خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :
اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .
1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟
3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟
4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟
5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟
6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟
7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
================================================== =================================================
خوب اول خودم با اجازه ی شما :n02:
1 : از لحاظ اخلاقی و رفتاری با بازیکنا قبولش دارم . خدایی کسی جرات نداره جلوش حرکتی انجام بده و سرمربی توی لیگ ایران باید اینجوری باشه . خیلی گردن کلفته و همه ی بازیکنا ازش حساب میبرن و من از این اخلاقش خوشم میاد . از لحاظ فنی مربی رو دستش نیست . حالا بعضی از دوستان که اطلاعاتشون کمه میان میگن خوب توی تیم بزرگ مربیگری کردن که کاریییی نداره اگه مردددده بیاد بره سرمبی گهر شه اونو بیاره بالای جدول ... خوب این دوستان مطالعات ندارن و من روشنشون میکنم .
تمام مربیای بزرگ دنیا روی تیمهای بزرگ شدن مربیه بزرگ . ونگر . فرگوسن . گواردیولا . امیر قلعه نوعی و هزاران اسم دیگه ... هیچ کدوم از این مربیان همچین حماقتی نمیکنن که بیان تیمی ضعیف رو هدایت کنن . تیمی رو هدایت میکنن که پتانسیل داشته باشه و بتونن روش مانور بدن و برنامه هاشون رو پیاده کنن . و متاسفم برای اون دوستانی که میگن هدایت تیمای بزرگ که کاری نداره . خودشون قهرمان میشن دیگه سرمربی که کاری نمیکنه ... تمام مربیها و فوتبالیا میدونن سرمربیگری تیمهای بزرگ 10000 برابر سخت تر و دشوار تر از تیمهای شهرستانی و کوچیکه . و امیر قلعه نوعی هم نشون داد که چقدر قدرت داره و همه رو تسخیر این قدرتش میکنه . اما از لحاظ برخورد با صدا و سیما یکم بی ادبه . دیگه توی صدا سیما که اینجوری حرف نمیزنن . یکم هم مافیایی کار میکنه . البته این مافیایی کار کردن به ضرر تیم نیست به نفعشه . هر جا میره دار و دستش رو میبره و چون یه ثبات مدیریتی داره همیشه موفقه .
2 : ما توی نیم فصل بهترین خریدها رو انجام دادیم و ترکوندیم . موسوی اشجاری ممد رضایی همه و همه عالی ظاهر شدن . اما به نظر من خرید فرهاد بهترین خرید بود . درسته تا حالا بازی نکرده اما کلا اسم فرهاد برای استقلال سنگینی میکنه و از لحاظ روحی و روانی خیلیییییی کمک میکنه . توی زمین هم که نتیجشو چند وقت دیگه میبینید
3 : از لحاظ اسمی مثل فرهاده . البته نه به شدت فرهاد . هفت مقدس کلا یه چیزیه که با هیچکی قابل قیاس نیست . اما به هر حال کاپیتان تیم ملی هست و حضورش در تیم دور از منفعت نیست . درسته الانم که با تیم هماهنگ شده بازم نکونام اوساسونا نیست اما اسمش روشه جواد لالیگایی . به هر حال اون تجربه ای که داره و لیدر بازی که در میاره رو که فراموش نکرده ! الانم توی وسط جا افتاده و خیلی خوب مخصوصا با جباری هماهنگه . و این به نفع تیم ملیمون هم هست . به هر حال ما باید تیم ملی هم در نظر بگیریم . این 2 تا سرمایه های تیم ملی هستن و اگه جفتشون آماده باشن قطعا تیم ملی آمادس . چون قلب تیم خط میانی و هافبک هاش هستند که جباری و نکونام میتونن از بهترین اونها باشن . توی استقلال هم الحمدالله داره خوب کار میکنه یکم روی پاسهای رو به جلوش کار کنه برای آسیا راحتر هستیم .
4 : خوب این یه سوال انحرافی بود خواستم یه جواب راحت توش باشه دیگه :n02:فرهاد مجیدی نه توی استقلال بلکه توی ایران محبوب ترینه و خوب اینو بارها و بارها توی آمار و ارقام و نظر سنجی دیدیم:n12:
5 : اول از همه فرهاد . بعد منتظری . بعد جباری . بعد نکونام . بعد رحمتی ... دوست ندارم رحمتی کاپیتان باشه نمیدونم چرا اما حاضرم آرش برهانی باشه رحمتی نباشه:n02:
6 : سیستمها و سلیقه ها زیادن اما من بهترین سیستم رو این سیستم میدونم . برای بازیهای زمینی توی زمین های مناسب :
رحمتی
اشجاری---------------صادقی ------------ منتظری ------------حمودی
نکونام
محمد رضایی---------------------------------------------------حیدری
جباری
مجیدی --------------------- برهانی یا موسوی
به نظرم این بهترین ترکیب میتونه باشه حالا جای موسوی و برهانی زیاد مهم نیست کدوم تو زمین باشن اما یه کدوم از این 2 تا . و فرزاد حاتمی هم برای زمانی باشه که میخوایم فقط سانتر کنیم و زمین مثل بازی با ذوب آهن نامناسبه .
7 : به نظرم توی لیگ قهرمان میشیم شکی ندارم . توی جام حذفی یقین ندارم و فکر نمیکنم کمتر تیمی توی ایران بوده هر 2 تا جام رو با هم بگیره و اصلا نبوده فکر کنم ! توی آسیا هم اگه همین بازیکنا حفظ بشن و به آمادگیه بالاتر برسن میتونیم موفق باشیم . نمیگم قهرمانیه آسیا . الکی نیست قهرمانی تو آسیا . اما حداقل میتونیم تا یه جاهایی به اون بالا مالاها برسیم .
نظر شماها چیه؟