آقا يكي كمك كنه :41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
Printable View
آقا يكي كمك كنه :41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
با سلام
ضمن تشكر از javad2625 به خاطر ايجاد چنين تاپيك مفيدي.
در آفيس 2010 تمامي منوها به شكل كلاسيك (قديمي) در اومدن،چكار بايد كنم؟
سلام هارده یکی از مشتریام فرمت شده میگه توش اطلاعات مالی مشتریاش چطوری میتونم ریکاوری کنم یک بار ریکاوری کردم چیزی نشد یه راهنمایی کنین؟
با سلام و عرض خسته نباشید
من یک فایل CSV که حروف فارسی درست نشون نمیده (مثلا بصورت درصد) خواستم بدونم چطور می تونم درستش کنم کمک کنید با تشکر
سلامنقل قول:
فكر كنم يه بار با نوت پد باز كني و سيو كني درست بشه
نقل قول:
سلام
در تاپیک زیر باید مطظرح کنید دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
کسی جواب نمیدهنقل قول:
من میخواستم یک برنامه با اکسل درست کنم که تعداد پاسخ صحیح ، تعداد کل سوالات و تعداد پاسخ غلط را بگیره و درصد تست رو حساب کنه فرمولش هم به این صورته که : پاسخ درست *3 - پاسخ غلط / تعداد کل سوالات *3
اگر از دوستان کسی این رو درست کنه ممنون میشه چونکه من هیچی از اکسل نمیدونم
ستونA>> تعداد جوابهای درستنقل قول:
ستونB>> تعداد جوابهای غلط
ستونC>> تعدادکل سئوالات
ستونD>> درصد
(فرمولشو با10تا مثال توی فایل اکسل نوشتم.میتونید دانلود کنید.)
تور رو خدا جواب بدين :42::42::42::42::42::42::42:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر تداد ستونها به همین تعدادی که اینجا گذاشتید محدود بشن راه حل بنده خوبه ولی اگر خیلی زیاد باشه این راه وقت زیادی میگیره(البته من سرچ کردم به جز دوتاتابع زیر چیزی برای حل مشکل شماندیدم)
FIND & SEARCH:اين دو تابع براي پيدا كردن يك كاراكتر يا متن در يك زنجيره متني به كار مي¬روند.=SEARCH(find-text, within-text, [start-num])=FIND(find-text, within-text, [start-num])
شما میتونید از این فرمول استفاده کنید:(من امتحان کردم جواب داد)
مرسی دستت درد نکنهنقل قول:
مرسي داداش ولي تعداد ستون ورديف ها خيلي زياده اينجوري جواب نميدهنقل قول:
سلام خدمت اساتید اکسل،
من اصلا با توابع اکسل آشنا نیستم و هر چه قدر سعی کردم به چیزی که میخوام برسم نشد:huh:
ناچار شدم بیام اینجا .
مشکل اینه که من 2 تا شیت مختلف با یک سری ستون هایی دارم که با داده ها پر شدند،
تو شیت اول ، یک ستون با نام default_picture وجود داره که هر ردیفش با مقادیر عددی مختلف پر شده مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شیت دوم ، 3 تا ستون با نام های photoID , ProductID , filename هست.
تو photoID کل شماره های عکس هایی هست که تو ستون filename وجود دارند و به صورت لینک هستند ، یعنی هر آدرس عکس یه شماره داره. طبق عکس زیر:
این دوتا شیت برای نمایش عکس به هم اشاره دارند ولی من میخوام یه کاری کنم این اشاره نباشه،
یعنی مثلا اگه تو شیت اول default_picture = 18 هست، تو شیت دوم اون filename ای انتخاب میشه که photoID اون 18 هست.
حالا چیزی که من میخوام اینه که:
تو این دو تا شیت بگردم هر کجا که مقدار default_picture با مقدار photoID یکی بود بیاد اون محتوای filename رو برداره و بذارتش جای اون مقدار default_picture یا اینکه اون محتوای filename رو برداره و تو یک ستون جدید و در یک سطر جدید بذاره.
به نظرتون شدنیه؟
خیلی ممنون
روی نوار ابزار بالا کلیک کنید تیک سوم رو بزنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم
اگه ستون A هزار تا سطر و ستون B هم هزار تا سطر باشه چطوری میشه همه هزار تا سطر ستون A و B رو ادغام (یکی) کرد تا نتیجه مثل ستون C بدست بیاد؟
ممنون میشم کمک کنین :11:
این فرمولش هستنقل قول:
کد:=A1&B1
یکی هم مارو دریابه :31:نقل قول:
سلام یه سوال
من می خوام ستون یک از شماره 1 تا مثلا 100 هر ردیف ش با داده های ستون دوم اونم از یک تا 100 ضرب بشه فرمولش چی میشه ؟ ( هر ردیف با داده خودش تو ستون دوم هم ردیفش ضرب شه ! )
سلام
من تو اکسل 2010 به یه مشکل برخوردم که موقع مرتب کردن ستونها به ترتیب الفبا، حرف «ا» رو قبل از «آ» نشون میده، که توی اکسل 2007 همچین مشکلی وجود نداره. میخواستم ببینم بهجز مهاجرت به آفیس 2007، کسی پیشنهادی برای حل این مشکل داره؟
سلام و خسته نباشيد
من مي خوام يك ليست از اطلاعت حقوق و دستمزد رو براي چاپ فيش حقوقي استفاده كنم
چطور مي تونم تو اكسل يك فرمت ثابت براي چاپ ايجاد كنم كه اطلاعات رو از يك شيت بخونه (مثل كاري كه تو report در اكسس)مي شه انجام داد
ايا امكانش در اكسل هست
مي تونم اين كا رو با اكسس انجام بدم اما بنا به دايلي استفاده از اكسس امكان پذير نيست.
ممنون از راهنمايي هاتون
یه ضرب معمولی که این کار رو براتون انجام میده !نقل قول:
جلوی یکی از ردیف ها سلول رو به صورت ضرب دو سلول اول تعریف کن و همون خونه رو در بقیه سلول ها هم کپی کن !
سلام من چند سوال داشتم
یک جدول دارم که چندین ستون مثل شهر، شماره، فاکس، مدیرعامل و غیره
چطور این ستون ها را جابه جا کنم
مثلاً اول ستون شهر بیاید اول ، ستون مدیرعامل دوم و شماره و فاکس ستون های بعدی باشند
2- چطور ردیف ها ر ا شماره بزنم از بالا تاپایین
3- این ردیفی که شماره دارد و کنار خود اکسل است را نمی شود کاری کرد که چاپ بشه
4- بعد آدرس ها را می خوام چند خطی بشه (این کار را کردم) اما می خوام خانه ها چه ستون ها و چه ردیف ها به ازای متنی که درونش هست بزرگ و کوچک بشه (خانه بزرگ و کوچک بشه نه متن)
5- بعد دیگه اینکه چطور این ها را از نظر ردیف الفبا مرتب کنم
6- چطور این ها را بر اساس شهر مرتب کنم
سلام . من هم مشکل شما رو دارم . ولی فک نمی کنم چیز مهمی باشه !! :20:نقل قول:
چیز مهمی که نیست، ولی برای فایلهایی که باید بهترتیب الفبا پرینت گرفته بشن، یه کمی تو ذوق میزنه. گفتم شاید کسی راهی سراغ داشته باشه که تو خود اکسل 2010 بشه حلش کرد.نقل قول:
البته با ساختن یه «custom list» میشه این مشکل رو حل کرد که انگار فقط بهدرد ستونهایی میخوره که چندتا مقدار خاص توشون هست. مثلا وقتی بخوایم روزهای هفته بهجای ترتیب الفبایی، بهترتیبِ «شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه» نمایش داده بشه.
سلام . 1- اون مقدار سلولی رو که می خوای جابجا شه رو انتخاب کن حالا جهت ماوس رو بیار مثل عکس زیر ، کنارنقل قول:
سلول تا نشانگر ماوس عوض شه ، حالا به هر جا می خوای ببرش .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه می خوای کل ستون جابجا شه ، مثلا ستون E ، از بالای صفحه که ستونها رو نام گذاری کرده خود اکسل ، روی E کلیک کن و همون کار بالا که گفتم رو انجام بده .
2- برای این کار شما باید از قابلیت auto fill استفاده کنی . به این صورت که در یه سلولی بنویس 1 در سلول زیریش بنویس 2 ، حالا هر دوتاشو انتخاب کن ، حالا از گوشه پایین سمت چپ یه علامتی هست ، اونو بکش پایین تا هر عددی که می خوای . مثل عکس :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
3- نه .
4- در 2010 تب home ، گزینه warp text رو برای سلول مورد نظر که حروفاش زیاده رو بزن .
5- کل سلول هایی که می خوای مرتب شه رو انتخاب کن ، البته عدد توی این سلولها نباشه بهتره ، حالا از تب home ، گزینه sort & filter رو انتخاب کن . حالا گزینه custom sort رو بزن . حالا قسمت sort by رو بر روی نام و نام خانوادگی بذار .
اگه گزینه نام و نام خانوادگی رو نداری ، اولین سلول از این سطر رو به نام و نام خانوادگی تغییر نام بده ، تا درست شه .
