یه پیس 2011 انگلیسی خریدم ونصب کردم ارجینال
الان یه بازی که لیگ ایران هم است به نام زرین کاپ نصب کردم حال کدام فایل را بردارم که لیگ ایران توش باشه که میخوام منتقل کنم به بازی بالا همانارجینال که لیگ ایران نداره
Printable View
یه پیس 2011 انگلیسی خریدم ونصب کردم ارجینال
الان یه بازی که لیگ ایران هم است به نام زرین کاپ نصب کردم حال کدام فایل را بردارم که لیگ ایران توش باشه که میخوام منتقل کنم به بازی بالا همانارجینال که لیگ ایران نداره
سلام یه آموزش اگه تکراری نباشه:
برای افزایش پول در مستر لیگ Pes 2011 اگه GP +600 داشته باشین موتونین در قسمت ...Extraبا انتخاب Maximum fundation با بالاترین پول در مستر لیگ Enjoy کنین.
امیدوارم تکراری نبوده باشه.:8::46::8::46::8::46:
دوستان تو آخرین پچ ، Toress تو نقل انتقالات انجام شده هست وبه چلسی رفته یا نه ؟
مرسی:20:
من این ویرایش گر به سوی افسانه شدن رو دانلود کردم همونی که نسخه اصلیش چینی هست اما اصلا کار نمیکنه نمیشه باهاش کار کرد
ورژن دیگه ای از این نرم افزار نیست که چینی نباشه ؟
سلام ، کسی نحوه ی کار با نرم افزار callname studio 2011 رو بلده ؟ اگه اشتباه نکنم برای وارد کردن صدا تو بازی به عنوان گزارشگره .
با سلام به همه بچه ها
من یک مشکلی داشتم تو مسترلیگ من قبل نصب پچ PESEdit 2011 Patch 1.6 داشتم با پچ PESEdit 2011 Patch 1.4 بازی میکردم که از زمان نصب پچ 1.6 قیمت بازیکنان باری خرید به صورت قابل توجهی افزایش یافته است کسی اینجا میدونه این مشکل از کجاست در پایین هم 2 تا عکس از خرید میلیتو از اینتر گزاشتم که یکی قبل نصب پچ 1.6 هست و دیگری قبل از آن
عکس قبل نصب پج 1.6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چرا همه سوال میکنن؟یکی نیست جوابشونو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه موسیقی های این بازی رو از کجا میشه کاملش رو گیر آورد ؟
من کلی استادیو از سایتدانلود کردم اما دقیقا توضیح نداده باید باهاشون چکار کردکد:www.pes-patch.com
اسم تمام استادیوم ها هم اشتباهی خورده
نقل قول:
نوشته شده توسط IranApadana [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید.
من طبق آموزش کیت سرور رو در محلش نصب کردم و Attach رو هم زدم.
پوشه های مورد نیاز رو ساختم و یه سری توپ و اسکوبورد ریختم اما تغییری در بازی نمیبینم.
میشه بگید مشکل از کجاست؟
قبلاً پچ 1.5 هم نصب کردم.
سپاس
نقل قول:
نوشته شده توسط VeRsTiLe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من یه بار دیگه به قسمت سیو بازی برو همه سیو هایی که کردی تو My Document رو حذف کن
برو تو بازی مشکل حل میشه
بازم تغییری نکرد
میشه یکی توضیح بده مراحل کارو... کجاش اشتباه کردم؟
من بر اساس پست اول کیت سرور رو ریختم و ....
اما تغییری نکرد..!!
======
دوستان شما که همتون حرفه ای هستید و دارید با اضافه کردن فیس و استادیوم و ... از بازی لذت میبرید.خب یک راهنمایی کنید ما هم یکم یاد بگیریم.
با سلام
یه سوالی داشتم اگه کسی میدونه لینک نرم افزاری که میخوام رو برام بزاره
تا حالا 3تا نرم افزار افزایش پول در مسترلیگ رو دانلود کردم که یکیش پول رو به حدنهایت میرسونه و یکیش کار نمیکنه یکیش هم پولی که میزنم رو در مستر نمیزنه اگه اینجا کسی نرم افزار افزایش پولی که خودم اندازه پول رو انتخاب کنم و عین همون پول در مستر لیگ افزایش پیدا کنه رو میدونه بهم معرفی کنه
مثلا من میخوام پول اولیه آرسنال که حدود 166 میلیون هست رو به 300 میلیون افزایش بدم