3 گیگ ترافیک روزانه دارم به اضافه ۱.۵ گیگ شبانه و جالب تر از همه موقعی که وصل میشه هبچ چیزی از حجمم کم نمی کنه شاید نزدیک ۶ گیگ تا حالا دانلود داشتم ولی حتی ۱ مگ هم کم نکرده از عجایب ایرانسلنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
3 گیگ ترافیک روزانه دارم به اضافه ۱.۵ گیگ شبانه و جالب تر از همه موقعی که وصل میشه هبچ چیزی از حجمم کم نمی کنه شاید نزدیک ۶ گیگ تا حالا دانلود داشتم ولی حتی ۱ مگ هم کم نکرده از عجایب ایرانسلنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
احتمالا یک باگ نرم افزاری هست که با خریدن چند تا بسته به وجود میاد منم دوتا شبانه همراه اول خریدم اینجوری شد ,نقل قول:
با نرم افزار ایرانسل من بسته رو چک میکنید ؟
دوستان وضع این TD lte چه طوریه ؟ سرعتش چنده مثلا بعد توی تهران پوشش دهی چه جوری هست ؟ ایرانسل پیشنهاد جالبی داده می خوام ببینم ارزش داره یا نه
انتن دهی فعلا تکمیل نیست و وضعیت خوبی هم نداره خودتون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و پوشش رو ببینیدنقل قول:
اون مودمی ک هم گذاشته با تخفیف ۱۴۰ تومن اصلا اصلا ارزش خرید نداره و استیبل نیست برای استفاده (قطع وصلی داره و ...)
این فناوری که ایرانسل و مبین نت دارن میدن مثل وایمکسشون میمونه عاقبت نداره
بهتره منتظر بمونید تا td های اسیاتک و شرکتای دیگه بیاد بعد عید به بازار چون علاوه بر فرکانس اشغال ایرانسل همینطور مبین نت مودم های چرتی هم تو این فرکانس دارن البته مودم غیر اینا چیز دیگه ای پیدا نمیشه ک بفروشن سرعت این فناوری بزور شاید به ۳ تا ۵ مگابایت برسه .
جوری میگید ۳ تا ۵ مگابایت انگار کل ایران سرویس های ۲۰۰ مگابیتی میدن با سرعت دانلود ۲۵ مگابایت :n04:نقل قول:
برای خود من ۲-۳ مگابایت سرعت کمی نیست و من با هیچ سرویسی تا به حال تجربه نکرده بودم این سرعت رو پایدار، برای همین تا اینجا راضی هستم از این سرویس، هرجای دیگه ای همچین سرعتی رو وعده داده، در طول روز سرعتش بین ۱۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت بوده برای من! (مثل ۴جی همراه ایرانسل که همین الان بالای سرعت ۲۰۰ کیلوبایت دانلود نمیکنه برا من، تا بعد ۱۲ شب بهتر شه، همینطور رایتل و همراه اول که وضعیتشون بدتر هست)
لطفا اگر سرویس بی سیمی سراغ دارید که سرعت پایدار بالای ۵ مگابایت و پینگ مناسب داره معرفی کنید
همین ۱ صفحه قبل رو اگر میخوندید تست سرعت قرار داده شده...نقل قول:
ویرایش: اگر منظورتون از پیشنهاد مودم مشکی داخلی هست، نگیرید اونو هیچکس راضی نیست ازش
یا مودم سفید DT-350 بگیرید، یا خارجی (ترجیحا مودم خارجی بهتره) ضمنا پوشش تهران خیلی کمه فعلا، من خودم دیدم ارزش ریسک داره گرفتم و خوشحالم که ریسک کردم از اون وضعیت ۴جی راحت شدم فعلا (تا ببینیم بعدا کیفیت این سرویس چی میشه)
ن عزیز من چنین جسارتی رو نکردم الان گفتین بی سیم همین ایرانسل 4g+ برای من تا ۱۲ گاهی اوقات بیشتر هم سرعت داره میده پینگم راضی کنندس .... بستگی داره کجا باشین ... من سرعت معمول رو این بستر رو بهشون گفتم واقعا سرعت ۴۰ مگابیتی رو td میده اونم الان ی مدت بگذره شبکه td شلوغ تر شه شبکه همین ۴۰ تاشم نمیده.. قضیه وایمکسه بعد این فرکانسا ک دستشونه خدایش فناوری تجمیع هم نوکیا داره روش کار میکنه که حالا حالا نمیاد و همینطور مودمی بیاد ک ساپورت کنه این حالتو پس ارتقا و توسعه هم نداره داشته باشه هم روند بسیار کندی داره ادم همیشه فردا و روزای قبلشو امارشو داشته باشه بد نیست ...نقل قول:
اما رفیق همیشه ب کم راضی نباش همین ما هایم ک به اینجور چیزا راضی شدیم باعث گ شادی اقایون شیکم گندمون شده و یکم خجالت نمیکشنن ب خودشون بیان میگن خب من ک راضیم حقوقم خوبه مردمم ک خوب قلکن و راضین و ...
