:n03::n03::n03::n03:همچنان مشکل پا برجاستنقل قول:
Printable View
:n03::n03::n03::n03:همچنان مشکل پا برجاستنقل قول:
Nexus 9 که فوق العادس. اندازه مناسب. سخت افزار قوی. ساپورت عالی. کیبورد و کاور مخصوص.
کاش فقط Nexus ها microSD هم میخوردن دیگه عالی میشد! مدل 16 گیگ هم فکر کنم دیگه الان برای همه کم باشه و اکثرا مدل 32گیگی رو مدنظر داشته باشن. قیمت مدل 32 گیگی 480 دلاره که تقریبا هم قیمت Xperia Z3 Tablet Compact و Galaxy Tab S 8.4 میشه. بر خلاف Nexus 7 های قبلی که توی بازه قیمتشون بی رقیب بودن؛ Nexus 9 دو تا رقیب خیلی جدی داره که هر کدوم یه سری برتری هایی هم دارن واسه خودشون.
Nexus 6 ولی زیادی بزرگه واقعا! فکر کنم مثل iPhone 6 Plus بشه که یه سری پیش خرید کردن و وقتی دستشون رسیده دیدن خیلی بزرگه پشیمون شدن!
یه خبر خوب!
گوگل دو روز پیش سورس کد اندروید 5 رو کامل منتشر کرد ولی هنوز خبری از اندروید 5 به طور رسمی برای Nexus 7 نیست.
یک سری از افراد سایت XDA سورس رو کامپایل کردن و فیرمویر رو ارائه کردن ولی خودشون گفتن که ایرادات بسیار زیادی داره و اصلا مناسب استفاده روزانه نیست.
در واقع فقط چ ک کردن که تبلت روشن میشه!
ولی چیز یکه همه رو بسیار خوشحال کرده اینه که لگ دستگاه کاملا حذف شده. حتی در این نسخه نصفه نیمه ای که ارائه شده!
در واقع خودشون گفتن که اندروید 5.0 جان تازه ای به تبلت داده.
حالا باید منتظر باشیم تا رام رسمی ارائه بشه که مسلما بسیار بهتر از رامی هست که دوستان ارائه دادن.
نسخه غیر رسمی ارائه شده توسط دوستان برای افرادی که عجله دارن: (خودم!) :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی.
امیدوارم این لگ اعصاب خورد کن این دفعه دیگه کامل حل شده باشه. ولی همونطور که خودتم میدونی دستگاه وقتی رام جدید میریزیم یا factory reset میکنیمش خوبه، ولی بعد یکی دو ماه دوباره اون مشکل لگ برمیگرده.نقل قول:
این برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست میتونید امتحانش کنید خیلی خوب هم جواب میده. (دستگاه باید روت باشه.)
خوب من طاقت نیاوردم و رام اولیه ای که از روی سورس اندروید 5.0 کامپایل شده بود رو نصب کردم.
الان حدود یک روز هست که دارم باهاش کار می کنم و م تونم بگم Nexus 7 دوباره متولد شده!
فعلا هیچ خبری از اون لگ های اعصاب خورد کن نیست و همه چیز به خوبی و بسیار روون کار می کنه.
هنوز نتونستم عمر باتری رو تست کنم ولی چندین نرم افزار رو با هم اجرا کردم و خبری از کاهش سرعت دستگاه نبود
حتی انیمیشن ها هم به روونی هر چه تمام تر اجرا میشن.
انیمیشن های ایجاد شده واقعا لذت بخش هستن. نه اونقدر یواش که شما رو منتظر نگه داره و نه اونقدر سریع که اصلا دیده نشه.
کلا نظرم بسیار مثبته. احتمالا فردا نسخه اصلی ارائه میشه و انشالله که بهتر از این نسخه اولیه باشه!
با اینکه هیچ مشکلی (بجز کار نکردن سیم کارت) در این نسخه اولیه هم نیست.
برای دوستانی که مثل من عجله دارن:
Official Android 5.0 Lollipop
for Nexus 7 - 2012
WIFI Version
Factory Image
LRX21P
MD5: e68948c23c918436680bd28fc6aaf983
OTA Update
KTU84P -> LRX21P
3G Version
Factory Image
coming soon
OTA Update
coming soon
1. Settings
2. About tablet
3. System updates
4. Check now
. Check now
. Check now
. Check now
.
.
.
. Check now
:n02:
با این اندروید 5 ادم غلط کنه تبلت را ریست کنه الان یک ربعه دارم سر و کله میزنم هنوز که راه نیفتاده
عیوب:
1- نمایش انیمیشن ابتدایی 7 دقیقه
2- جستجو یک ساعته برای وای فای
3- عدم گزینه other network برای شناسایی شبکه وای فای هیدن (مجبور شدم مودم را در اخر از حالت هیدن به حالت شو تغییر بدم)
4- بعد از اتصال به وای فای ی5 دقیقه ای ورژن و هزار تا چیز دیگه را چک میکنه و باز کلی باید سماق بمکی (اشتراک 512)
5- در هر مرحله یک 5 دقیقه ای checking info میزنه مثلا چک جیمیل 5 دقیقه چک پسورد 5 دقیقه و ................ ( از بس که لفتش داد من بی خیال ثبت جیمیل شدم)
6 - غیر فعال بودن گزینه Skip در بیشتر مراحل
7- عدم شناسایی منطقه زمانی و عدم تنظیم اتوماتیک ساعت و تاریخ
برنامه گالری با افیس حذف شده
که روی اعصابه:n21:
بدترین ورژن اندروید که تا الان رونمایی شد انگار گوگل هیچ تلاشی برا این ویرایش نکرده و فقط با یک کم افکت سر و ته موضوع را پیچونده
(یک ساعت گدشت همچنان در حال Check info جیمیل)