امیدوارم بازیکنا المپیاکو رو دست کم نگیرن:n02:
بزنیم بترکونیم این المپیاکو رو
Printable View
امیدوارم بازیکنا المپیاکو رو دست کم نگیرن:n02:
بزنیم بترکونیم این المپیاکو رو
قرعه خوبی آوردیم
خدا رو شکر انشاالله با یه بازی خوب بریم توی 8 تا
اما خیلی باید حواسشون باشه المپیا بازیکنایی داره که که با کمی غفلت میتونن خطرناک باشن
فرگوسن جايزه الماس خود را دريافت کرد
سرمربي پيشين منچستريونايتد که به عنوان شخصيت ورزشي برتر انتخاب شد، جايزه خود را دريافت کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«سر الکس فرگوسن» 71 ساله که در پايان فصل گذشته از دنياي مربيگري کناره گيري کرد، توسط شبکه BBC به عنوان شخصيت برتر ورزشي در سال گذشته انتخاب شد و جايزه خود را از دست «سر بابي چارلتون» دريافت کرد.
به گزارش فارس،فرگوسن که 26 سال در منچستريونايتد مربيگري کرد، با اين تيم دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، 13 قهرماني در ليگ برتر انگليس، پنج قهرماني در جام حذفي و چهار قهرماني در جام اتحاديه را به دست آورد.
فرگوسن در اين مراسم و در سخنراني خود گفت: اين يک افتخار بزرگ براي من است. از همه ممنونم. زندگي خوبي داشتهام. دوران کاري من فوق العاده بود. دوست نداشتم کناره گيري کنم اما ميدانيد، زمان خوبي را براي بازنشستگي انتخاب کردم. باز هم از همه ممنونم.
در اين مراسم «لي هافپني»، بازيکن ولزي تيم راگبي کارديف و «توني مک کوي»، قهرمان اسب سواري اهل ايرلند شمالي نيز جايزههاي دوم و سوم را دريافت کردند.
توني مک کوي که هوادار آرسنال است به شوخي به فرگوسن گفت: امسال اين تنها جامي است که به دست ميآوري!
در اين مراسم کريستيانو رونالدو، بازيکن پيشين منچستريونايتد نيز از طريق ارتباط ويديويي صحبتهايي انجام داد و به تمجيد از سرمربي پيشين خود پرداخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند نقل قول در کنفرانس مطبوعاتی بعد از اکران فیلم "کلاس 92":
خبرنگار: اگر تیم فعلی یونایتد جلوی تیم کلاس 92 بازی کند چیکار میکند ؟
رایان گیگز: ما با تیم 92 میبریمشان
فیل نویل: خب با این حرف هفته دیگه تو ترکیب نیستی!
-
خبرنگار: آیا دوست داشتید در خارج از انگلیس بازی کنید ؟؟
فیل نویل: برای من فقط یک باشگاه وجود دارد
پل اسکولز: آیا چند بار آرم اورتون رو بوس نکردی !؟:n02:
-
خبرنگار: هر کدوم اگه فوتبالیست نمیشدین چیکاره میشدین؟؟
دیوید بکهام: لوله کش گاز
نیکی بات: خلبان ولی اگه واقع بین باشیم راننده کامیون :n02:
رایان گیگز: بازیکن راگبی
گری نویل: بازیکن کریکت
فیل نویل: راننده کامیون
پل اسکولز: گلف باز ، کریکت بالاخره ورزشکار میشدم
.
.
منبع: فیس بوک
پ.ن:
نمیدونم جدی بود یا شوخی، تو فیس زده بود بازی رفت با المپیاکوس در ورزشگاه خالی این تیم برگدار میشه (بابت توهین هواداراش محرومن). صحت داره این موضوع؟
مثل اینکه قراره قسمتی از ورزشگاه خالی باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Olympiakos, who take on David Moyes' men at the Karaiskakis Stadium on February 25, will have to close the lower tier of the north stand of the ground, while they have also been fined €30,000.
دیوید بکهام با اون ظاهرش بره لوله کش بشه،فکر کن :n13:نقل قول:
کدوم صفحه گذاشته بود؟
من نمیدونم چرا هر وقت میخوام فوتبال نگاه کنم یا تلویزیون اون بازی رو نشون نمیده یا ابر و ماه مه و خورشید دست و تو دست هم میدن که بازی کنسل بشه !!!
بازی های اروپایی یکی پس از دیگری دارن کنسل میشن
بازیکن استوک بیرون نمیرفت -- مجری میگه آرزو داشتن منچستر رو ببرن و واسه همین زمین رو ترک نمیکنن :n02:
تبریک بابت برد و صعود به نیمه نهایی جام اتحادیه :n16:در مرحله بعد با ساندرلند بازی داریم حریف احتمالیمون در فینال اگه اتفاق خاصی رخ نده من سیتی خواهد بود که با وستهام بازی داره- در بازی دیشب اشلی یانگ بعد مدتها یک حرکت مفید از خودش نشون داد تونست گل اول بازی به ثمر برسونه:n02:
منم بردو تبریک می گم من کلا اشلی یانگ رو به عنوان یه بازیکن در حد یونایتد قبول ندارم اما خوشحالی بعد از گلش نشون داد بنده خدا چقدر تحت فشار بود
و خیلی خوشحال شدم نه فقط به خاطر این که داشتیم می بردیم بلکه به خاطر یانگ
سلام.برد رو تبریک میگم:n12:
در مورد نقل و انتقالات
---------------------
قضیه گوندوغان بسیار جدی میشه.گوندوغان قرار دادش رو تمدید نکرده و رئیس دورتموند هم گفته اگر پیشنهاد خوب براش بیاد میفروشنش.به نظرم کاگاوا به علاوه مقداری پول میتونه دورتموند رو راضی کنه.
---------------------
رویس هم یک بند 35 میلیون یورویی داره که میتونیم فعالش کنیم و بیاریمش.اما من بعید میدونم.
--------------------
به گوارین هم لینک شدیم.یعنی هرناندز رو بدیم و گوارین رو بگیریم که حماقت محض هست.گوارین قیمت 15 یا نهایتا 18 میلیون یورو هست.هرناندز حداقل 25 تا می ارزه.سطح بازی گوارین هم پایین هست.
-------------------
پورتو هم گفته برای مانگالا 40 میلیون پوند(!)میخواد!:n08:
----------------
پرز هم گفته برای دیماریا پیشنهادی دریافت نکرده.دیماریا هم بگیریم خیلی خوبه.ولی این امکانش 1 درصد هست
---------------
ماتوییدی هافبک فرانسوی و ملی پوش PSG که هافبک دفاعیه اخر این فصل قراردادش تموم میشه و گویا تمایلی به تمدید قرار داد نداره.برای همین هم با 10 میلیون میشه تو ژانویه خریدش
-------------
درکل من نظرم روی گوندوغان هست که میتونه تو اروپا هم برامون بازی کنه.یه وینگ مثل رویس و دیماریا هم کارمون رو راه میندازه.کوئنترائو رو هم بگیریم دیگه تیممون کامل میشه:n02: