خوب limited فقط 4 تا اسلحه بیشتر داره و دیگه کامل نمی دونم چی داره ولی سروراش نه فک نکنم فقط اسلح های اونا بیشتره فک کنمنقل قول:
لطفا یکی یه توضیح درست حسابی بده
Printable View
خوب limited فقط 4 تا اسلحه بیشتر داره و دیگه کامل نمی دونم چی داره ولی سروراش نه فک نکنم فقط اسلح های اونا بیشتره فک کنمنقل قول:
لطفا یکی یه توضیح درست حسابی بده
من گشتم پیدا نکردم لطفا آدرسش رو بده:27:نقل قول:
چیزی که فعلا معلومه(از روی تریلرا)2 کاراکتر داره(فعلا:31:)نقل قول:
1-گروهبان بلک
2- فک کنم: سرجوخه میلر ( تانک سواره:31:)
از داستانشم فقط همین قدر معلوم هست که یه سلاح شیمیایه مرگبار:31: تو مرز ایران و عراق گم شده(خبر داری نه نه بی خبری نه نه پس تو ....:31:) و گروه تروریتیه plr ( که هم ایرانی داره هم عراقی) پیداش میکنن، بقیشه معلومه که:31: آمریکا لشکر کشی میکنه و...
راستی اینو بگم که تو بازی یه زلزله(تو سلیمانیه عراق) میاد که حسابی رنجرای آمریکارو اذیت میکنه:31:
بقیش در پرده ای از ابهام قرار دارد:31:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
نقل قول:
بفرمایید:31::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505777&page=1
من گفتم تاپیک داره در مورد مولتیش اونجا بحث کنید دوستمون sima6600 گفت نه:41::31::8:
نسخه لیمت 4 تا اسلحه داره ، شما این چهار تا اسلحه رو ممکنه وقتی به level 30 رسیدید باز کنید در صورتی که اگر لیمیت تهیه کنید همون اول بازی براتون باز هست ، در ضمن نسخه back to karkand فقط روی لیمیت ارائه میشه.
توی نسخه قبل واقعا من از این لیمت استفاده کردم ، اول بازی اسلحه ها خیلی به کارم امد انصافا پیشرفت خوبی باهاش داشتم.
یه سوال.مپ های مولتی پلیر از همون اول روی بازی هستن یا نه وقتی سی دی کی رو به Origin میدیم شروع به دانلود مپ های مولتی پلیر می کنه که مثلا حجمشون 5 گیگه؟!!ولی آخر من نفهمیدم وقتی CD key رو به Origin می دیم تا بازی اورجینال بشه آیا چیزی از اینترنت دانلود می کنه توسط Origin یا نه همون لحظه که کد رو میدی می تونی بازی کنی؟حجم اون پچی که دانلود می کنه معمولا چقدره؟سرعت لازم برای انجام دادن بازی چقدره؟(سرعتی که دانلود داره نه سرعتی که شرکت ها می نویسه)
واقعا نمی دونم این بحث ها چرا تو این تاپیک داره صورت می گیره!؟ مگه ما بخش آنلاین مخصوص به این بازی رو نداریم که اینجا در موردش صحبت می کنید!!!
----
دوست عزیز، Mool Tee جان شما کافیه CD Key بازی رو تهیه کنید و تو اوریجین وارد کنید، بعد از اون میرید دی وی دی بازی رو تهیه می کنید و بازی رو هرجا که دوست داشتید نصب می کنید،( کرک نمی کنید)
کل بازی رو که نصب کردید کپی می کنید تو یکی از پوشه های داخل فولدر اوریجین ( دقیق یادم نیست کدوم )، بعدش می زنید بازی دانلود بشه، چون بازی رو ریختید، اوریجین دیگه دانلود نمی کنه و فقط فایل هارو یه بازی چک می کنه!
اگه فایل ها کامل بود که میرید تو بازی اگه نبود خودش خودکار هر فایلی خواست دانلود می کنه!
اگه آپدیتی هم باشه از همون جا دریافت می کنه!!!
در مورد حجم پچ هم والا به خدا ما با دایس کانتکتی نداریم نمی دونیم بعد انتشار بازی پچش چه قدره :| ! ( آخه اینم شد سوال!!!؟ )، برای مثال Battlefield: Bad Company 2 چند ماه بعد از انتشارش یه پچ داد که ویتنام هم درونش بود که حجمش 2.5 گیگ شده بود!
مپ های بازی هم از ابتدا درون خود بازی هستش و نیازی نیست دانلود کنید ! ( کانتر که نیست مپ اضافی داشته باشه! )
برای آنلاین بازی کردن هم کافیه یه اینترنت 128 با کیفیت به بالا داشته باشید! این جا سرعت مهم نیست، پینگ مهمه!
-----
بهتره برای این سوالا شما اول یه سرچی تو بخش آنلاین بکنید یا از گوگل استفاده کنید تا سریع تر به جواب برسید !
آقا دستت در نكنه.اين شد يه جواب درست حسابي:40:
اون عکسی که میان تو ایران ...پاک شده میشه تو پست اول ....میشه لینک عکسو بدین منم ببینم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تهران عزیز ( برج میلاد رو اینقدر خراب کنم :31: )
کد:http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk
بنده این برج میلاد رو تکذیب می کنم.نقل قول:
پشتیش برج میلاده ، فکر کردین تاور رو از سر راه آوردیم می خواین تاور قلابی به ملت بندازین :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]