه تعیین میکنه که CPU بیشتر به برنامه ها اختصاص پیدا کنه یا سرویس های پس زمینه خود ویندوز. همونی که هست یعنی برنامه ها بهتره.
2- اون گزینه تعیین میکنه که حافظه بیشتری در اختیار برنامه ها قرار بگیره یا خود هسته سیستم عامل. باز هم همونی که هست یعنی برنامه ها بهتره.
3- حافظه مجازی هست. در انجمن سرچ کنید مفصل توضیح داده شده. یعنی فضای کمکی برای حافظه اصلی یا رم که از روی دیسک گرفته میشه تا اجرای حجم بیشتری از اطلاعات ممکن بشه. Custom بزنید و هر دو مقدار Initial و Max رو 2 برابر رم قرار بدید. البته اگر محدودیتی ندارید.
الف - پردازش مربوط به واسط کاربری ویندوز هست. همین پوسته ای که می بینید و از شما فرمان می پذیره.
ب - پردازش مربوط به NOD32 هست.
ث - پردازش مربوط به نرمافزار کارت صداتون هست. آیکونش هم باید کنار ساعت در Tray باشه.
هیچ کدوم مشکلی ندارن. بزارید کارشون رو بکنن.
سلام
من دیروز با یکی از ویژگیهای ویندوز آشنا شدم که خیلی برام جالب بود: Hibernate
برای منی که یه pc عهد قجری دارم که یه چیزی حدود 67 - 68 ثانیه طول میکشه تا ویندوزم بالا بیاد و ویروس اسکنم شروع به کار کنه و چند تا برنامه ای که تو startup ام هست شروع به کار کنند این گزینه Hibernate
مثل یه معجزه بود که pc م تو 3 یا 4 ثانیه شروع به کار میکنه.
حالا برام یه سوال پیش اومده چرا از این گزینه کسی استفاده نمیکنه؟
سلام.نقل قول:
در Hibernate محتویات رم روی هارد ذخیره میشه و سیستم سریعا خاموش میشه. هنگام روشن کردن همون محتویات از هارد خوانده میشه و در رم قرار میگیره. در نتیجه سیستم عامل همون حالت قبلی شو ادامه میده.
کاربردهاش که مشخصه.
اما چون در هنگام روشن کردن سیستمی که Hibernate شده, شما دیگه با یک سیستم عامل تازه و سر حال سروکار ندارید تا نیازی نباشه ازش استفاده نمیشه.
اکثرا ترجیح میدن سیستم عامل هر بار Shutdown بشه و دوباره راه اندازی بشه. تا اگر مشکلی براش پیش اومده یا سنگینش شده بر طرف بشه.
خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
من به شخصه استفاده از این خصوصیت رو به تمام دوستانی که احساس می کنن سیستمشون خیلی کند شده و در طول روز چندین و چندین بار کامپیوترشون رو خاموش و روشن میکنن پیشنهاد میکنم.
توی ویندوز وقتی چند تا فایل رو از یه فولدر به یک فولدر دیگه کپی می کنم که تعدادی فایل همنام اون فایل ها هم درشون هست,چطور میشه اون فایل ها خودشون اتوماتیک rename بشن یعنی که عددی به اخرشون اضافه شه تا دیگه همنام نباشن و کپی بشن و در واقع نیازی به تغییر نام دستی اون فایل ها نباشه؟
سلام مجدد خدمت nw nk
در رابطه با عكس آخري كه گذاشتم
الف و ب به نظرت خيلي سي پي يو رو اشغال نكردن؟
در ضمن افزايش ميزان حافضه مجازي سرعت سيستم رو كم نميكنه احساس ميكنم در حين بازي كردن گيم تصوير هي گير ميكنه باز ول ميكنه .اين قضيه مربوط به مموري مجازي نميشه؟
ا عرض ادب خدمت دوستان
چند روزه وقتی در داخل my computer می خواهم هر درایوی را به غیر از درایو c را باز کنم باز نمی شود و به جای آن صفحه ای با عنوان open with باز میشود که داخل آن تعدادی برنامه مانند ie , media player ,note pad و غیره است که با هیچ کدام از اینها هم نمیشه درایو رو باز کرد ضمنا با نصب مجدد ویندوز هم مشکل رفع نشد.
بنا بر توصیه دوستان با دو آنتی ویروس kasper sky 2010 و super anti spyware هم کل سیستم را اسکن کردم یک چیزایی پیدا کردند و پاکشون کردند ولی مشکل همچنان باقی است.
باتشکر
سلام.
فایلی مخفی و سیستمی بنام Autorun.inf در ریشه درایوهای شما باقیمونده که باید حذف بشه.نقل قول:
1- خیر. عادی هستند. NOD32 همون 45 50 مگاباین رو میگیره.نقل قول:
2- اگر احساس می کنید دقیقا وقتی رخ میده که اطلاعاتی از هارد خونده میشه, میتونه بخاطر کمبود رم باشه. باید اونو افزایش بدید.
Vista خودش پیش فرض همچین گزینه ای داره هنگام کپی و انتقال. ولی XP رو فکر نکنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
روی فایل اولی یک کلیک چپ کن بعد Ctrl + A رو بزن تا همشون Select بشن سپس دکمه ی F2 رو بزن اگر اسم فایل اول رو 1 بذاری بقیشون به ترتیب مرتب میشن مثل : 1 و 1(1) و 1(2) ...
نقل قول:
روی فایل اولی یک کلیک چپ کن بعد Ctrl + A رو بزن تا همشون Select بشن سپس دکمه ی F2 رو بزن اگر اسم فایل اول رو 1 بذاری بقیشون به ترتیب مرتب میشن مثل : 1 و 1(1) و 1(2) ...
تا اونجا که میدونم xp همچین امکانی نداره.نقل قول:
خودشون اتوماتیک rename بشن
نیازی به تغییر نام دستی اون فایل ها نباش
سلامنقل قول:
شما این روش رو خودتون امتحان کردین . اگر نه این کار رو بکنین .
ما دستی داریم این کار رو انجام میدیم نه اتوماتیک توسط خود ویندوز
سلام
دوست عزیز دقت نکردی....
اون روش شما بصورت دستی ..ایشون میخوان ویندوز خودش اینکارو بکنه.
من پست شما رو نقل قول کردم + پست دوستمون که سوال پرسیده...و گفته روش اتومات میخواد نه روش دستی!
خودتون هم که گفتید!
نقل قول:
ما دستی داریم این کار رو انجام میدیم نه اتوماتیک توسط خود ویندوز
سلامنقل قول:
میثم عزیز وقتی XP قابلیت اتوماتیک نداره ما مجبور میشیم اینکارو انجام بدیم.
بهتره بحث رو همینجا تموم کنیم :40:
دوستان عزیز من میخواستم به وسیله خود ویندوز و نه نرم افزار روی فایل هام پسورد بزارم می خواستم ببینم اصلا همچین امکانی ویندوز داره یا نه اگر هم داره چطوری ممکن هست
من یک تاپیک برای این موصوع گذاشتم دوستان تفضل کنند و یک سری بهش بزنند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327797
سلامنقل قول:
اولا باید فرمت درایوی که فایل درش هست NTFS باشه.
ثانیه باید فایل رو Send to کنی به Compressed zipped folder .
سپس در مراحل زیپ شدن باید پسوورد براش قرار بدی.
درستهنقل قول:
ممنون ولی این روش رو خودم بلد بودم و تا حالا هم از این روش برای تغییر نا و جایگزینی فایل های همنام استفاده می کردم ولی من روش اتوماتیک رو می خواستم مثل ویستا یا زمانی که از طریق یاهو مسنجر فایلی رو سیو می کنیم.,نرم افزاری یا ترفندی برای این کار وجود نداره؟نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز من میخواستم به وسیله خود ویندوز و نه نرم افزار روی فایل هام پسورد بزارم می خواستم ببینم اصلا همچین امکانی ویندوز داره یا نه اگر هم داره چطوری ممکن هست
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327797
با NTFS و انکریپشن می خواستم این کارو بکنم این کاری که شما می گین با zip هست من می خواستم با امکانات NTFS این کارو بکنمنقل قول:
سلام
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور می تونم دگمه های power,sleep و wake up رو در کیبورد از کار بندازم؟چون گاهی اوقات دستم میخوره بهشون و ناخوداگاه کامپیوتر خاموش میشه.
سلام.نقل قول:
در BIOS باید گزینه ای برای استاندارد مربوط به پاور باشه. در بخشی که مربوط به Power میشه گزینه ای حاوی ACPI رو باید غیر فعال کنید.
یا در Control Panel \ Power Options تب Advanced گزینه های Power Buttons رو روی Do Nothing تنظیم کنید. هر چند این باعث میشه که کلید خود Case هم دیگه Shutdown رو انجام نده.
سلام
من یه مشکلی با ویندوزم دارم. وقتی سیستمم رو روشن می کنم بعضی وقتها (نه همیشه)لوگوی ویندوز رو نشون نمیده و سیستم همینجوری بی کار می مونه. وقتی که ریست می کنم درست میشه و ویندوز بالا میاد. بعضی وقتها هم باید 2 یا 3 بار ریست کنم.
میشه راهنمایی کنید.
راستی یه سیستم قدیمی داشتم اونم همین مشکلو داشت.
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از ویندوزه چون گفتین سیستم قدیمیتون هم همین مشکل رو داشته پس نمیتونه مشکل از سخت افزار یا نرم افزار باشه.
یکی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327797
نقل قول:
سلام
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با NTFS و انکریپشن می خواستم این کارو بکنم این کاری که شما می گین با zip هست من می خواستم با امکانات NTFS این کارو بکنم
نقل قول:سلامنقل قول:
غیر از روش زیر راهی واسه پسورد گذاشتن توسط ویندوز وجود نداره :
فايلهايي را كه ميخواهيد محافظت كنيد درون يك پوشه قرار دهيد.
روي پوشه مورد نظر راست كليك كرده و از منوي Send to گزينه Compressed (Zipped) Folder را انتخاب كنيد.
يك فايل زيپ ايجاد ميشود. آن را باز كنيد و وقتي پوشه باز شد از منوي file گزینه «Add a password » را انتخاب كنيد كنيد.
سپس پسورد خود را در پنجره ظاهر شده تايپ كنيد.