نقل قول:
داری می گی پلس فتا ! از پشت کوه که نیومدن. بالاخره باید یه imac داشته باشن تا بتونن با فردی مثله کامران که تو کله فیلم لپ تاپ اپل دستش بود مبارزه کنن. در ظمن سایر لپ تاپ هاشون هم اگه دقت بکنی تینک پد لنوو بود که فوق العاده با کیفیت و قوی هستن.
این یه فیلمه..... سند و مدرک نیست که!! حالا مثلا تو فیلمای غربی فلان چیزا رو دارن و کار میکنن، همش واقعیه؟! نه اقا جان!!
فیلمه برا جذاب شدنش اینجوری کردن!! فصل اول اینجوری بود، مجبور شدن فصل دوم همینجوری ادامه بدن دیگه.... فصل سوم هم مجبورن همینجوری ادامه بدن!!....
نقل قول:
در ظمن همه دولت ها برای مبارزه با حملات تروریسی در ظمینه سایبری کلی هزینه می کنن. آمریکا که تولیدیِ هکر زده! :n02:
همین هفتهی پیش، شرکت نفت استخدام هکر داشت....
نقل قول:
حالا به فرض بگیم واقعا اینقدر خرج می کنن و واقعا فتا این شکلیه! اینا دردشون اینه که میگن گوگل، مایکروسافت، اپل و... همه جاسوسن و دزدی اطلاعات می کنن! البته زیاد هم بی ربط نمی گن (بحثش خیلی مفصله و از حوصله این انجمن خارج). واسه همینم چندسالی هست که بودجه کلانی رو اختصاص دادن به ساخت سیستم عامل ملی که در نهایت هم هنر کردن همون لینوکس رو شخصی سازی کردن (مثل فارسی کردن) و به عنوان سیستم عامل ملی معرفی کردن!!!
داداش، خود مک به اون عظمتش قسمتی از لینوکسه و کرنل اون رو به ارث برده!!!!
اینا یه توزیع جدید دادن از لینوکس که کارش کاملا مشخصه و جایی برای مسخره کردن نداره.... چرا که تقریبا 80٪ سیستم عامل های دیگهی دنیا هم بر اساس گنو/لینوکس هستن و توزیعی از اون!!!! دیگه بکترک به اون عظمتش توزیعی از اوبونتوه اونوقت ما خودمون سیستم عاملی بر اساس لینوکس داشته باشیم، مسخره باید بشه؟!
در خصوص جاسوسی شرکتهای خارجی هم همون دردسر های سیسکو بس که برا هفت پشت این مملکت بسه! :|
نقل قول:
الان حرف من این نیست که چرا تبلت و مک استفاده می کنن؛ حرف من اینه... اینایی که میگن فناوری بومی، اینایی که می گن این سازمانای تروریستی اجیر شده سیا و موساد و ام آی سیکس هستن، پس چرا از ابزاری استفاده می کنن که خیلی راحت ازشون اطلاعات نشت می کنه؟؟؟ کار کردن با این ابزار یعنی علنا داری اطلاعات رو دو دستی تقدیمشون می کنی...! حالا ماها برامون مهم نیست چون چیزی نداریم که بخوان ازش در راستای مقابله با کشور سو استفاده کنن، ولی مسلما یه نظامی باید نسبت به ابزار مورد استفاده اش دقیق باشه؛ چون اطلاعاتی که در اختیار داره در صورت درز می تونه یه کشور رو زیر و رو کنه.
شاد باشی :n06:
در فیلم رو کار ندارم، ولی در واقعیت کارشناسای ایرانی همونایین که تجهیزات مربوطه رو تو هواپیماهای تحویل شده به دولت عراق کشف کردن!!( حالا برو پیدا کن که ایرانی ها چرا باید اون هواپیماها رو بررسی کنن!!!!!!!!!!!) همونایی بودن که تجهیزات روسی رو از تو بدنهی زیردریاییشون در اوردن!!!! داداشم، همونایی بودن که RQ-170 که لبهی تکنولوژی بود مثلا رو نشوندن و کدش رو شیکوندن و تو تلویزیون پخش کردن و همونایی بودن که پهپاد 10 سالهی از رده خارجشون نیم ساعت روی سر اسرائيل و پایگاه اتمیش چرخید و بعدشم مجبور شدن با جنگنده بزننش!! و همونی بود که از رو سر ناوهای هواپیمابر امریکایی فیلمبرداری کرد و وقتی پخشش کرد، اون ناوه رفت و 2 ساله برنگشته هنوز و حتی جرات نداره از اقیانوس هند رد هم بشه!!!!
