سلام. آپدیت اومده. برو توی about بعد برو قسمت آپدیت.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
سلام. آپدیت اومده. برو توی about بعد برو قسمت آپدیت.نقل قول:
من هم دیشب آپدیت کردم با وای فای گوشی به کیت کت
سلام
آقا یه راه درست و درمان برای روت کردن گوشی معرفی می کنید؟ :n03:
میخوام N-Drive نصب کنم ارور میده. کلا خیلی از برنامه ها رو نصب می خوام بکنم نیاز به روت داره
دوستانی که آپديت کردن بگن چه جوریاست. یعنی چه تغییراتی داده شده و اینکه حجم دانلودش چقدره و آیا خیلی طول میکشه؟
400 مگه. زمان دانلود بستگی به سرعت اینترنتت داره. تغییر والا چیز خاصی عوض نشده.یکم روونتر میشه مصرف باتریش بهینه تر میشه. رنگ همه نشانگرهای بالای صفحه هم سفید شده که جالب نیست.رنگیشو بیشتر دوست داشتم
خوب بالاخره منم اس4 رو رد کردم 9005 گرفتم.فعلا دارم براش رام جدید سنگاپور رو دانلود میکنم که چنج لیست بالایی داره تا روش نصب کنم.عرض کنم که صفحش خیلی خوبه ولی کیفیتش چون بزرگتره از اس4 پایینتره و پیکسلاش یه ذره معلومه!
دوستان منم دیروز آپدیت کردم گوشیمو و تغییراتی که دوستمون حمید گفت رو مشاهده کردم ولی یه چیزی چرا تست برنامه antutu ، عدد 26000 رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که قبلا 36000 رو نشون میداد. این که خیلی ضایع است و در ضمن هر از گاهی لگ های کوچیکی هم دیده میشه در حالی که قبلا اصلا وجود نداشت.
سلام.نقل قول:
معمولا بعد از آپدیت باید وایپ کنید که اینگونه لگ ها و... وجود نداشته باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
چه جور باید وایپ کنم؟ و اینکه این وایپ چیه؟ و اینکه چرا antutu اینقدر پایین اومده و اینکه ممنون.نقل قول:
سلام.نقل قول:
وایپ کردن یه جور ریست کردن کارخونه ای هست یکم محکمتر :-D چون تمام اطلاعات پاک میشه،پس قبلش حتما یک بکاپ کامل بگیرید از اطلاعاتتون.
برای اینکار گوشی رو خاموش کن کلیدهای ولوم بالا و هوم رو باهم بگیر و گوشی رو روشن کن کلیدای هوم و ولوم رو نگه دار تا بره توی حالت ریکاوری و بعد گزینه وایپ رو انتخاب کن و با کلید پاور اوکی کن. فقط بکاپ بکاپ بکاپ یادت نره (اگر اطلاعاتت مهمه وگرنه که هیچ ):11:
Sent From My SM-G900H