6- بر اساس شهر برای اکسل تعریف نشده است . مگه اینکه اگه باشه add ones اش رو نصب کنی ، من که ندیدم .
:20:
اگه میشه کدش رو بنویس برای مثال خیلی وقته استفاده نکردم یادم رفته /.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان
من حدود هزار و خورده ای نام و نام خانوادگی نوشته شده در یک شیت دارم که برای هر اسم دو سلول در نظر گرفته شده.مثلاً ب1,ب2 برای اسم اول ب3,ب4 برای اسم دوم و همینطور تا آخر. من میخوام این اطلاعات رو توی یک شیت دیگه استفاده کنم و اونجا برای هر اسم ارتفاع یک سلول در نظر گرفته شده.ب1 اسم اول,ب2 اسم دوم و....
حالا سئوال اینه چطوری میشه این فاصله اضافی بین دو ردیف رو از بین برد تا بشه با کپی پیست کردن اون اسامی رو منتقل کنم.؟
خواهش میکنم سریع تر جواب بدین چون وقت زیادی برای تحویل کار ندارم.
برای ضرب دو سلول A1 و B1 :نقل قول:
کد:=A1*B1
برای ادغام دو سلول (به عنوان مثال B1 و B2) از این کد استفاده کنید :نقل قول:
کد:=B1&B2
لطفاً به این عکس نگاه کنید. مثلاً اسم نیما دو تا ردیف رو اشغال کرده.ولی جایی که قراره پیست بشه فقط یک ردیف برای اون جا داره.نقل قول:
برای ادغام دو سلول (به عنوان مثال B1 و B2) از این کد استفاده کنید :
یعنی من برای هر دو سلول باید این کار رو بکنم؟ این که میشه شبیه دوباره نویسی تمام اسامی:31:
اصلاح شد...
نقل قول:
سلام این هم فایل این سوالاتم هستش
سلام . مگه با اونایی که گفتم ، درست نشد؟ :20:نقل قول:
برای اینکار کافیه همه سلول ها رو انتخاب کنید و از تب Home گزینه Merge & Center رو بزنید !نقل قول:
ممنون از اینکه جوابگوی سئوالات هستید.من این روشی که گفتید رو امتحان کردم و نشد.یک تیکه از فایل نمونه رو براتون گذاشتم میخوام اسامی رو از صفحه اول کپی کنم و توی صفحه دوم پیست کنم ولی 10 تا اسم به اندازه 20 ردیف جا اشغال میکنند و کل کار بهم میریزه. خودتون امتحان کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه نتونستم جابه جا کنم
و نتونستم سورت کنم
برای شماره زدن ردیف ها (الان من یک تکه از فایل را گذاشتم) در صورتی که 1000 ردیف است
چطور میشه از اول تا آخر را شماره زد باید به صورت دستی پایین برم
سلام
من میخام یک قیمت در چند درصد تخفیف ضرب شود . با ماشین حساب که مینویسم به این صورت جواب میدهد
مثلا
[PHP]4820+4%-13%+150 = 4511[/PHP]
در اکسل که مینویسم عدد بدست آمده 4970 میشود
حالا چطور باید در اکسل فرمول نوسی کنم که جواب 4511 بشود؟ آیا باید در جایی از فرمول از پرانتز استفاده کنم ؟
سلام چطور این نمودار را رسم کنم
تا حالا چندین بار پرسیدم اما جوابی نگرفتم
ممنون می شم
[HTML]http://up98.org/upload/server1/01/z/j0677wwnq8f5u4nc4vs2.jpg[/HTML]
با سلام و خسته نباشيد به بچه هاي گل پي سي
من يه نمودار ساده x , y ميخوام توي اكسل 2003 بكشم ( 2007 رو زياد وارد نيستم اگه بتونيد اونجا رو هم توضيح بديد اشكالي نداره) نمودار x رو مي خوام بر اساس تاريخ باشه (تاريخ شمسي باشه بهتره ) وقتي كه ستون تاريخ رو انتخاب مي كنم در نمودار بصورت عدد مياد و تاريخ نمينويسه در ورد 2003 يه گزينه هست كه ميشه تيك دارش كرد و بصورت تاريخ بشه ولي وقتي حتي اون رو هم كليك ميكنم باز بصورت عدد مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چطوري مي تونم ستون رو بصورت تاريخ شمسي يا ميلادي بنويسم
این فایل رو نمیشد همون اول میذاشتید ؟ :31:نقل قول:
من متأسفانه راه حلش رو نمی دونم !
فکر کنم داخل همین تاپیک روش این کار توضیح داده شده بود اما الان یادم نمیاد !