اپل کورسا مدل 94 مشکی رنگ و بیمه کامل با تایر نو
9.5 گرون نیست به نظرتون؟؟
Printable View
اپل کورسا مدل 94 مشکی رنگ و بیمه کامل با تایر نو
9.5 گرون نیست به نظرتون؟؟
ماشین نزدیک به 20 سال کارکرده با موتور بسیار ضعیفنقل قول:
خودتون چی فکر میکنید ؟ ارزش دارد ؟
با 10 ملیون پراید 87 تمیز گیرتون میاد ( پراید از نظر قدرت و جاداری و قطعات و ... کاملا برتر است ) با 5 سال کارکرد
دوستان من تا 12 تومن می خوام هزینه کنم به نظرتون چی بگیرم به نفع.
پژو405Glx مدل 80نقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
یادم رفت بگم . دوو سیلو مدل 79 یا 80 هم احتمالا بشه گیر آورد
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
با این اوضاع یه پراید در حد بگیره بهتره چون مصرفش کمه 2لوازمش زیاده هر بلایی سرش بیاری لوازمشو راحت پیدا میکنی 3 پژو سمند و تک سوز میتونی بگیری که مصرف خیلی بالایی دارن هزینه نگه داری نسبت به پراید بالایی تری دارننقل قول:
ولی اگه ادم مسافرتی هستی 405 بگیر به جا پراید سمند هم نگیر چون سمند صفرش خوبه زیاد کار کردش لش میشه باید نگه دارندش خیلی بهش رسیده باشه وگرنه...
اگه مسافرتی نیستی پراید بهترین گزینست در ضمن به نظر من دور ماشینای خیلی سال کرده رو خط بزن چون خیلی باید ببهشون برسی ولی عوضش ماشینای پدر مادر داری هستن قدیمی ها مثل سیلو که دوستمون فرمودن
در ضمن برا کمک به وطنات از خرید صفر فعلا پرهیز کن فعلا رو خودرو سازا فشاره تا بلکه فرجی شه
آقا زیر 10 تومن ، بین 8 تا 10 ، چه ماشینی پیشنهاد می کنید غیر از پراید ؟
راستی ماتیز چطوره ؟
نظرتون در مورد 206 81 تا 83 چطوره ؟
تو دو صفحه سوال گذاشتم ، جواب سوال بعدی مارو دادن ، !! کسی هم که ما رو نمیبینه !!!!!!
انتظارات و معیاراتون از خودرو رو بگید. نمی شه مطلق گفت چه ماشینی خوبه چه ماشینی بد. هر ماشینی معایب و مزایای خاص خودشو داره. باید ملاکهاتون مشخص بشه تا بتونید انتخاب کنید.نقل قول:
مثلا: چقدر مسافرت میرید. داخل شهر چقدر استفاده دارید. چند نفرید؟ مصرف بنزین براتون چقدر مهمه؟ در ماه چقدر می تونید خرج ماشین بکنید و ...
با محدوده قیمتینقل قول:
شما پراید مدل85 تا 87 میتونید انتخاب کنید (بستگی به کارکرد و تمیزیش داره)