شما ما رو گیر آوردین دیگه؟نقل قول:
این چه سوالاییه میپرسی
آی تری از سرشم زیاده
Printable View
شما ما رو گیر آوردین دیگه؟نقل قول:
این چه سوالاییه میپرسی
آی تری از سرشم زیاده
گرافیکو حواسم هستنقل قول:
ولی cpu هم یه جورایی نظرم رو intel و از amd اصلا سر در نمیارم اصلا نمیدونم هسته کدومه و کدوم عدد مال پردازشه.
یعنی نظرت اینه که intel واسه pes خوب نیست؟
من الان داشتم قیمت ها رو چک میکردم از رایان صبا i3 3.1 ghz 2100 تومن 165000 بود.
من تا قبل از این میخواستم 1500000 خرج کیس کنم ولی الان دیگه میبینم نیازی نیست.
عزیزم شما یه تاپیک توی این بخش بزن:نقل قول:
گرافیکو حواسم هست
ولی cpu هم یه جورایی نظرم رو intel و از amd اصلا سر در نمیارم اصلا نمیدونم هسته کدومه و کدوم عدد مال پردازشه.
یعنی نظرت اینه که intel واسه pes خوب نیست؟
من الان داشتم قیمت ها رو چک میکردم از رایان صبا i3 3.1 ghz 2100 تومن 165000 بود.
من تا قبل از این میخواستم 1500000 خرج کیس کنم ولی الان دیگه میبینم نیازی نیست.
کاربرد و بودجه رو هم بنویس...
من خودم مخلصتم میام بهت یه سیستم معرفی میکنم ...کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
اینجا جاش نیست
دوستان شما خیلی چیزهارو نمیدونین انگار من دیدم پست های گذشته خیلی حرف های خنده دار زده شده امیدوارم به کسی بر نخوره حرف هایی که میزنم.
اول این که pes تا سال 2005 بهترین فوتبال شناخته میشد به دلیل مشکل های زیادی که در فیفا وجود داشت ولی بعد از عرضه ی فیفا 06 و پرفروشترین شدن این بازی ،تنها فوتبال حرفه ای pes همون pes 2008 بود که روی کامپیوتر هم به صورت کامل منتشر نشد و نسخه اصلی اون تنها در xbox و ps3 دیده میشد که البته این نسخه از fifa 08 نمره ی بیشتری هم گرفت.
دوم اینکه تمام فیفاها به صورت ناقص بر روی کامپیوتر میومدند و کیفیت بازی ای که در نسخه ی xbox و ps3 رو داشت رو نداشتند .
سوم اینکه fifa 11 به یک کارت گرافیک قوی نیاز داره برای لذت بردن از این بازی و بدونین با گرافیک های 2 گیگ 100 هزارتومانی بازی بد اجرا میشه به طوری که خودتونم متوجه ی بد اجرا شدن بازی نمیشید برای همین کافیه یکبار هم که شده فیفا 11 و 12 رو روی یک کامپیوتری با گرافیک 512ddr3 بازی کنین که 150 قیمتش هست نه با گرافیک 2ddr2 که 90هزارتومانیهست
اگه منظور از بد اجرا شدن، گرافیک اون باشه، من فیفا 11 رو با کامپیوترم که کارت گرافیکش ati 4890 HD هستش و 1gb رم ddr5 داره و قیمتش هم 350 تومن بود بازی میکردم ولی گرافیکش به pes 2011 اصلاً نمیرسیدنقل قول:
آره طبیعیتر هست منکرش نمیشم ولی میگم چه چیزهاییش طبیعیتر و گرافیکی ترهنقل قول:
تنها چیزی که در pes طبیعیتر و گرافیکیتر هست بازیکن ها هستند.
چندروز بود فیفا 11 بازی کردم ولی اومدم pes زدم دیدم نفسشون کم میشه با استراحت نفسشون زیاد نمیشه تو فیفا با یک بازیکن کافی بود بدوی نفسش درجا خالی میشد ولی بعد از کلی استراحت ،ربع نفسش رو میتونست بدست بیاره نه همشو
در کل کاشکی کونامی میومد برا فیفا بازیکن هارو درست میکرد که خیلی صورتاشون چرتو مزخرفه:2:
ولی در کل از سال 2005 که فیفا 06 اومد جزء فیفا 08 تمامی فیفاها نمره بیشتری گرفتن
برعکس
pes 2009 نمره 7
pes 2010 نمره 7.5
pes 2011 نمره 8
ولی فیفا
fifa09 نمره8
fifa10 نمره 8.5
fifa 11 نمره 9
راستی من بازی میکنم نمیبینم چیزیش گرافیکی تر باشه چیشو میگین شما بگید ماهم بدونیم؟
بدترین فوتبال تاریخ هم pes 2009 میدونن
مرسی دوستمنقل قول:
درسته که ما خیلی وقته تو این انجمن از اطلاعات دوستان استفاده میکنیم و لذت میبریم ولی خداییش باید به اونایی که رفتن سمت فیفا حق بدیم چون کونامی دیګه تو این چند سال ګذشته فقط و فقط وعده و وعید داد به فن های دو آتیشه و سردشون کرد
خیلی از بچه ها مثل حسین و آرمین تا دوسال پیش خیلی خیلی بیشتر از من و شما فعال بودن و اطلاعاتشون واقعا بالا بود و هست ولی دریغ از یک سیباس قدر شناس که همه رو فراری داد
به هر حال امیدوارم امسال همه خوشحال و راضی باشن از فیفا و pes چون واقعا سخته یک سال صبر کنیم و آخرش تمام رویاهامون نقش برآب بشه
من الان 27سالمه ولی بخدا وقتی صحبت pes (و توی این سال ګذشته باید فیفا رو بهش اضافه کنیم:10:) میشه مثل یه بچه میشینم و باهاش حال میکنم
همیشه توی صحبت هام ګفتم بازم میګم
ایشالا امسال فیفا و pes بهترین سالشون باشه