اگه وستا بریزیم، دیگه نمیشه xp ریخت؟
Printable View
اگه وستا بریزیم، دیگه نمیشه xp ریخت؟
میشه عزیزم مشکلی نداره ... هرکدوم رو بریز تو یه درایو ... ;)نقل قول:
آخه من شنیدم license ویندوز xp رو باطل میکنه و ویندوز xp دیگه فعال نمیشه.
الان خودم ویستا دارم. می خواستم xp هم بریزم، با cd ایش بوت کردم اما میگفت license اش وجود نداره! بعدش هم میومد بیرون!
ويستا 32 بيتي و 64 بيتي چه فرقي با هم دارن كدوم بهتره بعدشم اينكه رو 64 بيتي ميشه هر نرم افزاري نسب كرد يعني نرم افزار مربوط به خودش رو نداره
D o l f i n جان ، به چند صفحه عقب تر رجوع کن ، در این مورد بحث کردیم .
mhentezari جان ، شما مگه میخوای روی ویستا ، ایکس پی رو نصب کنی !؟
چرا روی ایکس پی ، ویستا رو نصب نمیکنی ؟
سلام دوستان.
ببخشید، من یه سوال خیلی مبتدی داشتم که به جوابش هم نیاز دارم.
وقتی که میخوام ویستا رو نصب کنم، توی هیچ کدوم از مراحل از من نمی پرسه که کدوم ورژن از ویندوز رو میخوای نصب کنی. در نهایت هم ورژن Home Basic نصب میشه. در حالیکه توی سی دی هایی که دارم (5 تا سی دی هستش) همه نسخه ها وجود دارن (طبق ادعای شرکت سازنده و البته فروشنده) حالا شما میگید من چیکار کنم که بتونم نسخه Ultimate رو نصب کنم؟ مشخصات سیستم من هم اینه:
مادربورد : Giga 8I915PC
سی پی یو : Intel 2.66 Celeron LGA
گرافیک : Geforce 6200PX TC
رم : 512
منتظر جوابتون هستم...
سلامنقل قول:
دوست عزیز
مشکل از سی دی شماست
در حقیقت چون روی سی دی هست بنابراین نسخه اولیه آن زده شده بهتر است که از دی وی دی استفاده کنی
در ضمن سیستم شما توانایی اجرای ویستا رو داره .
Baharan عزیز. خیلی ممنون از جوابی که دادی. در ضمن نسخه ای که برای ویستای من می نویسه 6.0.6000.16386 هست که فکر کنم ورژن نهایی باشه. البته فکر هم نمی کنم واسه یه ویندوز ویستای Home Basic 5 تا سی دی خرج کنند. چون HomeBasic به شکل دو سی دی هم توی بازار هست. دوستان دیگر هم اگه می تونن کمک کنند. با تشکر مجدد...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا از توجه شما ممنونم اما میشه بیشتر توضیح بدین که این enhanced رو از کجای bios باید تنظیم کرد ؟؟
و اینکه هارد من sata نیست و با یک ide به مادربورد وصل شده.. و از 2 تا dvd استفاده میکنم که هر دو به یک ide متصل هستن.. کلا 2 تا پورت ide روی مادربورد من وجود داره...
سپاسگذارم.
دوست عزیز عرض کردم که ویندوز ویستا رو نصب کرده ام و الان هم داره کار می کنه... اما...نقل قول:
می خواستم درایور مخصوص ویستا رو هم نصب کنم تا شاید عملکرد گرافیکی بهتری داشته باشه...
اما این درایور نصب نشد و ارور داد...
شما که این ویستا رو با این کارت ، نصب کردین بفرمایین که درایور ویستای شرکت ن-وایدیا رو هم تونستید نصب کنید؟
بقیه دوستان هم اگه میتونن یه راهنمایی بکنن...
مرسی.