چه برنامه هایی رو ورژن جدید نصب کردید؟نقل قول:
بایوسشم آپدیت کردی؟
والا این سوال برای من هم هست.نقل قول:
Printable View
چه برنامه هایی رو ورژن جدید نصب کردید؟نقل قول:
بایوسشم آپدیت کردی؟
والا این سوال برای من هم هست.نقل قول:
گرافیک اینتل و گرافیک 540 رو اپدیت کردم
بایوس رو هم اپدیت کردم
برای شما از تمام 4 گیگ استفاده میکنه؟
نه 3.68 میزنهنقل قول:
راستی از خود divice manager آپدیت کردی؟
طریقه آپدیت بایوس هم اینجوری عمل کردید؟
آپدیت بایوس:
1.فایل رو از سایت ایسر بگیر آخرین ورژن 1.16 هست.
2.آنتی ویروس رو کمپلت خاموش کن...
3.هرچی به پورت usb وصله بکش بیرون بجز موس.
4.اکسترکت کن و فایل که نوشته ویندوز روش کلیک کن باقیش چند تا اخطاره.
توجه کنید دوستان اولین بار بعد از آپدیت بایوس اگر از برنامه ای که از گرافیک جیفورس استفاده میکنه استفاده کنید یه پیغام مبنی بر عدم فعالیت optimus میده واسه رفع این مشکل حتما بعد از آپدیت بایوس که ویندوز بالا میاد خودتون یه بار ریست کنید تا اون پیغام هم حذف بشه.این پیغام هر سه بار که بایوس رو آپ کردم مشاهده شد.
لطفا کمک کنید:
این چند صفحه واقعا کمک کرد ولی باز کارساز نبودکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=476827
از نرم افزار دانلود اتوماتیک درایور استفاده کردمنقل قول:
بایوس رو هم به همون شکلی که خودت نوشتی اپدیت کردم ولی ویندوزم بالا نیومد و دیگه منم تصمیم گرفتم این 64 بیت رو نصب کنم
یه سوال:
وقتی لپ تاپ مستقیم به برق وصله و باتری هم تو لپ تابه ، برق لپ تاپ از کجا تامین میشه؟
مشکل من حل شد این گرافیک حد اقل احتیاج به ویندوز سون SP1 داره.
-----------------------
راستی این گرافیک انبرد رد چطوری میشه غیر فعالش کرد چون گیم اینتل رو میشناسه؟!
از device manager رفتم غیر فعال کردم صفحه سیاه شد؟!
فکر کنم وقتی شارز بشه فقط از برق استفاده کنه. یه نگاه به صفحه 5 دفترچه بنداز.نقل قول:
راستی من هم یه مشکل دارم. یکی از کلیدها گیر می کنه و صدا می ده. به نظرتون ببرم برای گارانتی یا راه حل بهتری داره؟!
این مدل 5742 قابلیت "اُپتیموس" دارهنقل قول:
شما 2 تا گرافیک داری 1- اینتل
2- انویدیا 540
وقتی شما بازی میکنی گرافیک پیش فرض که اینتل باشه اونو اجرا میکنه و وقتی بازی سنگین شد و دیگه اینتل نمیکشیدبصورت اتوماتیک switch میکنه رو گرافیک قدرتمند انویدیا بخاطر همین گرافیک اینتل رو غیر فعال نکن.
مزیت اپتسموس:
1- برق کمتری مصرف میکنه
2-کمتر داغ میشه
نکته: سعی کن وقتی بازی میکنی یا کارای گرافیکی سنگین انجام میدی از کول پد استفاده کنی (چون گرافیک انویدیا خیلی سریع داغ میکنه)
حالا اگه میخوایی بصورت دستی تنظیم کنی که همیشه گرافیک انویدیا باشه اون یه بحث دیگس.
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
مطمئنی؟نقل قول:
یعنی وقتی ویندوز XP نصب کنیم کارت گرافیک انویدیا رو نمیشناسه؟(یه مقدار غیر عقلانیه)
منظورم windows 7 در مقایسه با windows 7 SP1 بود
بدون سرویس پک برای من جواب نداد.