در کل انجچیزی که باید یاد داده بشه در دانشگاه یاد داده نمیشه .
و همین که دوستان عزیز فرمودن راحت ترین کار قبولی در دانشگاه ..ماشالله الان هم که کنکور ازاد و .. برداشته شده ...:n33:
Printable View
در کل انجچیزی که باید یاد داده بشه در دانشگاه یاد داده نمیشه .
و همین که دوستان عزیز فرمودن راحت ترین کار قبولی در دانشگاه ..ماشالله الان هم که کنکور ازاد و .. برداشته شده ...:n33:
یه کلاس داشتیم رشته نرم افزار کامپیوتر 30 درصد اصلا مای کامپیوتر رو هم درست بلد نبودن ( جدی میگم ! ) بقیه هم کاملا گاگول کلا 2 نفر تو این کلاس از روی علاقه اومده بودن که یکیش من بودم !
یه عده از یکی شنیده بودن کامپیوتر آسونه واسه همین اومده بودن ! یا ...
البته توی همه رشته ها اینجوریه . افرادی هستن که فقط میخان زوری یه نمره ای بگیرن قبول شن و همینان که بدون هیچ تخصصی با یه مدرک میان بیرون حق بقیه رو هم خراب میکنن
البته نمیخام بگم دانشگاه مقصر نیستا واقعا هم توی دانشگاه هیچی یاد نمیدن
+کلا تو ایران از اونجایی که نصف درسا به تخصصت مربوط نیست کسایی که درس میخونن هم بی انگیزن
رضا جان کاملا با حرف موافقم ... یک زمانی رشته کامپیوتر بازار کار عالی داشت . یعنی هر کی این رشته بود محال بود بی کار بمونه .نقل قول:
اما الان اوضاع خیلی فرق کرده .. شده بدترین رشته انتخابی !!!! انقدر فارق التحصیل اماده به کار در این رشته در ایران زیاد هست که باید خیلی خیلی تخصص داشت و زبل بود که بتونی استخدام بشی ...مگر با پارتی که نیاز به تخصص نداره .
تا وقتی کتابهایی مثل عربی - دینی زندگی- و امثال اینها که تو رشته های مختلف کتابهای عمومی مزخرف مختلفی هم هست حذف نشن . اوضاع دانشگاه ها همینه.
حتی کتابهای دبیرستان هم درست و حسابی نیستن.
سلام
منم رشته کامپیوتر - نرم افزار می خونم و تو دانشگاه های فنی!
متاسفانه دانشگاه با تصورات من در دوران دبیرستان خیلی فرق می کنه و حرف هایی که مشاوران دوران دبیرستان می زدن همش انگار باد هوا بودن!!!
دانشجوی ترم 6 نرم افزار هستم و فوق دیپلم رو دارم اما احساس می کنم نسبت به کسانی که درس نخوندن و به طور عملی دارن تو بازار، شرکت ها و ... فعالیت می کنن، خیلی خیلی عقب هستم!
چیز هایی توی دانشگاه به ما یاد میدن که کوچک ترین کاربردی در بازار کار برامون نداره و هیچ استفاده ای نمی تونیم ازش کنیم.
نه برنامه نویسی ویندوز درست و حسابی بلدیم، نه مبتنی بر وب، نه شبکه و ...
البته تمام رشته های دانشگاهی همینطوره و چیز درست و حسابی توی خود دانشگاه یاد نمیدن.
و تمام کسانی که یه چیزی یاد گرفتن و الان میتونن کاری کنن باهاش، خودشون رفتن دنبالش، تلاش کردن و یاد گرفتن!
متاسفانه دانشگاه شده ابزاری سیاسی و اقتصادی (دکان و کاسبی) برای یه عده
یه عده از آمار بالای دانشجوها برای مقاصد اقتصادی سیاسی خودشون استفاده میکنند و شعار توسعه علمی رو میدن
یه عده درامدزای کلانی از دانشگاه دارن و این وسط جوانهای مملکت هستند که عمرشون به تباهی میره و هر روز نا امید تر میشن:n26:
اتفاقا کامپیوتر همچنان رشتهی پر درامدی هست و اگر تخصص داشته باشید، کارش براتون هست....
همین الان، کلی شرکت من میشناسم که معتبرن و کار در سطح کشوری انجام میدن و مثلا جاب هاشون باز هست! ولی متخصصی که بره کار بکنه نیست....
مشکل اینه، طرف یه چهار تا کلاس مهندسی شبکه و اینترنت میره و خودش رو خدای شبکه میدونه....
یا بعد از درس مهندسی نرمافزار دنبال اینه که کتاب بده بیرون واسه برنامه نویسی....!!!!
در صورتی که واقعیت اینه که بدون تمرین و کار، هیچی بلد نیستی و ساده ترین نیازمندی های بازار کار واقعی رو هم نمیتونی حل کنی....
بیان، اپارات، افسران،سرورهای تبیان و... شرکت های میجور و بزرگ کامپیوتری کشور هست که لااقل دو ساله که جابافر هاشون رو میبینم که بازه ولی هنوز پر نشده و کسی رو استخدام نکردن....
علاوه بر اینها، گروه های کوچیک تر مثل تیم تخته سفید و ... هم هستن که دنبال برنامه نویس و غیره هستن ولی نیرو ندارن!!
مشخصا من خودم شخصا بیان رو گوگل ایران میدونم و ارزوم اینه که یه روز به سطحی برسم که بتونم برا این شرکت کار کنم! :)
امروز دوستم زنگ زده بود گفت کجایی ؟ شخص خاص نشسته جلو بوفه دانشگاه بلند شو بیا :n08:
هیچی دیگه . ظاهرا همه فهمیدن جز خودش :n09: موندم خودشو چطور خبر کنم :n09:
دوستان این کسایی که پول میگرن و سود زیاد میدن دقیقا چیکار میکنن که هم سود طرف رو میدن هم مسلما خودشون سود میکنن کسی اطلاعی تجربه ای چیزی نداره ؟ مثلا یارو چیکار میکنه که با 35 میلیون ماهی 1 میلیون و 50 هزار تومن فقط سود میده . و معلوم نیست خودش هم چقدر سود میکنه . آخه با 35 میبون چیکار میشه کرد که کم کم ماهی 2.5 -3 سود کنی ؟
بورس هست تجارت هست کلی کار میشه کرد خودت فکر کن مغزت نگنده [emoji41]نقل قول: