نقل قول:
در سته همون 2600 اما احتیاج به پاکسازی داره ( تداخل باندهای مجاور و بعضی ارگانها که باید برن روی یه باند دیگه)
Printable View
نقل قول:
در سته همون 2600 اما احتیاج به پاکسازی داره ( تداخل باندهای مجاور و بعضی ارگانها که باید برن روی یه باند دیگه)
تو بعضي مناطق رشت وقتي ٣g رو فعال ميكنم آنتن فقط يك خط ميده و علامت 3g مياد.ولي اينترنت وصل نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من نمیاره حجم باقی موندمو چیکار کنم؟
برای من هم نه 111 کار میکنه نه 8080نقل قول:
ظاهرا سرویس ۱۱۱ و ۸۰۸۰ رو از کار انداختن که کسی سرویس یه خط در میون قطع و وصل 3G رو غیرفعال نکنه!!
والا من خودم ايفون دارم وقتي ميرم تو شبكه اصلا mci 3g پيدا نميكنه البته هنوز بسته نخريدم ولي فك نميكنم به خريد بسته ربطي داشته باشه.نقل قول:
تو خونه هم با يه گوشي سامسونگ و اچ تي سي همينكارو كردم ولي بازم پيدا نميكنه.
ميگم شايد بايد اول بسته رو فعال كرد تا بشه شبكه 3g رو پيدا كرد؟اخه اين چه مسخره بازيه من نميدونم الان من بسته رو فعال كنم ولي به ٣g وصل نشه حداقل 5تومانم ميره تو جوب
اگر پیدا نمیکنه که هیچینقل قول:
من سرچ میزنم پیدا میکنه با دوستم امتحان کردیم کار میداد با سرعت بالا
ولی یه هفته است میخوام بسته بگیرم تا رجیستر بشه که سیستمشون قطعه بسته نمیشه بخری بدون بسته هم رجیستر نمیشه
پیدا کردن سیگنال ربطی به خرید بسته ندارهنقل قول:
اون رجیستر شدن در شبکه 3G هست که بسته میخواد
....
همین الان با سیگنال 46% !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من خيلي جاهارو تست كردم بازم 3g پيدا نكردهنقل قول:
خيابون امام كاشاني عطايي اپادانا هيچكدوم پيدا نكردم من وقتي با ايرانسلم ميخوام به ٣g وصل شم تو شبكه ها اسمي از ٣g نيست فقط شبكه رو رو همون irancell ميذارم بعد 3g رو كه روشن ميكنم وصل ميشه
فك كنم تو ايفون كلا فرق داره سيستمش
تنظیمات آیفون، اجازه انتحاب شبکه دلخواه رو نمیده...