1 - هم تو کامپیوتر و هم تو گوشی مینویسه wmvنقل قول:
2- هیچ پلیری هم نصب نکردم
Printable View
1 - هم تو کامپیوتر و هم تو گوشی مینویسه wmvنقل قول:
2- هیچ پلیری هم نصب نکردم
(به قول یکی از بچه ها آخر الزمان که میگن همینه!:31: من گوشیتو می خرم:31: )نقل قول:
بازم دو تا کار کن لطفا:
1- فایل های دیگه wmv رو امتحان کن.
2- اگه می تونی یکی از این فایل هاتو واسم میل کن.
مرسی
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
بچه ها خوبید کمکی چیزی نمی خواید ؟
یه چیزی کشف کردم (شوخی) :نقل قول:
چند تا فایل دیگه رو امتحان کردم اجرا نکرد . احتمالا گوشی فقط میتونه wmv3 رو پخش کنه
منتظر باشید
بیشتر WMV هایی که ما داریم به صورت WMV2 یا همون windows media video 8 هستن و واسه همینم گوشی نمیتونه پخششون کنه .
حالا کسی میتونه convertor پیدا کنه ( to wmv3 ) ?
يه نگاه به اينجا بندازين :نقل قول:
و نرم افزار ImTOO 3GP Video Converter رو دانلود كنين. خداييش ته نرم افزار تبديله.کد:http://www.imtoo.com/download.html
به اسمش نگاه نكنين كه 3gp داره . كلي تنظيمات داره و هر چي رو به هرچيزه ديگه تبديل ميكنه. تازه ميتونين سايز بيت ريت،فريم ريت، نوع كدينگ و كيفيت صدا رو فقط با چند تا كبيك بالا پايين كنيد.
اينم لينك مستقيم:نقل قول:کد:http://download.imtoo.com/3gp-video-converter.exe
مطمئنی به windows media video 9 تبدیل میکنه چون من convertor زیاد دارم ولی به 9 تبدیل نمی کنننقل قول:
سلام، یه برنامه ضبط مکالمه برا Uiq3 میخوام کسی سراغ نداره ؟
سلام برای P910 آکبند باید بری طبقه -2 علاءالدین (اگر تهرانی) یه مغازه هست که 2 تا آکبند داره قیمتشم حدود 360 تومنهنقل قول:
موفق باشی :10:
:11:با عرض سلام خدمت همه دوستان و تشکر مخصوص از مدیر محترم سایت
شنیدم که میشه روی p990ویندوز موبایل ریخت میخواستم بدونم درسته واگه درسته چرا روی گوشیهای سیستم عامل دار نوکیا (مثل 5700)نمیشه ریخت؟
با تشکر از همه دوستان
شرمنده،:43::31:
در مورد هندز فری بلوتوثی که آهنگ پخش بکنه دیروز رفتم علاءالدین و یکی پیدا کردم. یارو می گفت 85 هزار تومن. البته کپی چینیش هم بود که می گفت 50 هزار تومن.
مموری من که سونی 2 گیگ بود (همونی که metapex جان عکسش را گذاشته بود) قلابی از آب در اومد و گوشیم هنگ کرد. کسی پیشنهاد بهتری داره؟
نه عزیزما که چنین چیزی نشنیدیم:41:نقل قول:
اتفاقا یه بحثی شبیه به این تو همین تاپیک مطرح شد (که میتونی با سرچ پیداش بکنی) ولی اون موقع به این نتیجه رسید که نمیشه
حالا شما اگه چیز جدیدی شنیدی بگو تا بقیه هم استفاده ببرن.:10:
موفق باشی
آره به wmv3x و wmv2x و wmv1x تبديل ميكنه.نقل قول:
خیلی مخلصیم آقا:5:نقل قول:
این سورپرایزتون آماده نشد؟
احتمالا فرمت فایلت استاندارد نیست. حتی اگر نوشته باشه wmv ممکنه از یک متد غیر معمول برای فشرده سازیش استفاده شده باشه. منم که میریزم رو گوشیم درست نمیخونه دائم پرش داره. خوب احتمالا سایزش خیلی بزرگه . ولی اگر اصلا نمیخونه با فایلای دیگه و کم حجم تست کن.نقل قول:
یه مدل هم من دیدم میگفت 80 ولی ال سی دی مداشت. اینی که شما دیدی ال سی دی داشت؟ مدلش چی بود؟نقل قول:
ولی خیلی امکانات داره کلا.
میشه عکس این مموری قلابی رو به ما هم نشون بدین؟ منم مموری خریدم ولی فهمیدم قلابیه 2 گیگ 24 تومن از همون آبی ها ولی شرط کردم اگر هنگ کرد پس ببرم. آقا چکار کنیم هیچی اصل گیر نمیاد. حالا چطوری ازش کار بکشم که معلوم شه چند مرده حلاجه و اگر خوب نیست پس بدم.
حدود 5 تا آلبوم موزیک ریختم تو گوشیم توی 5 تا دایرکتوری جداگانه حالا توی مدیا پلیر همرو یه ردیف پشت سر هم نشون میده. هیچکدوم هم آرتیست یا آلبومش مشخص نیست. چجوری اینارو توی پلی لیستای جداگونه تفکیک کنم؟ پلی لیست هم که وقتی میخای اد کنی باید آرتیست یا آلبومت مشخص باشه تا بشه راحت باهاش کار کرد. اگر میدونید راهکار عملی بگید
مخلص همه
سلام دوستان لطف کنین محض رضای حق کمک کنین.اینترنت از کدوم قسمت فعال میشه؟از ایرانسل فعاله از گوشیو بلد نیستم.تصویر پشت زمینه موقعی که فیلیپ بسته هست باید چه اندازه ای باشه؟ و آخریش که کجا ببرم آپ کنم خودم سر در نمی یارم.مرسی
نقل قول:
اقا به خدا اون برنامه ای که معرفی کردم کار باهاش هم راحته و هم کامل:10:
من هم قبلا عرض کردم گیرم تقلبیش اومده بودنقل قول:
عجب بازار شیر تو شیری داریمااااا:19:
نیومدهنقل قول:
دوستان هم قبلا بیان کردند که از لایه های سکوریتی باید رد شد که مشکله:46:
عزیز چرا اینقدر خودتو دست کم میگیری؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
کار با اینترنت بلدی یا نه؟؟
اگه بلدی یه کم هم حوصله داشته باشی میتونی خودت آپدیت کنی
بیرون هم 15000 تومن میگیرن
اگه از ایرانسل فعاله ، پس راهت از طریق مرورگر گوشی میتونی سایت باز کنی :10:
اینا یه سری لینک مربوط به معرفی و دانلود برنامه های UIQ3.0 هست که تو این سایت و یه سایت دیگست البته با یه سرچ کوچیک تو گوگل هم میتونی سایتهای دیگه در این رابطه پیدا کنینقل قول:
کد:http://gsm.ir/a13.asp?protype=1&ostype=39&per=999
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168533
موفق باشی:11::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88326
آقا ترو خودا صورت مسئله رو پاگ نکنین. یعنی این سونی اریکسون شعورش نمیرسه یه برنامه خوب بذاره رو گوشیاش؟نقل قول:
:41:
حالا لینک این برنامه رو میذاری واسمون الان 1 ساعته دارم میگردم پیداش نکردم . همه سایتا که پولیه:21:
قابل توجه دوستانی که به تازگی P990 یا M600 و یا هر گوشی دیگری را که دارای سیستم عامل UIQ3 است خریده اند .
برای دانلود تقریبا هر چه برنامه روی سیستم عامل UIQ3 نوشته شده ،( البته بازی و تم هم در این فهرست موجود هست اما نرم افزارهای ویژه ی این گوشی تنوع زیادی دارد ) مراجعه کنید به لینک زیر :
فهرست به صورت کاملا واضح بر اساس نوع برنامه ها طبقه بندی شده و به راحتی می توانید برنامه ی مورد نیاز خودتان را پیدا کنید .کد:http://beta.johnex.se/files.php?dir=/UIQ3.0
:5:
مشکل از mp3 های ما هست. در واقع mp3های پدر مادر دار داخل همشون اطلاعات مربوط به آهنگ وجود داره.نقل قول:
البته این کارو خودتون هم میتونین انجام بدین. من که mp3هام همش درسته راحت از media player استفاده می کنم. راضی هم هستم.
در کامپیوتر روی mp3 کلیک راست کنین و properties رو انتخاب کنین. بعد برین به تب summary. اونجا دکمه advanced رو بزنین. حالا همه اطلاعات mp3 اینجا هست. هر کدوم رو می خواین رووش کیک کنین و تغییر بدین.
حالا بریزین به گوشی و حالشو ببرین!:8:
(رفتیم به آموزش کامپیوتر :31:)
آره، انگار جواب درست همینه.نقل قول:
:41::41:گوشی p990 مو مستر ریست کردم ولی از تم های گوشیم بک آپ نگرفتم. اگر میشه تم آبی رنگش رو برام بذارید ممنون میشم. اگر سبزه رو هم بذارید که بهتره و خیلی عالی میشه همه تم های روی گوشی رو بذارید. ولی از تم آبی رنگه نمیتونم بگذرم.
ممنون. چه حیف. 810 که داشتم اینجوری نبود که. :41::41:نقل قول:
تست میکنم.
نقل قول:
ممنون از برنامه کاربردی ای که معرفی کردی .خیلی برنامه ی مفید و خوبیه.حالا دیگه با استفاده از این برنامه و تبدی فایل های ویدئویی به wmvx3 گوشی فایل های wmv را با کیفیت خوبی پخش میکنه :20::10::20:
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین.
جطوری میشه شورت کات ها رو وقتی که فلیپ بازه افزایش داد یا تغییر داد
راستی رامین جان یه برنامه هست به نام mp3taggeruiq3 که راحت میتونی از گوشی همون چیزی که شما فرمودین رو انجام بدهنقل قول:
عزیز اگه میخوای بگو تا برات upload کنم:10:
از طریق برنامه G_deskنقل قول:
آقا اینم واسه روی گل شما آپ کردمنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/28319138/c2f86e3d/LCGJukebox___HMeD__RMiN_.html
مرسی آقا خیلی مخلصیم. چرا دانلود نمیشه. هر چی دگمه دانلود رو میزنم عکس العمل نشون نمیده:41:نقل قول:
یکی از پسامو پاکیدن!
آقا این برنامه ی Lcg Jukebox از جمله برنامه هاییه که تا وقتی داریش مشکلی نیست ، اما وقتی Uninstall می کنیدش ، به طور کامل پاک نمیشه و هر بار کابل USB رو از گوشی جدا می کنید ( یا در بعضی گوشی ها وقتی ری استارت می کنید ) دوباره میاد و از شما درخواست نصب می کنه . اون وقت برای رفع مشکل باید مموری کارت و مموری خود گوشی رو فرمت کنید.
مورد مشابهی در باره ی Divx Player هم دیده شده ( البته خیلی کمتر )
راس میگه:8: منم امتحان کردم نشد.:41:نقل قول:
باید بعد از uninstall کردن بری توی resource (البته با سیستم بوسیله کابل) و از توی قسمت app باقیمانده هاشو هم پاک کنی.نقل قول:
سلام به همه دوستای عزیز::11:
عزیزان من قصد خرید یه گوشی خوبو دارم و با توجه به علاقه ام P990 رو انتخاب کردم.ولی N73 نوکیام مد نظرم هست.با توجه به اینکه من با هیچ کدوم از این دوتا گوشی تا حلا کار نکردم میخواستم از شما دوستایی که با P990 کار کردید و با معایب و نقاط قوت این گوشی آشنا هستید نظرتونو راجع به این گوشی بدونم.به نظرتون بهتر از N73 هست یا نه.گذشته از دوربین و صداش.:46:
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.:20:
دوستان راه حلی وجود دارد که هنگام ارسال sms تبدیل به 2 smsm نکند؟!!! برای من پیام میاد در 1 sms هنگام فوروارد به 2 sms تبدیل میکند؟!!!! چرا؟
1 نکته اینجاست که اینجا هیشکی با نوکیا کاری نداره! فقط سونی اریکسون.:10::5:نقل قول:
2 آقا وقتی توی حالت phone mode وصل میکنیم به کامپیوتر اگر کابل رو همینجوری بکشیم ایراد داره؟
3 کاش این برنامه سونی اریکسون با روشن شدن کامپیوتر خود به خود بالا نمیومد.
4 ما به وسیله همون 4 تا فونت که میریزیم توی مموری گوشی رو فارسی کردیم ولی فونت های انگلیسی هم عوض شد. بدم اومد . فونت های دیگه ای واسه این گوشی نیست که زیبا تر باشه و حتی الامکان فارسی هم داشته باشه؟
5 وقتی هم که فیلیپ بسته است فونت هام خیلی گنده و زمخت شده چاره اش چیه؟
6 یه چیز جدید هم کشف کردم. من گوشیمو مستر رسیت کردم تم هاش پاک شد اگر دارین اون تم آبی رنگ رو برام بذارین و آقا صدای گوشیم 3 برابر شد!!!!!! باورتون نمیشه توی ارفون که نمیشه از نصف بیشترش کرد گوش آدم درد میگیره.:21:
7 اگر مموری خوب نباشه فقط با پر کردنش هنگ میکنه یا اینکه باید برنامه زیاد روش نصب بشه. من با فایلای موزیک و اینا پرش کردم اصلا ایراد نداره ولی برنامه یکی دوتا بیشتر روش نصب نبست.
صدای گوشیت چجوری 3برابر شد؟نقل قول: