salam- inja ke migi chand ta dare? man az rasht biam mitonam begiram? age fek mikoni be tedade kafi dare ke ta 3 roz dige miam onja begirameshنقل قول:
.( farsim kharabe -az anjmoan pozesh mikham)
Printable View
salam- inja ke migi chand ta dare? man az rasht biam mitonam begiram? age fek mikoni be tedade kafi dare ke ta 3 roz dige miam onja begirameshنقل قول:
.( farsim kharabe -az anjmoan pozesh mikham)
زیمکای عزیز شرمنده افتادی تو زحمت!:11:نقل قول:
والا بنده خودم W950 دارم! و بهمن ماه گوشیم وارد یک سالگی میشه! دیدم مهدی جان هم W950 گرفته خواستم ببینم راضیه یا نه... :31:
دیگه من شرمنده شدم...:11:
در هر صورت توضیح خوبی بود می تونه برای دوستانی که قصد خرید دارن مفید باشه... :10:
خسته نباشی دستت طلا عزیز...:40:
راستی شما هم آبی هستی؟ دمت گرم دو برابر..! :31:
خوب ما خوشحال می شدیم شیطون گولت بزنه...! :10:نقل قول:
دستش زیمکای عزیز هم درد نکنه.. :40::11:
کسی آخرین پست صحفهي 78 را دیده؟؟
آیا راهحلی هست یا نه؟؟؟
نه عزيز راه حلي نيست . درسته که سيستم هوشمند داره ولي نه ديگه تا اين حد :31:نقل قول:
صداش توي اسپيکر ، خيلي زياد نيست . در حد نرمال براي يه گوشي مهندسي .نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيروز باشيد
DEICIDE
گل یاس فکر کنم تو کا800 داشته باشی. صداش در حد همون کا800 هستش ولی کیفیتش خیلی خیلی از اون بیشتره حالا من نمیدونم گوشیم آپدیت هست یا نه ولی این صدا در حد همونه.نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کا800 صدای زنگ از خود پلیر یه کم بیشتره یا حداقل من همچین حسی میکنم (در حالت معمولی)
ولی توی دبلیو950 اینطور نیست میخوام با آپدیت کمی صدای زنگش رو افزایش بدم دیگه پلیرش همین قدر هم بود که بود .
بلندی صدای هدفونش حدود 85درصد کا800 هک شده و به بلندی هدفون دی 820 سامسونگ هستش .
بلندیش مثل بقیه ی واکمنها هسش به نظرم حدود 95/97 درصد بلندی هدفون دبلو610 هستش یا در همون حد باشه چون دقیقا یادم نمیاد. اما مگاباسش خیلی خوبه.ولی وقتی حالت باس باشه آدم فکر میکنه صداش کمتره.
مگاباسش از کا800 هک شده با JPX2 بیشتره و دبلو610 و دی820 و کا800 معمولی رو قورت میده.
راستی من از گوشی بکاپ گرفتم وقتی که آپدیت کردم و این بکاپ رو به قول معروف ری بکاپ کردم:31:اینباکس گوشیم به حالت قبلی برمیگرده یعنی اس ام اس ها حفظ خواهد شد؟
یه سوال دیگه هم دارم وقتی میرم توی منوی پیام ها. مثلا توی اینباکسم نوشته 1unread خب وقتی داخلش میرم یعنی داخل اینباکس میرم می بینم تمام مسج ها یک شکلی هستن یعنی برعکس کا800 . توی کا800 اگه پیامی رو نخونده باشم عکس یه پاکت نامه هستش که بسته شده و اگر میخوندم پاکت نامه ها باز میشد ولی توی این همشون بسته هستش :31:
اره همش تقریبا یه شکلین
ولی اونایی که خونده نشده یه نموره bold شدن
گوشیه w950 با گارانتیه سیتادل وارد شد
gsm هم وارد کرد
خوبه پس دوباره قیمت ها افت میکنه ...برین حال کنین ولی مواظب تقلبیاش باشین .:31:نقل قول: