[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
محمدرضا مهدوي:
جالب است كه تيمي مرا نمي خواهد!
------------------------------------------
درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: پس از جدايي از پرسپوليس با تيم هايي چون استقلال كيش، شهيد قندي يزد و راه آهن تهران مذاكره كردم و قرار شد كه آنها با من تماس بگيرند. در آستانه چهار روز مانده به پايان فصل نقل و انتقالات ليگ برتر اين سه تيم هنوز تماسي با من نداشته اند.
وي در ادامه گفت: فصل گذشته در 27 بازي براي پرسپوليس به ميدان رفتم و يكي از بهترين مدافعان اين تيم بودم. برايم خيلي جالب است كه در اين شرايط تيمي مرا نمي خواهد.
مهدوي تاكيد كرد: مذاكرات من با استقلال كيش جدي تر است ولي طي چند روز اخير صحبت جديدي با يكديگر نداشته ايم. به هر حال بايد منتظر بمانم تا وضعيتم مشخص شود.
محمدرضا مهدوي:
جالب است كه تيمي مرا نمي خواهد!
درخصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: پس از جدايي از پرسپوليس با تيم هايي چون استقلال كيش، شهيد قندي يزد و راه آهن تهران مذاكره كردم و قرار شد كه آنها با من تماس بگيرند. در آستانه چهار روز مانده به پايان فصل نقل و انتقالات ليگ برتر اين سه تيم هنوز تماسي با من نداشته اند.
وي در ادامه گفت: فصل گذشته در 27 بازي براي پرسپوليس به ميدان رفتم و يكي از بهترين مدافعان اين تيم بودم. برايم خيلي جالب است كه در اين شرايط تيمي مرا نمي خواهد.
مهدوي تاكيد كرد: مذاكرات من با استقلال كيش جدي تر است ولي طي چند روز اخير صحبت جديدي با يكديگر نداشته ايم. به هر حال بايد منتظر بمانم تا وضعيتم مشخص شود.
جدايي آقايي و سيدعباسي از سپاهان قطعي شد
--------------------------------------------------------------
اين دو بازيكن در اردوي اروميه براي تمديد قرارداد با محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان صحبت كرده بودند اما پيشنهاد مالي آقايي و سيدعباسي مورد موافقت ساكت قرار نگرفت تا طرفين جلسه اي ديگر در اصفهان داشته باشند.
آقايي و سيدعباسي روز گذشته هم با حضور در دفتر باشگاه سپاهان با ساكت مذاكره كردند اما اين جلسه نتيجه اي در بر نداشت تا دو هافبك فصل گذشته سپاهان رسما از اين تيم جدا شوند.
سپاهاني ها معتقدند پيشنهاد مالي آقايي و سيدعباسي بالاتر از حد ممكن است و به همين دليل آنها نمي توانند با اين دو بازيكن قرارداد ببندند.
آقايي و سيدعباسي ظرف امروز و فردا با سپاهان تسويه حساب خواهند كرد تا تيم جديد خود را انتخاب كنند
استپانيان به سپاهان بر نميگردد
با جدايي اين دو بازيكن روزنامهها و سايتهاي ورزشي خبر از بازگشت لئون استپانيان هافبك كهنه كار سپاهان به اين تيم را دارند اما به نظر ميرسد كه سپاهاني ها تمايلي به بازگشت او ندارند.
ادسون تاوارس در اين فصل قصد دارد كه بيشتر از بازيكنان جوان استفاده كند. او مخالف بازگشت استپانيان به سپاهان است و بدين ترتيب حضور اين بازيكن در جمع زردپوشان اصفهاني منتفي است.
خبرهاي رسيده از اصفهان حاكي است كه مسئولان سپاهان براي جايگزيني سيدعباسي و آقايي قصد دارند يكي دو بازيكن خارجي را به تركيب تيمشان اضافه كنند
علي كريمي:
باعث سرافرازي پروين مي شوم
----------------------------------------------
پس از درخشش علي كريمي در دومين هفته بوندس ليگا، در ديدار بايرن مونيخ و لوركوزن بسياري به تمجيد از وي پرداختند كه علي پروين سرمربي پرسپوليس نيز يكي از اين افراد بود.
در اين ميان تمجيد علي پروين كه روزگاري مربي كريمي بوده براي ستاره اين روزهاي بايرن مونيخ ارزنده بوده است. تعريف و تمجيدهاي پروين،باعث به وجد آمدن علي كريمي شده است، تا جايي كه او نتوانست خوشحالي خود را در اين خصوص پنهان كند و با تشكر از پروين از زحمات او تشكر كرد.
كريمي علاوه بر اين در سايت اختصاصي خود متني را درج كرد و در آن به پروين اطمينان خاطر داد كه با آمادگي و حضور شايسته در فوتبال آلمان استاد خودش را سرافراز كند.
وي همچنين گفت: لازم مي دانم تا با قدرشناسي و تشكر از همه مربيان سابق خود كه برايم زحمت كشيده اند اعلام كنم كه هرچه دارم و هركه هستم حاصل دسترنج همين مربيان بزرگوار است
با حضور مهرعليزاده؛
كلنگ ورزشگاه 35 هزارنفري پرسپوليس به زمين خورد
-----------------------------------------------------------------
ساعت يازده صبح امروز با حضور مهندس مهرعليزاده، حجت الله خطيب، جعفر كاشاني، دكتر زادمهر، همايون بهزادي، بيوك وطنخواه و جمعي از مسئولان شهر پرند كلنگ احداث ورزشگاه پرسپوليس به زمين خورد.
زميني به مساحت 63 هكتار براي احداث استاديوم 35 هزار نفري سرپوشيده، زمينهاي تمريني، سالنهاي چند منظوره و ... در نظر گرفته شده است.
طبق برآوردهاي انجام شده اگر هزينه هاي لازم تامين شود مدت 54 ماه براي ساخت نهايي آن در نظر گرفته شده است
بازيكن سابق تيمهاي دويسبورگ، فرايبورگ و هامبورگ در پرسپوليس
"بن يامين كوزيل" به ايران مي آيد
-----------------------------------------------------------------------------
"بن يامين كوزيل" كه در تيم هاي دويسبورگ، فرايبورگ و هامبورگ بازي كرده است با دريافت ويزاي ايران اواخر هفته جاري به ايران مي آيد.
اين بازيكن پنجشنبه هفته جاري به تهران سفر مي كند تا در تمرينات پرسپوليس حضور يابد وي تخصص بازي در منطقه چپ خط دفاعي را دارد چنانچه وي موفق به جلب نظر پروين در تمرينات پرسپوليس شود به عضويت باشگاه پرسپوليس در مي آيد.
اگر اين بازيكن در نهايت موفق به جلب نظر پروين شود اولين بازيكن آلماني تاريخ باشگاه پرسپوليس خواهد بود
شكواييه باشگاه صنعت نفت به سوئيس وكوالالامپور رسید
--------------------------------------------------------------------
صبح امروز در نامه هايي جداگانه شكواييه باشگاه نفت در ساعت 30/5 صبح با پست سفارشي (DHL) به مقر فيفا ارسال شد و متعاقب آن در ساعت 49/9 صبح به كوالالامپور و دفتر دبير كل كنفدارسيون فوتبال آسيا پيتر ولاپان ارسال شد.
همچنين نماينده باشگاه نفت در سوئيس حضور دارد و از امروز با تمام توان براي حصول نتيجه فعاليت خواهد كرد