اونوقت شما فکر میکنی یه تبلت یا لپتاپ اطلاعاتشون رو درز میده؟!!
اگر خوردن، از اشتباهات انسانی خوردن که اون رو کاریش نمیتونن بکنن!!
نقل قول:
بله... ایران هم ارتش مجازی آشیانه رو داره که ظاهرا فقط به جون سایتای اسرائیلی می افتن و باطنا رو الله اعلم؛ البته نمی دونم چرا چند وقتی دوباره سایتشون منهدم شده! :n29:
من نمیدونم ی کی و چرا میگه اشیانه ارتش مجازی ایرانه! :|
به هر صورت، تا جایی که ما میدونیم، ارتش سایبری سوریه یه هفته قبل از تشکیلش سیستم های شبکهی صنعتی اسرائيل رو -- کردن!!( خبر رسمیش هست تو نت!) (خوب سوریه که اصولا مشخصا از این حرفا نداره و معلومه کار کی بوده!!)....
خبر نفوذ ایرانی ها به سیستم انرژی و صنعت امریکا هم هنوز یه ماه نیست که خبرش پخش شده!!...
بحث -- های صنعتی هم که RQ-170 -- شدن خودش، -- شدن سیستم کد گذاریش و غیرهاش هست...!!
-- شدن سیستم و کدگذاری اسکن ایگل!!!
و چندین و چند نوع پهپاد و سیستم جنگی دیگهی امریکا نشون میده که هکر های ارتش سایبری، از اهالی اشیانه نیستن! حتی اگر چند نفر از اعضای اون سایت جزو این ارتشه باشن!!....!!
صدا امریکا رو یادتون سهت که تقیربا 10 روز سایتشون دیاناسش خراب بود؟!! یا تویتر؟!! اینا هم سایتاسرائیلی هستن؟!!!
نقل قول:
تبلت حالا لنوو، گالکسی، اصلا GLX :n08:!!!! آقا سیستم عامل آندروید هست یا نه؟! آندروید مال گوگل هست یا نه؟؟؟؟ گوگل سالیانه پول هنگفت و نجومی برای نظارت و جاسوسی بر اطلاعات از پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا می گیره یا نه؟؟؟؟
من که توی سریال فقط مک دیدم، خبری از لینوکس ملی نبود.
درضمن دادا... من خودم رشتم کامپیوتره! توی درس سیستم عامل هم کار عملی مون افتادن به جون پدر جد لینوکس (مینیکس) بود. دیگه خودم می فهمم چیکار کردن چیکار نکردن. و یه نکته، فکر نکنم ساخت یه رابط کاربری برای یه سیستم عامل منبع باز این همه زمان و هزینه ببره! کار از جای دیگه ایراد داره.
it's a movie not a document!
من برم برا دانلود قسمت دیشب، ولی الان چرا این پست من اینقد طولانی شد! :|
نقل قول:
من نگفتم که هزینه بره اما بالاخره باید فکر و وقت گزاشت که یه رابط گرافیکی بسازن تا هر کسی نتونه با سیستم عامل کار کنه
دوست عزیز، کسی که به یه همچین شبکهای نفوذ میکنه، اصولا با چیزی به اسم رابط کاربری بیگانس!! سیستم های تحت لینوکس، هرچقدر هم که عوض بشن، در نهایت بازم اون زیر میرا یه سری دستوارن شل رو میخونن و اجرا میکنن که یه بچهی 6 ساله میتونه از تو نت همش رو پیدا بکنه!!!!
اینا یه فیلمه!! فیلم..... برای اینکه زیبا باشه ساخته شده!! توی این فیلم اصولا چیز لینوکسی دیده نمیشه!!توی این فیلم حتی یه اسکن کردن هم دیده نمیشه.... کاری که تو فیلم تو نیم ساعت انجام میشه تو دنیای واقعی بحث روز و هفته هستش! :|
خیلی از این چیزایی که تو این فیلممیبینید، در زیر ساخت های کشوری ما نیستن و رویایی هستن!!