"دي متئو" از صحبت در مورد آينده خودداري کرد!

ورزش۳: سرمربي موقت چلسي که به جاي آندره وياس بواس هدايت اين تيم را برعهده گرفته از صحبت در مورد آينده خود در اين تيم خودداري کرد. روبرتو دي متئو از زمان اخراج آندره وياس بواس در مارس گذشته، تاکنون توانسته چلسي را به قهرماني در جام حذفي انگليس رسانده و خود را براي ديدار هفته آينده فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ آماده ميکند. زماني که از اين مربي در مورد ترک چلسي سوال شد وي در پاسخ گفت: نه، اکنون خود را جزئي از اين باشگاه ميدانم. روي ديدار نهايي ليگ قهرمانان و بازيکنانم تمرکز کردهام. بايد ببينم در 8 روز باقي مانده چه اتفاقاتي رخ خواهند داد. شرايط کنوني بازيکن پيشين لاتزيو درست مانند شرايط آورام گرانت، ديگر مربي موقت چلسي پس از اخراج خوزه مورينيو از اين تيم است. گرانت توانست چلسي را به نخستين فينال اروپايي خود برساند ولي زماني که چلسي در فينال مغلوب منچستريونايتد شد، رومن آبراموويچ وي را اخراج کرد. شاگردان دي متئو اگر در ديدار نهايي ليگ قهرمانان نتوانند بايرن مونيخ را شکست دهند، در فصل آينده اين تورنمنت معتبر حضور نخواهند داشت زيرا در ليگ برتر انگليس نتوانستهاند خود را به جايگاه اروپايي جدول برسانند. دي متئو در اين خصوص گفت: به هيچ وجه به اين موضوع فکر نميکنم. اين موضوعي است که به من مربوط نيست بلکه به چلسي ربط دارد. بازيکنان شانس اين را دارند که تورنمنتي معتبر و خاص را فتح کنند. همه بازيکنان به شدت زحمت ميکشند تا بتوانند در فينال ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده و قهرمان شوند. چيزي که تاکنون از بازيکنان ديدهام بسيار عالي بوده است. نميتوانم از آنها بيش از اين چيزي بخواهم.

مارادونا: اگر گوارديولا به چلسي رفت تعجب نکنيد!

ورزش۳: مربي آرژانتيني احساس مي کند که گوارديولا به زودي به استمفورد بريج نقل مکان خواهد کرد. ديگو آرماندو مارادونا سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين و مربي کنوني باشگاه الوصل امارات در صحبتهايي اعلام کرد که اگر پپ گوارديولا را روي نيمکت مربيگري چلسي ببيند متعجب نخواهد شد. اين درحالي است که گوارديولا اخيرا اعلام کرد که در پايان رقابتهاي اين فصل از نيمکت مربيگري بارسا جدا خواهد شدو يک سال به دور ازدنياي مربيگري زندگي خواهد کرد. از سوي ديگر چلسي هنوز مربي فصل بعدش را برنگزيده و روبرتو دي متئو، تحت عنوان مربي موقت به فعاليتش ادامه مي دهد. اکنون مارادونا احساس مي کند که قدرت و پول رومن آبراموويچ، مي تواند مربي اسپانيايي را براي حضور در انگليس متقاعدکند. مارادونا در صحبتهايي به تايمز آو اينديا گفت:« پپ گوارديولا مربي درخشاني است که من واقعا او را تحسين مي کنم. او درمقابل هواداران پرشور و هيجان بارسا اعلام کرده که مي خواهد به استراحت بپردازد ولياگر خيلي زود شنيديد که او به نيمکت مربيگري چلسي پيوسته، تعجب نکنيد.» مربي الوصل درادامه درمورد کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر گفت: روبرتو مانچيني اکنون به جمع آن دسته مربيان عجيب و غريبي مي پيوندد که توانسته در دو کشور ايتاليا و انگليس به قهرماني برسد. اندکي پيش اين را عملي و ممکن نمي دانستم ،چون آبي ها، 8 امتياز کمتر از شياطين سرخ داشتند. البته با بازگشت دوست من، کارلوس تبس، اوضاع سيتي متحول شد. يايا توره هم ليدر فوق العاده اي براي اين تيم بود و او شايسته کسب اولين قهرماني درانگليس هست.  

دي متئو: شانس چلسي و بايرن برابر است!

ورزش۳: روبرتو دي متئو، سرمربي موقت چلسي معتقد است که تيمش در ديدار فينال چمپيونزليگ شانس برابري نسبت به بايرن مونيخ دارد و مي تواند به قهرماني دست يابد. روبرتو دي متئو سرمربي موقت چلسي که توانست روح تازه اي در تيمش بدمد ، پس از انجام آخرين بازي خود به عنوان مربي چلسي در ليگ برتر و اتمام اين مسابقات، در مصاحبه اي شرکت کرد و صحبت هايش را در خصوص تعويض زود هنگام فلورنت مالودا در پيروزي تيمش برابر بلکبرن شروع کرد و گفت :" ما او را زود از زمين خارج کرديم ، چرا که مشکل همسترينگ داشت و خواستيم به او کمک کنيم و اميدواريم که بتوانيم در روزهاي آينده او را آماده کنيم." دي متئو همچنين در خصوص مصدوميت گري کيهيل و ديويد لوئيز ، دو مدافع مرکزي و جوان تيمش گفت :" آنها روز به روز بهتر مي شوند و فردا به آنها فشار وارد خواهيم کرد تا آزمايش شوند. آنها را يک هفته در تمرينات خواهيم ديد تا وضعيتشان معلوم شود." سرمربي چلسي که براي ديدن فينال جام حذفي آلمان ، به اين کشور سفر کرده بود و پيروزي 5 بر 2 دورتموند برابر بايرن مونيخ را از نزديک مشاهده کرد ، در خصوص اين بازي گفت :" از ديدن بازي دروتمند خيلي هيجان زده بودم و تحت تاثير قرار گفتم. من چند نظريه جالب بدست آوردم ، اما بايرن هم تيم خوبي است." وي اضافه کرد :" من فکر مي کنم فينال ليگ قهرمانان اروپا 50- 50 است و دو باشگاه بزرگ و دو تيم خوب در مقابل هم قرار مي گيرند و اصلا مهم نيست که چند گل خوده اند. اما ما به بازيکنانمان ايمان داريم و تلاش مي کنيم تا بهترين نتيجه را بدست آوريم."