اینا اصلا درست نیست منم مثل شما ماشینم تو تایید حسابداری مونده بود هروز چک میکردم یه روز مادرم از خواب بیدارم کرد گفت از نمایندگی زنگ زدن بیا ماشینت رو ببر.کلی قافل گیر شدمنقل قول:
Printable View
اینا اصلا درست نیست منم مثل شما ماشینم تو تایید حسابداری مونده بود هروز چک میکردم یه روز مادرم از خواب بیدارم کرد گفت از نمایندگی زنگ زدن بیا ماشینت رو ببر.کلی قافل گیر شدمنقل قول:
جدی؟نقل قول:
حتما واسه شما پلاک خورده بود
اره موقع تحویل پلاک رو هم دادن
الان واسه من زده تحویل به نمایندگینقل قول:
ولی پلاک هنوز نخورده
نه ربطی نداره،ماشین حتی بدون پلاک هم میتونه بیاد نمایندگی،ولی قانونا حق ندارند بدون پلاک به شما تحویل بدهند،امروز چک کن احتمالا پلاک بشه؛اگرنه هم به تمایندگی برو و هم توی سایت ایرانخودرو شکایت ثبت کن ببین مشکل چیهنقل قول:
اون موردی هم که دوستمون در موزد پلاک و تحویل گفتند درسته احتمال داره اتفاق بیفته ولی خیلی کم و سایت اکثر اوقات آپدیته
ماشینت رسیده نمایندگی،دیدی بهت گفتم تا شنبه میرسهنقل قول:
الان رسیده؟؟؟نقل قول:
پس چرا بهم زنگ نزدن؟؟؟
به دلیل پلاک و مدارک احتمالا تماس نگرفتند،تا پلاک آماده نباشه حق ندارند ماشین تحویل بدهننقل قول:
اگر نمایندگی بهت نزدیکه میتونی شماره شاسیت را یادداشت کنی،روی شیشه سمندها نگاه کن ببین ماشینت توی پارکینگ یا محوطه شون هست یا نه؟
من آخر ماشین رو تحویل گرفتم
راحت شدم
فقط هنوز مدارک و اینا نیومده تا بیاد هم چه قدر طول بکشه
باهات خوب راه اومدن که ماشین بدون پلاک بهت تحویل دادند،چون اگر پلیس جلوت را بگیره و پلاک نداشته باشی و بخوابونه،نمایندگی هم مقصره،البته شاید پارکینگشون پره که بهانه نگرفتند...باری به هرجهت مبارکتون باشه،ایشالا به خوشی و شادی چرخش برات بگرده
مدارک که سند و بیمه و کارت طلایی من دیدم حتی بدون پلاک هم صادر میشه و جای پلاکش را خالی میگذارند،بنظرم هفته دیگه تا 10 روزآینده سند و بیمه ثالث رسیده..کارت طلایی هم اگر طولش ندهند تا آخر سال
در مورد پلاک چی گفتند