ممنون از جوابنقل قول:
به نظرم این عیب بزرگیه
سختی آب یزد نسبتا زیاده.
میشه از دستگاه تصفیه واسه ورودی آب پکیج استفاده کرد؟جواب میده؟به صرفه هست ؟ یا استفاده از دو مبدل بهتره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
Printable View
ممنون از جوابنقل قول:
به نظرم این عیب بزرگیه
سختی آب یزد نسبتا زیاده.
میشه از دستگاه تصفیه واسه ورودی آب پکیج استفاده کرد؟جواب میده؟به صرفه هست ؟ یا استفاده از دو مبدل بهتره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
سلام تعمیر کار محترمنقل قول:
تو شهر شهرضا از شهرستان های اصفهان
تو زمینه پکیج کار نکردم لیسانس تاسیسات و پروانه نظام مهندسی اما اجرا کار نکردم
یه پکیج با کیفیت میخوام که نداشته باشم جوابگوی مشتری باشم از نظر کیفیت
تعمیر کار عزیزنقل قول:
اینکه نمیشه گرمایش از کف با رادیاتور از یه پکیج استفاده کنه را میدونم سوال من اینه که :
پمپ پکیج جوابگوی گرمایش از کف طبقه اول و طبقه دوم هست که 1 پکیج برای گرمایش از کف 2 طبقه استفاده بشه
و یک پکیج برای رادیاتور دو طبقه ساختمان ؟
یا اگر پمپ جوابگو نیست میشه 1 پمپ باهاش سری کرد ؟
از نظر هزینه مهم نیست 1 ساختمان دوبلکس با طراحی معماری مدرن و 1 زیرزمین که دارای جکوزی و سونا هست و پیش بینی موتور خونه نشده
بازم ممنون از راهنمایی های مفید مهندسین گرامی بخصوص تعمیرکار و والور عزیز
دوست عزير من هم شنيدم و تو سايت بوتان شاپ خوندم . نوشته بود از اپتيما بهتره و راندمان آن بالاي 93درصد است . من هم خريده ام 24 دومبدله فن دار ... ولي هنوز نصب نکردم .نقل قول:
کاتالوگ راهنماي آن را مي توانيد از لينک زير دريافت کنيد ( شايد کار مشترک بوتان و riello group ايتاليا هست ! )
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما پکیج بوتان داریم مشکلی که پیش اومده اینه که درجه نزدیک 2 هستش ولی چراغ قرمزه و پکیج سرده وقتی پیچ وسطیش رو می یارم روی علامت وسط و بعد دوباره بر می گردونم روی علامت سمت راست چراغ سبز میشه و پکج روشن میشه ولی دوباره بعد از چند ساعت چراغ قرمز میشه و پکج سرد میشه!!! چه مرگش این لامسب!!! ...
اساتید گرامی لطفا بفرمایید بهترین برند از نظر خدمات و کیفیت در شیراز کدومه؟ با توجه به صحبتا فکر میکنم بوتان و آماتیس بهتر باشند درسته؟
پکیج فن دار یا بی فن.احتمالا سنسور یا ترموستات دودش عمل میکنه و باید دودکش را چک کنید شاید هم (سنسور یا ترموستات دود)خراب شده باشه. بهتره با نمایندگیش تماس بگیری.تا اینارو چک کنه.
موفق باشی.نقل قول:
دوست عزیز توی صحبت های قبلی در مورد آماتیس صحبتهای زیادی شد.که توی پکیج های ایرانی و در رنج قیمت زیر 2میلیون پکیج خوبیه.اما در مورد خدماتش چون تازه وارد بازار شده نمی شه با صراحت حرفی زد.بوتان پکیج بدی نیست و با توجه به اینکه تعمییرکارهای خیلی زیادی در سطح کشور داره برای تعمیراتش زیاد جای نگرانی نیست.اما بوتان از نظر کیفیت و خدمات مارک برتر نیست.نقل قول:
مطمئنا بوتان کم صداتره .پکیج های فن دار نسبت به پکیج های بی فن یکم صدای بیشتری دارن ولی ایمنیشون خیلی بیشتره.نقل قول:
پکیج آماتیس یا والترو یا گئومات ایتالیا،بایکن ترکیه.ایمر گاز ،ویسمن،دئوترم و ایتالترم.باید ببینی کدوم تو شهرضا نمایندگی نداره.نقل قول: