ممنون ازت دوست عزیز :)نقل قول:
نوشته شده توسط ze_peydaiepenhan_us [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازت دوست عزیز :)نقل قول:
نوشته شده توسط ze_peydaiepenhan_us [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جـــــــــــــاننقل قول:
اگه لینک دانلود leather&gl رو بزاری برا دانلود کردن فکر کنم برا همه خوب باشه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــا.
ببین میلاد جاننقل قول:
اگه در مورد سیم هایی که میذاری توضیحی بدی که به چه دردی میخورن و چه کاربردی دارن مطمئنا خیلی ازش استقبال میشه. البته این نظر شخصیه منه .
سلام بابا تو گزینه من کپی و دیلیت و موو هست میبینی همه چیز من با بقیه v3x فرق داره نمیشه کاری کرد که ورپن من مثل بقیه v3x ها بشه خیر سرم گوشیم مال سنگاپوره و مثلا اصلا :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
ببینم شما کجا میخوای ری نیم کنی؟ ببین دوست عزیز باید روی فایل ( نه موقع اجراش ) option کنی و اسمشو عوض کنی.نقل قول:
ببین میتونی به آیدی من پی ام بدی تا کامل بهت توضیح بدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اومدم seem افزایش کیفیت فیلمبرداری v3x و بریزم بعد از اینکه گوشی restart شد دیگه بالا نیومد!!! یکی بگه باید چیکا کنم؟ الان هیچ کاری نمتونم با گوشی بکنم:sad:
فکر کنم پیدا کردم نرم افزار leader &gl رو. اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم خودشه یا نـــــــــــــه !!!!
آقـــــــــا خود شـــــــــه
سلام من مثلا تو یه اهنگم البته اهنگو باز نکردم میخوام اسمشو عوض کنم option رو میزنم ولی تو هیچ جایی رینیم نداره باور کنید گوشی v3x من با یک گوشی v3x دیگه بعضی از چیزاش فرق میکنه میشه جایی برد روش تغیزاتی دادنقل قول:
که مثل بقیه بشه ؟
ببین به عنوان مثالنقل قول:
برو به Audio ولی آهنگاشو اجرا نکن.
حالا برو رو اهنگی که میخوای اسمش عوض شه . روش option کن . مطمئنا rename رو داره.
میتونی این کارو با وصل کردن گوشیت به کامپیوترت انجام بدی.
احساس میکنی که گوشیت با بقیه فرق داره چون ازش سر در نمیاری شاید به خاطر اونه
سلام بچه ها . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
یکی از دوستان (hitler_fashist)جواب دادن میتونی view رو بزنی و ببینی . اونجا ساعت و تاریخ تماسو نشون میده اخه این view کجا هست من پیداش نمیکنم!!! توی resived call اصلا چیزی به اسم view نیست !!!