ببين با افزايش ولت ميتوني بيشتر اور كني و تا چه حدي بعد اگه تنها محدوديتت دما بود اون موقع ميتوني به فكر اين باشي كه ارزشش رو داره فن بخرم يا نهنقل قول:
Printable View
ببين با افزايش ولت ميتوني بيشتر اور كني و تا چه حدي بعد اگه تنها محدوديتت دما بود اون موقع ميتوني به فكر اين باشي كه ارزشش رو داره فن بخرم يا نهنقل قول:
با سلام
من یک مقداری گیج شدم D:
با این نرم افزارها تست کردم ولتاژ و دیگر مشخصات رو برای پردازنده ولی داخل ستاپ ولتاژ پردازنده روی حالت Auto قرار داره عکس پایین رو تا جایی که تونستم نرم افزارها رو گذاشتم ولی هر کدوم ولتاژ رو یک چیزه متفاوت نشون میدهند!!!
حالا شما بگید ولتاژ من چقدر هست و توی ستاپ میزان ولتاژ خیلی حالات زیادی داره از چه میزان شروع کنم به بالا بردن ولتاژ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصات داخل ستاپ هم اینهاست:
برای رم:
Mem Clock: 266MHZ
CL: 5
Tras: 6T
Trcd: 3T
Trp: 3T
Trc: 8T
Trfc: 10T
Trwt: 4T
Twr: 2T
1T/2T Memory Timing: 2T
و برای سی پی یو هم:
Cpu F: 250MHZ
PCI Express Clock: 100
DDR Voltage , Cpu Multiplier , CPU Voltage , PCI Clock همه روی Auto هستند
متشکرم شرمنده اگر عکس بزرگه یک کم
اين طور كه نشون ميده ولتاژ پيش فرض شما 1.35 هست كه تا 1.488 (كه Cpu-z نشون ميده) امده بالا شما ولت رو ببر بالا حتي تا 1.6 يا 1.65 بعد ببين چقدر ميتوني اوركني البته اين كار رو واسه حالت دائم نكن فقط يك لحظه (7-8 دقيقه) كه ببيني ظرفيت اوركلاك چقدره
سیپیو Peyman_nچطوره؟
وقتی دما بالاست چه لزومی هست که ولتاژ اضافه اعمال بشه ؟!نقل قول:
همین الان هم ولتاژ بالاست ! با فن استوک بیشتر از این استیبل نمیمونه !
خب اصل مساله همينه.نقل قول:
ميخواد ببينه اگر بيشتر اوركلاك ميشه فن رو عوض كنه
عجب ! :31: وقتی سیستم boot نشه ، چه طوری میشه فهمید باز جا داره ؟!! ضمنآ ذات این athlon ها زیاد با ولتاژ بالا میونه خوبی نداره ! فقط با یه مادربورد خوب میشه این athlon64 رو تو oc پایدار نگه داشت .نقل قول:
این یه نمونش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این تست ( رکورد جهانی ! ) با واترکولینگ نیم ساعت پردازنده stable مونده ! :31:
کلآ اورکلاک کردن ATHLON 64 اصلآ به زحمتش نمیرزه ! هیچ وقت 100% استیبل نمیمونه ! :13:
خریدن فن هم برای این پردازنده اصلآ مقرون به صرفه نیست !
وقي سيستم بوت نشه با ولت بيشتر امكان بوت شدنش نيست؟نقل قول:
سيستم من كه اگه ولت ندم باس 233 بيشتر بوت نميشه ولي با ولت تا باس 300 هم بوت ميشه( E4500 Asrock 4croe dual sataII)
البته شايد منظورت اتلون 64 ها باشه.
مهدی جان اون تنظیم auto رو هم انجام دادم.ولی باز هم ریسیت کرد! :41:
:20: رم رو فکر کنم خراب کرده.
اینطور نیست؟ :10:
احتمال boot شدن با افزایش ولتاژ همیشه هست !! کسی منکر این نیست ! مشکل اینه که وقتی دما زیاد باشه ، افزایش بیشتر ولتاژ کار رو بدتر میکنه !نقل قول:
شما هیچ وقت توانایی اورکلاک ATHLON 64 رو با CORE2 حتی مقایسه هم نکن ! :31:
CORE2 خوراکش ولتاژه !