بگذریم
سرویس دهنده های وایرلس مثل شاتل هم هستن تا ۱۰۰ مگابیت سرویس بدن رو وایرلس ... با پینگ عالی یکی از فامیلامون تو ایوانک داره واقعا عالی هستش . الان دوره ای هستش که ۱ مگابایت اینا دیگه جواب نیست شما معلومه قبلا ۲ ۳ مگابیت اینترنت بیشتر نداشتی الان این ۳ تا ۲ مگابایت رو دیدی خوشحالی و راضی چن سال دیگه مثل قضیه ۲ تا ۳ مگابیت میشه راضی نگهت نمیداره
بعد شما هیچ موقع ب خودت اجازه نده همراه اول رو بیای با ایرانسل مقایسه کنی دولتی با خصوصی فرق داره ایرانسل بخاطر اینکه سرمایه نره تو پاچه افریقاییا خرج توسعه خودش میکنه ولی دولتی (همراه اخر) هرچی در میاره مدیرای مفت خورش میبرن بعد س چهار تا ک شعر میاد بار ملت میکنه ملت هم تشکر قدردانی از زحمات بی وقفه اشون میکنن ی نمونه هم میتونی بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونی ک ببینی این همراه اول چی گفته
سلام
دوستان کسی مودم Z6000 ایرانسل داره چه طوره کیفیت
من الان مود 4G یو اس بی دارم اگه این مودم خوب باشه بگیرم!
با تشکر
مننقل قول:
- وایمکس ایرانسل و مبین نت گرفتم که نگم وضعیتش رو بهتره... بدترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست ، پینگ جهنده بین ۲۰۰ تا ۱۵۰۰ به اروپا
- ADSL گرفتم سرعت ۸ مگابیت ، یکسره قطعی! گفتن خط مشکل داره و خلاصه برای اینکه قطع نشه بالای ۲ مگابیت نمیشه!
- مودم 4G (با آنتن خارجی) گرفتم ، اوایل بد نبود بعد با سیگنال ۹۰ درصد سرعت روزا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیره
حقیقتا بعد اینهمه مشکل و اینکه هرجایی رفتم افتضاح بود سرعت ثابت ۲-۳ مگابایت برام عالی هست در حال حاضر
ولی در کل حرف شما رو قبول دارم، منم از خدامه الان سرویس با سرعت دانلود پایدار ۱۰ مگابایت داشته باشم حتی با هزینه ۲ برابر
فقط میشه بپرسم شما چطوری به 4g+ وصل میشید؟ من هرچی تو دیجی کالا میگردم مودمی پیدا نمیکنم ، مودم خودم هم نداره همچین چیزی هرچی گشتم
گوشی های خاصی این امکان رو دارن؟
ویرایش: (تو تاپیک ۴جی الان دیدم بعضی گوشیها وصل میشن)
وضعیت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر
تست با سرور خارجی
وایمکس (۲ مگابیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۴جی
TD-LTE
تست با سرورهای داخل ایران
وایمکس (۲ مگابیت)
۴جی