آره منم نمیدونم معرف کیا بودم.4
نمیشه فهمید کیا مارو معرف زدن؟:(
Printable View
آره منم نمیدونم معرف کیا بودم.4
نمیشه فهمید کیا مارو معرف زدن؟:(
سلام
چرا دانلود از فروم محدوده؟؟؟؟ نوشته" هر 5 دقیقه سه فایل" در صورتی که 1 فایل بیشتر نمیشه دانلود کرد!!!!!
واااااااا آخه من که اصلا کسی رو معرفی نکردم.....نقل قول:
سلام...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه!
الونی خب خیلی از انجمنها نیاز به ثبت نام ندارن، مثلاً اگه انجمن خودت (عمران) واسه بازدید نیازی به ثبت نام نداشته باشه، خیلیا ممکنه به صورت مهمان از پستهات استفاده کنن ...نقل قول:
حالا همون مهمونها اگه بخوان پستی بدن باید عضو شن؛ تو فرم ثبت نام به بخش معرف که میرسن، چون از پستهای توی نوعی استفاده کردن، شاید واسه قدردانی یا هر چیز دیگهای، اسمت رو بزنن اونجا و با اسم تو ثبت نام کنن ... (البته بابت معرفی کاربرای جدید امتیاز خاصی به ما تعلق نمیگیره، ولی خب کاربرای جدید با توجه به ذهنیتی که از جاهای دیگه مثل رپیدباز دارن، فکر میکنن با این کارشون میتونن یه جوری ازت قدردانی کنن...)
این یکی از احتمالات بود که به شخصه دیده بودم ... :20:
نقل قول گرفتن الان دیگه بی مورده چون چند روز گذشته و نبودم جواب بدمنقل قول:
ولی لازمه این توضیح رو بدم که وقتی من گفتم دسترسی خیلی واضح بود که منظورم پاسخ گویی به دوستان و سوالاتشون نیس! خود بابک هم توی خیلی از موارد جواب من رو خیلی کامل و با حوصله داده!
دسترسی ای که ادمین ها دارن خیلی فرق داره با جواب گویی به سوال های دوستان!
انتقادی هم به بابک نکردم!
خب این هم که کاملا واضحه که بعد از چند سال توی انجمن شما هنوز نمیدونی انجمن ادبیات ناظر داره و مدیر و ... و اینجور سوالات رو باید از اون ها پرسید نه بابک! همین که جوابت رو داده پس خیلی لطف کرده!نقل قول:
برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
مطلبی هم که در مورد انجمن ادبیات و موضوعات علمی گفتم شامل این مسائل پیش و پا افتاده ی شما که رمان بزاریم و ... نمیشه.. دوستانی که باید در جریان باشن هستن در این مورد.
پیغامهای پروفایل که در وی بی پاک میشن جاشون تحت عنوان زیر میمونه
این پیغام توسط فلان حذف شده است/علت:...
چرا من پیغامی رو پاک کردم بطور کلی ناپدید شد؟
اگر راهی داره که این کارو انجام داد (حذف کامل پیام) دوستان بگن
که اینطور...ممنون کوروش و کسانی که من معرفشون بودم..:31:
میگم چرا دیگه نام کاربری هارو تغییر نمیدن ؟ من تو ثبت احوال یه 6 ماهی هست درخواست دادم .
اگه بخوان بذارن جمع بشه و یهو همه رو با هم تغییر بدن که واسه خودشون سخت تره !
کمی صبر داشته باشین...ادمین ها دارای مشغله های مهم تری هم هستن: دی
نقل قول:این کار رو ادمین میثم انجام میدن که مدتیه حضور نداشتن. به محض اومدن ایشون درخواست ها پیگیری میشه.نقل قول:
من بازی نمیکنم !!!!!:13::19::31:
چرا هی زود زود تعداد پست های من کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
همین امروز صبح پستام 176 بود . . . الان که دوباره آن شدم دیدم شده 157 شده!!!:18:
19 تا از پستام به چه دلیلی حذف شده (البته تعدادشون) ؟
تا حالا فک کنم نزدیک 100 تا پستم حذف شده !!
من به خاطر اینکه ستاره بگیرم و این حرفا نمیگم . . . ولی باید با یه منطقی حذف بشن دیگه
پستا!!!
یکی از دوستام ( RahaBash ) تا همین 7،8 روز قبل پستاش بود 296
الان شده 129 !!!!!! 167 پستش رو هوا حذف شده !!!!
یه توضیح کوچولو بدین تا ماهم قانع بشیم:9::14:
خیلی ممنون:11:
سلام...
مدیران عزیز لطفا هر چه سریعتر به این مشکل اخیر رسیدگی کنید...
تا حالا چند نفر از کاربران از این مساله گله مند شده اند...
یادش بخیر...! ماهم ازاین سوالها زیاد میپرسیدیم مگه چه جوابی بهمون میدادن...! هیچی...! مدیر بخش اینطور صلاح دونسته یا بنا به نظر اون پست شما یا اسپم بود یا نامربوط بوده ویا........
....
یادشبه خیر ...
تعداد پستا ....
اینو از اون موقعی که یادمه خیلی گله می کردن ...
شما تو چه قسمتی بیشتر پست می دین ؟
100 در صد ....نقل قول:
کمی صبر داشته باشین...ادمین ها دارای مشغله های مهم تری هم هستن: دی
دليل: در این تاپیک دادن پست پشت سر هم مجاز نیستنقل قول:
دليل: تکراری
تعدادی از پست های شما از انجمن ادبیات حذف شده.بیشتر از تاپیک اشعار عاشقانه.
دلایل بالا به طور عمده در مقابل پست ها نوشته شده.
اشکالی در دسترسی ناظر این انجمن وجود داره که حدف پست بدون اطلاع توسط اکوآ انجام میشه. که ایشالا به زودی حل میشه این مشکل.
سلام...
این تبلیغ سامسونگ پدر مارو درآورد.
وقتی لینکهای سریع رو میزنم گزینه هاش میره زیر تبلیغ سامسونگ!!
لطفا رسیدگی کنید، ممنون!:)
نقل قول:
ممنون که یه جوابی گرفتم از شما:11:
ولی فک نکنم 100 تا پشت سر هم پست داده باشم تو انجمن اشعار عاشقانه !!!!!!!
تا اونجایی ام که میدونم متن هام یا شعرام تکراری نیستن !!
کاربری خواسته باشه یکجا همه پستهاشو حذف کنه، چکار باید بکنه؟
سلام...
من بعضی از پیغام های پروفایلم رو تایید نمی کنم و میخام این منوی اطلاع رسانی نباشه (همون عدد 1) و این که نمیخام اون پیغام ها حذف بشه... فقط میخام یه جوری باشه که خودم بتونم ببینم نه بقیه... چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه کاری کرد !! یا حذف یا تایید یا عدم تایید !!
حذف که نمیخواید بکنید، عدم تایید هم که تو منوی اطلاع رسانیتون عدد میذاره !!
میمونه تایید که خب برای اینکه بقیه نبینن، میتونید پروفایلتون رو به روی عدهی محدودی باز بذارید یا اصلاً ببندید !! : دی
سلام چرا من نمیتونم تو قسمت نرم افزار یه موضوع جدید بزنم؟؟؟:13:
کدوم قسمت انجمن نرمافزار!؟
درخواست؟!
معرفی؟!
بحثهای نرمافزاری؟!
شما درون خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به ایجاد تاپیک کنید . پس از بررسی مدیریت به محل مناسب منتقل خواهد شد.نقل قول:
البته قبلش سرچ کنید و مطمئن بشید قبلا" تاپیکی با عنوان مشابه ایجاد نشده باشه.
موفق باشید :40:
قسمت معرفی نرم افزار نرم افزار های کاربردینقل قول:
یه همچین پیغامی میده:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
همچين چيزي نميشه
يعني ميشه اما به صورت كد هست و بايد توسط مديريت سايت تغيير داده بشه
اما در حالت نرمال خودتون نميتونيد به صورت دستي كاستوم كنيد
موفق باشيد.
ممنون متوجه شدم پس یعنی نمیشه خوم برم مثلا داخل نرم افزارهای کاربردی و ....... موضوع جدید بزنم:46:نقل قول:
چرا کاربران تازه وارد انجمن تلوزیون و فیلم و ... نمیبینن؟!:13:
تو که نمیبینی از کجا اطلاع داری؟!نقل قول:
محتوای مخفی: !
فکر کنم یکی از دلایلش، حفظ کردن انجمن هنر هفتم از فیل؟ترینگ باشه...:20:نقل قول:
ممد ===> :| : دی
عجب پس قضیه از این قراره!!!نقل قول:
فیل؟ترینگ باشه...
ممنون حسین جان
خدا عموی بزرگوارتو بیامرزه حسین جان:40:
سلام من چند وقته که اومدم اما نمی دونم چه باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید
دست گلت درد نکنه من تازه دارم آشنا میشم
خیلی خیلی ممنون:5:
دوستا ن یه سوال ؟؟
امکان داره که وقتی عضو یه گروه اجتماعی شدیم ازش انصراف بدیم ؟؟ یا نه ؟
اگه آره راهنمایی کنین لطفا . . .
خیلی ممنون :40::11:
بله امکان دارهنقل قول:
صفحه اول گروه رو باز کن اون پایین نوشته "جدا شدن از گروه"
وقتی اونو بزنی از گروه جدا میشی
ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..
شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!نقل قول:
ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام!:46:
نه بعید میدونم اینطوری باشه...خوب من بستمش که کسی میاد پروفایلم چشمم به نام کاربری اون بنده خدا نیوفته....بعد لیست دوستان یا هرکسی که از قبل بوده بیاد الان جایگذین میشه چون قبلش بوده.....نفرات جدید بیان به 10 نفر آخر اضافه میشه.....بعد حتی اگه پروفایلم کامل بسته باشه هرکی بیاد تو پروفایلت اسمش زده میشه....نقل قول:
شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اینطوری که میگی باشهنقل قول:
اما منم یه زمان اینو محدود کردم.هیچوقتم بهش توجه نمیکردم.اما بعد از یه مدت طولانی فهمیدم آمار بازدید بالا نمیره!!!
یه مدت طولانی سر 2500 مونده بود.گفتم شاید کسی سر نمیزنه.بازش کردم دیدم نه آمار ثابت مونده بود!
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
حالا نمیدونم این فقط مشکل من بود . یا برای همه همینطوریه!
پروفایل منم بیاید
نمیدونم....ولی الان که خودت و یکی دیگه از دوستان لطف کردید اومدید....تغییر کرد....