کساد چی؟ قاچاق چی؟ کشک چی؟
درسته که سامسونگ و الجی رو اگه قیمت هدایاشون رو کم کنی با بانه زیاد فرقی ندارن ولی اون روی سکه رو هم ببین که
1. این قیمت هدایا که ما درنظرمیگیریم برای نماینده سامسونگ و ... تو ایران خیلی کمتر درمیاد
2. شاید یکی این هدایا رو نخواد کی رو باید ببینه؟ هدیه که زوری نمیشه؟ میشه؟
3. تا حالا فکرکردی چرا جنسی که فرضا قاچاق و با چند واسطه تو بانه و از عراق ! بدست مردم میرسه بازم اینقدر اختلاف قیمت با مشابه نمایندگی(بدون هدایا) داره؟
4. تلویزیون های بانه قاچاق نیستن و اونجا منطقه آزاد تجاریه برای همینم هست که خریدارها میتونن تلویزیون ها رو بدون مشکل از پاسگاه های مسیر رد کنن... ولی تعداد بالا رو جلوش رو میگیرن.
5. گیرم قاچاق باشه، این قاچاق شرف داره به کار صد تا نماینده های ایرانی الجی و سامسونگ و ... که دارن هموطن هاشون رو میچاپن:2: جایی که اون کره ای و ژاپنی ها که به راحتی سر قضیه تحریم ها میتونن این کارو بکنن ولی حالا بهر دلیلی این کارو نمیکنن.
6. برای کساد شدن هم که دیگه حرفی نمیمونه...:46:
درهرصورت من خودم اگه بخوام بخرم از نمایندگی میگرم ولی فقط چون هدایاش رو لازم دارم و از بانه یا سایر مناطق آزاد(=بندرعباس-گناوه-چابهار) دورم و دیگه اینکه نمیشه با این مافیای نمایندگی ها درافتاد... ونه بخاطر اختلاف کیفیت وگارانتی و سایر موارد دم کوزه ای...:27:
برای تایپش کلی زور زدم... کسایی که خوششون اومد یا قبول دارن بی زحمت همین دکمه تشکر بغل---------> رو بزنن