سلام و متاسفم دوستان چون بحث داره منحرف میشه ولی چاره ای نیست:
اینکه میگید قابل مقایسه نیستند درسته ولی هرچی باشه این دو گیم سبک مخفی دارند و تا به حال شاخترین سبک مخفی بودن که من تا به امروز بازی کردم حالا کار ندارم که با چی قابل مقایسه اند
و اینکه میگم Splinter Cell برتره اعتقادیه که از زمان بازی کردن Splinter Cell chaos theory
دارم و سفت و سخت پاش وایسادم
برای مثال : من : Splinter Cell double agent نسخه ps2 شو دو بار و نسخه pc و x360 رو 8 بار :18:
شما در Splinter Cell double agent و mgs اگه به هر دو دست رسی دارید برید و
1- از عقب یک دشمنو با چاقو بهش ضربه بزنید
2- از عقب یک دشمنو سایلنت کنید
این موقع که اگه بی طرفانه نگاه و قضاوت کنید خواهید دید که Splinter Cell از mgs خیلی سرتره تا جایی که من به چهار تا از دوستانه psn این دمو های داستانی و حالت coop شماره آخر یعنی Splinter Cell conviction رو دادم همگی به اتفاق این جمله رو به من گفتند : (باید ) یه 360 بگیرم
این جملتون که : Splinter Cell کجاش برتره ؟ درست 5 دقیقه بازی کردم اندازه 50 سال از عمرم به باد فنا رفت .
کاملا مشخصه که شما یکی از طرفداران mgs هستید و من هم در آخر نوشه بودم که : (لطفا mgs بازا ناراحت نشن) ( حقیقت تلخه :31:)(SORRY )
البته همیشه نمره های خوبی توی نقد ها بدست میاره به خصوص سناریوش .
با این نظر کاملا موافقم چون به نظر من ( IGN هم همین نظر رو داره ) هر چی امتیاز میاره روی history شه 10/10 لعنتی داستانش کامل ولی من این رو نمی تونم تو یه بازی بزرگ حضم کنم که جای گلوله توی پیشانی قیب شه و طرف بلند شه ( اگه mgs باز باشی دقیقا میدونید که کدوم صحنه mgs4 رو میگم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من یه بازی مخفی باید سیاسی و واقعی باشه کسانی که شک دارن Splinter Cell بر تر نیست به آدرس زیر یه سر بزنند:
کد:
http://www.gametrailers.com/game/splinter-cell-conviction/4767
حتما حالت coop شو ببنید ( رفتم به فکر که یه 360 دیگه بگیرم تا با داداشم coop بزنمیم)
در آخر از به همه کسانی که از حرف های من ناراحت شدن میگم :sorry
SPLINTER CELL is the best
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]