دوستان دلیلی که به همراه اول ترابرد میکنید چیه ؟
Printable View
دوستان دلیلی که به همراه اول ترابرد میکنید چیه ؟
بي كيفيتي در خدمات و هزينه هاي بالا و نداشتن پوشش كامل اينترنت و آنتن دهي دلبخواهي و .....نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که از ایرانسل به همراه اول رفتن راضی هستن؟ چقدر کارشون طول کشیده؟
خبری خوش برای ترابرد کنندگان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، صادق عباسی شاهکوه از ابلاغ دستورالعمل یکسانسازی اطلاعرسانی درباره مشترکان ترابرد شده (مشترکانی که با حفظ شماره موبایل اپراتور خود را تغییر دادهاند) خبر داد.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در طرح ترابردپذیری پیغامی پخش میشود که تماسگیرنده متوجه میشود مشترک موردنظر ترابرد کرده و از هزینههای ترابرد آگاه میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه اپراتورها روشهای متفاوتی برای اطلاعرسانی در این باره انتخاب کرده بودند روش اطلاعرسانی استاندارد شده و به تمامی اپراتورها ابلاغ شده که از هفته آینده اجرایی میشود.
عباسی گفت: طبق این دستورالعمل باید یک بوق کوتاه خاص و یک پیام (فقط یکبار) برای ترابردپذیری اعمال شود و پس از مدتی که معنی این بوق برای مشترکان مفهوم شد برای کاهش معطلی تماسگیرندگان پیغام نیز حذف خواهد شد.
به گفته وی در مرحله اول برای اینکه مشترکان موبایل از سطوح مختلف افراد جامعه هستند مقرر شده که این پیغام تا 3-2 ماه پخش و پس از آن حذف شود.
به گفته وی از زمان ابتدای ترابردپذیری تاکنون کمتر از ٢٠ هزار نفر ترابرد موفق کرده اند و به طور متوسط هر روز ٤ هزار درخواست ترابرد ارایه می شود.
وی از اعلام آمار مربوط به مهاجرت به سمت هر یک از اپراتورها خودداری کرد.
دوستان من يك ماه پيش داخل سايت از رايتل به ايرانسل درخواست ترابرد دادم اما وقتي زنگ زدن،نبودم كه جواب بدم و بعد از چند روز sms اومد كه درخواست ترابرد منتفي هست
نيم ساعت پيش يه بابايي سيمكارت ايرانسل آورد ديدم هموني هست كه درخواست ترابرد داده بودم !!!
الان كه فعال نيست.ميخوام بدونم طريقه فعال سازيش چطوريه و كي فعال ميشه؟؟
بعدم اينكه پين نداره و فقط puk داره.مشكلي كه نيست؟
جوجه رو باید آخر پاییز شمردنقل قول:
از این خبر ها بوده قبلا
وگرنه در 1 ساعت همراه اول و مخابرات نابود میشه اگه پیام رو برداره
البته ما برای سیمکارت همراه اول روش سطل آشغال رو استفاده کردیم بیشتر جواب داده
منکه از بس این همراه اول مارو خر فرض کرد و خواست زرنگ بازی در بیاره سیم همراه اولمو که چیدین سال داشتم دیگ استفاده نمی کنم
یایید کمپینی برگزار کنیم تا همراه اول جایگاه خود را دریابد…
اگه پیامک منتفی بودن ترابرد اومده . پس دیگه فعال نمیشه . دوباره باید ترابرد انجام بدید و به احتمال 99 درصد یه سیم دیگه باز میدن .نقل قول:
سلام
بنده دارای خط دائمی همراه اول هستم که بعد از سه بار ترابرد که یکیش از طریق سایت بود و دو ترابرد دیگر از طریق مراجعه حضوری به دفاتر اپراتورها بود به اپراتور رایتل ترابرد کردم در مجموع 10 روز طول کشید حقیقتاً همراه اول خیلی کارشکنی کرد و مانع این کار میشد ولی من با پیگیریهای متعدد بالاخره کار را به سرانجام رساندم و الان هم از رایتل خیلی راضی هستم یک بسته هدیه آغازین بی نهایت 30 روزه که شامل 30 گیگابایت اینترنت ، مکالمه رایگان درون شبکه و برون شبکه ، sms و mms بهم هدیه داده . کیفیت مکالمه ش و سرعت اینترنتش واقعاً خوبه ، پاسخگویی و جوابدهی پشتیبانی رایتل واقعاً عالیه . درسته اپراتور کوچکیه ولی کارشون خوبه یکی از محاسن شبکه شون اینه حداقل شبکه شون از 3G پایینتر نیست من پیشنهاد می کنم به دوستان که به اپراتور رایتل ترابرد کنند .
شانس اوردی من سیم رایتل دارم و خیلی راضیمنقل قول:
الان سه هفته هست که میخوام خط اصلیمو از همراه اول به رایتل ترابرد کنم حتی مرحله ثبت نامم هم انجام نمیشه!
کلا نمیدونم جریان از چه قراره ؟ ولی شواهد که اینطور نشون میده همراه اول تو بین اپراتورها از قدرت بیشتری برخورداره و داره حمایت میشه و هر کاری میخواد انجام میده . دقت کرده باشین تو همین ترابرد خیلی اذیت میکنه و حتی در بعضی موارد اصلا اجازه ترابرد و خارج شدن از شبکه خودش رو نمیده و کاری میکنه پشیمون بشی . این در حالی هست که ترابرد از سایر اپراتورها به همراه اول خیلی دردسر کمتری داره . حداقل برا من که اینطوری بوده .