دوستان وضعيت اشفته تاپيك سوتي ها به طور مستقيم و غير مستقيم اين تاپيك رو تحت تاثير قرار داده.
از بن شدن من هانتر عزيز متاسفم. خواهشا تا زماني كه ايشون برگردن پست بي ربط نزنين
Printable View
دوستان وضعيت اشفته تاپيك سوتي ها به طور مستقيم و غير مستقيم اين تاپيك رو تحت تاثير قرار داده.
از بن شدن من هانتر عزيز متاسفم. خواهشا تا زماني كه ايشون برگردن پست بي ربط نزنين
سلام.ممنونم.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
1)
2)هيچي...حال ميكنم...اين جيزا واسه من عادي هست بابا...يه ايده نو بده.
3)ما به اين چيزا عادت داريم...نميدونم تا حالا دوستات بهت نصفه شب زنگ زدن بگن بيا توي نت؟بعدش هم از اونجا بر نامه جور بشه بريد كله پاچه بخوريد؟يا اينكه نصفه شب زنگ بزني به رفيقت بگي غلط ميكني الان خوابيدي.؟؟ها؟
4) گزينه ب
5)هيچي...اينقدر نفرينت ميكنم تا هلام بشي(تو مايه هاي الهي غرق بشي.!)!!
6)آره.
7)مجاني
8)4 سالم بود
9)با دوست دخترم...تو اتوبا همت...جلو ماشين 110..داشتيم لايي بازي ميكرديم..گرفتنمون....فقط جريمه كردن.
!!!!!!حال كردم.
10)من هانتر كه الان تو هلند...اگه بياد ايران...زندت نميزاره.!!!
ممنونم.
يا حق ;)
واسه چي بن شدي؟
واسه چي الان بن نيستي؟
بازشگتتو تبريك ميگم
سلام....ممنونم.نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1)يه كمي گرد و خاك كرديم....(چاكرم)
2)تا چشم خسود بتركه(شوخي كردم!!!)خوب ديگه..يه بن كوچولو بود...گير دادي ما رو بن كنن؟
3)نوكرتم.
بازم ممنونم.
يا حق ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
اينم نظرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق
نظرت درباره بهترين گلزن تاريخ بازيهاي جام جهاني چيه؟
منم باهاش حال ميكنم....مخصوصآ‘ وقتي تو رال بود..من خيلي وقت ديگه بازيهاي رال رو وقت ندارم ببينم...نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
ولي اون موقع كه با زيدان و فيگو بودن...من ديونه بازي اين 3 تا بودم.
ممنونم.
يا حق ;)
هم سلولي دوران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چطور گذروندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نبود عزيزم...با هم بوديم ديگه توي يه سلول.....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
زياد سخت نبود...من كه همه اش Counter-Strike بازي كردم و آب شنگولي خوردم(جات خالي,بگو نوش!!)
يا حق ;)
قربونت عزيز نوووووووش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]