و یه سوال دیگه.اگه من پچ تکسچر رو نصب کنم روی 64 باید کرک 64 بیتی داشته باشم؟
Printable View
و یه سوال دیگه.اگه من پچ تکسچر رو نصب کنم روی 64 باید کرک 64 بیتی داشته باشم؟
نقل قول:خیر کرک نسخه ی 32 یا 64 بیتی نداره و فرقی نمیکنه :31:نقل قول:
+
+
ببینید شما دقیقا به این صورت عمل کنید :
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید :20:
من دقیقا این کارو کردم.اما باز هم اون ارور faild رو دادنقل قول:
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
یه خواهش.
این فایل رو برام یه لینک بدین.مرسینقل قول:
کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه
دوستان من کرسیس رو نصب کردم.
موقع اجرا که همون اول کار تر میزد رم 2 بود یه دونه 1 انداختم بغلش اما باز هم فکر میکنم یه مقدار ضعیفه{بیخیال حلش میکنم}
فقط اول بازی که میخوان از زیردریایی بیرون برن 2 نفری که لوله رو نگه میدارن تا رد بشی نمیدونم باید چیکار کنم.
گم شدم.
راهنمایی کنید.
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد
پرسید کسایی که سیستمشون 4 گیگ رم داره توی ویندوز سون موقع بازی چند گیگ از رمشون پر میشه
ممنون میشم یکی اینو از توی تسک منیجر نگاه کنه
حدود 3GB کلا که تقریبا 1GB اش مال ویندوزه ( seven 64bit )نقل قول:
سلام! این شماره سریال چیه که میخواد؟؟؟:19:
توی تنظیمات advance(همون high) احتمالا حول و حوش 30 فریم میگیرید(به طور متوسط).... ولی گرافیکتون برای hardcore ضعیفه!!نقل قول:
افت فریم به نوع سیستمون بستگی داره که ممکنه از ضعف سیستم باشه....نقل قول:
با این مشخصاتی هم که شما میگی فکر نکنم نسخه_ی بتا باشه....دیگه الان فکر نکنم اصلا نسخه_ی بتا توی بازار پیدا شه!!
خب الان پچی آپدیتی چیزی نیست که تنظیمات گرافیک توش درست باشه مثلا من می خوام توش تنظیمات سایه رو بیارم رو low
یا تکسچر رو ببرم رو medium ولی این نداره حالا اگه پچ یا آپدیت سراغ دارید لینک بدید ممنون میشم:11:
پچ 1.9 رو نصب کنید ، همه ی این کارها رو میتونید بکنید .نقل قول: