سلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب من رو ندادید!
ممنون میشم کمک کنین
سلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب من رو ندادید!
ممنون میشم کمک کنین
نقل قول:
پوشه دامپ شما خالی بود شما طبق عکس پست صفحه قبل که گذاشتم با توضیحی که دادم عمل کنید بعدش که باز ازنوع با صفحه آبی مواجه شدین پوشه minidump چک کنید ببینید فایل دامپ داخلش هست یا که نه :20:
سلام و خسته نباشید
ویندوز 7 من که 32 بیتی هستش الان 3 هفتس که بعد از چند ساعت کار و بعضی وقتا تا روشن میکنم یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. ویندوزمم مشکل داشت تازه عوض کردم.
CPU: Intel Core2 Duo
Ram: 4GB
VGA: نمیدونم مدلشو ولی g force
فایل Minidump: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شرمنده تو گزارش گیری اشتباه کرده بودم
دوباره انجام دادم
لطف میکنین بررسی کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خسته نباشید ممنونم از این همه وقتیکه میزارین
BSOD من خیلی عجیبه وقتی ریست میشه اصلا صفحه آبی نمیاد فقط یه صفحه سیاه بعد ریست میشه
همه کارهای که شما گفتید انجام دادم اینم minidump جدید
[HTML]http://p30upload.com/download.php?filename=1332617288_032412-22916-01.rar[/HTML]
مشکل شما مربوط به درایور کارت صدای سیستم میشه شما برنامه driver sweeper از لینک پایین دانلود کنید بعدش نصبش کنید سیستم ریست کنید بصورت safe mode بالا بیاین درایور صدای سیستم پاک کنید سیستم که ریست شد بصورت عادی بالا بیاین بدونی که صدای سیستم نصب کنید تست کنید ببنید بازم bsod دریافت میکنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مشکلتون مربوط میشه به درایور فایروال ESET Smart Security.
آخرین ورژن نرم افزار رو تست کنین
احتمالا مشکل به یکی از نرم افزارای زیر برمیگردهنقل قول:
کد:
Texas Instruments OHCI Compliant IEEE
VIA OHCI Compliant IEEE
AGERE OHCI Compliant IEEE
OHCI Compliant IEEE
NEC FireWarden OHCI Compliant IEEE
1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)
من سرچ کردم ولی همچین نرم افزارهای ندارمنقل قول:
باید چکار کنم ممنونم:11:
با سلام
1- حدود یک هفته میشه که مانیتور لبتابم صفحش سفید میشه البته اگه مانیتور رو تا آخر بازش کنم یا نیمه باز باشه صفحه عادی میشه به عبارتی یا باید خیلی به صفحه کلید نزدیکش کنم یا خیلی دورش کنم تا صفحه عادی بشه و لبتابو به مانیتور خارجی وصل کردم و مشکلی نداشت مدل asus n61jq به نظر شما چه ایرادی پیدا کرده و راه حلی چیزی داره
2- دیسک خوان اون هم اگه دیسکی رو بذارم داخلش نمیشناسه(هر نوعی)و اگه روی درایوش دابل کلیک کنم دیسکو میفرسته بیرون
ببخشید که اینجا مشکلو مطرح کردم جای دیگه (تاپیکای مربوط)کسی جواب نداده
با تشکر