دوستان، در حال گرفتن نورتون از iiransetup هستمنقل قول:
کسی هست بتونه در مورد لایسنس این آنتی ویروس بهم کمک برسونه؟ از کجای میتونم پیدا کنم لایسنسی معتبر رو ؟
دوستان، در حال گرفتن نورتون از iiransetup هستمنقل قول:
کسی هست بتونه در مورد لایسنس این آنتی ویروس بهم کمک برسونه؟ از کجای میتونم پیدا کنم لایسنسی معتبر رو ؟
سلام" محیطش جالب نیست خودم با اینکه هیچکدومشونو ندارم ب خاطر محدودیت ... ، کاسپر رو به نورتون از نظر محیط گرافیکیش ترجیح میدادم. با هر دوتا کار کردم. اما از لحاظ کارایی تقریبا پایاپای.
کلیدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
ببخشید یه سریال واسه NIS2013 و یکی هم برای 360 میخواستم. اگه لطف کنین ممنون میشم.
با تشکر قبلی.:n16:
سلااااااااااااااااام" روی پست بالایی: خط آخر :n01:نقل قول:
با سلام
خدمت اساتید محترم
من یک مشکلی با نورتون2014 دارم اونم اینکه که من خیلی از فاروالش خوشم نمییاد تو تستهای
فایرول هم نتایج جالبی نگرفته ولی کارایی انتی ویروسش حرف نداره من خیلی ساله ازش استفاده
میکنم و ازش خیلی راضیم خیلی فلش بهش میزنم صبح تاشب هم انلاینم همه جورسایت هم میرم
به همین دلیل که خیلی انلاینم به نظرم نیازمند، به یک فایروال خوب هستم به همین دلیل 2 سالی میشه
که از outpost استفاده میکنم امکانات خوبی داره و به عنوان یک فایروال ازش راضیم لایسنسش رو هم
خریدم حالا یک مشکلی که دارم اینه که ورژن 2014 نورتون با فایروال outpost هم خانی نداره وبعدازنصب
ارور میده اینترفیس صفحهاش به هم میریزه و کلا سیستم میره هوا ،عکسهاشو اینجاقرار میدم اساتید
اگر ممکنه این دو برنامه رو تو ویندوز مجازی مثلا یک نرمافزار مثل VMware تست کنند من تو ویندوز مجازی
و یک سیستم دیگه تست کردم در هر دو مورد به همین مشکل خوردم من چطوری میتونم به نورتون و اتپوست
گزارش این مشکل رو بدم و پیگیری کنم مشکلم رو ممنون میشم کسی انگلیسیس خوبه و اساتید بتمن جان
کمک کنید
اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم علی
سلام" نورتون IS یا معمولی؟
تداخل برنامه ای میتونه باشه اگه نورتون IS باشه و هر دوتا فایروال فعال. یا مال خود ویندوز روشن باشه.
جسارت نشه اما یادتون نرفته که تو قسمتی شبیه excluded هر دو اضافشون کنید
خب گیریم ندید بگیره کاری ب کارش نداشته باشه. آخرش بخاطر وجود دوتا فایروال فعال ، زور یکی ب اون یکی میرسه که!!نقل قول:
هنوز جواب ندادند ببینیم قضیه چیه
با سلام
دوستان این دیگه مشخصه بچههای دبستانی هم دوتا فایروال کنار هم نصب نمیکنند
نورتون انتی ویروس هست و اتپوست فایروال فایروال بدون انتیویروس حتی در حین نصب
اتپوست گزینه سفارشی رو انتخاب کردم و تیک web control روهم برداشتم تا با web control
نورتون تلاقی پیدانکنه در مورد فایروال خود ویندوز وقتی اتپوست نصب میکنی خودش خاموشش
میکنه من حتی خودم دستی چک کردم که خاموش بود موقع نصب خود اتپوست اتوماتیک گزینه
انتیویروس رو میاره و تو قسمت استثنائات اضافه میکنه اونم فقط به خاطر اینه که وقتی از برنامهها
گزارش میگیره و بررسی میکنه برنامهها رو کاری با فعالیت مداوم انتی ویروس نداشته باشه
دوستان در بالا گفتم که 2سال خوردهای است دارم از این دو برنامهع استفاده می کنم
اصولا نباید مشکل خاصی تونصبشون داشته باشم.منتظر نظر بتمن عزیز هستیم
نورتون 2013و2012 خیلی عالی با outpost فایروال کنار میومدنند و کار میکرددنند
ممنونم علی
سلام تو نورتون 360 فایروال رو چطوری تنظیم کنم که هر برنامه ای خواست از اینترنت استفاده کنه اول از من اجازه بخواد؟