خب سلام و عرض ادب خدمت همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبید؟؟؟/ با درسها چه میکنید؟؟؟؟؟؟مدرسه,دانشگاه و ........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خیلی وقته همتونو ندیدم دلم به شدت تنگیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی اینه که وقتی من امتحاناتم شروع میشه مال شما دانشگاهیا سروع میشه یا در حال برگزاریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی:من امروز اومدم یه خواب راحت بکنم که ساعت 9:15 یه بنده خدایی اس ام اس زد و مارو پروند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیگم که یه بنده خدایی بود که اول اسم کاربریش طرقـ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]