سلام دوسستان یک سوال
می خواستم بدون بین آپاچی و پالس کدوم بهتر است سرعت زیاد مهم نیست
کیفیت مهمه است و کنترول راحت موتور
Printable View
سلام دوسستان یک سوال
می خواستم بدون بین آپاچی و پالس کدوم بهتر است سرعت زیاد مهم نیست
کیفیت مهمه است و کنترول راحت موتور
طرح ویو مدل Matin BIZ 125 رو کسی اطلاعی داره چطوره!؟ ظرفیت باکش 6.5 لیتر زده که عالی هست برای کاب ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز من میخوام یه موتور بگیرم و مهمترین چیزش برام سایزشه . یعنی دست کم میخوام سایز بوکسر 150 باشه . خودم دو مدل انتخاب کردم اگه ممکنه شما کمکم کنین. دایچی دست دوم 200 سی سی , بوکسر نو 125 سی سی قیمتش هم میخوام از دو میلیون و خورده ای بیشتر نشه اگه چیزی مد نظرتون هست ممنون میشم اگه بگین.
بله متاسفانه خیلی ها گواهینامه ندارن و سوار موتور میشننقل قول:
تهران که خیلی جاها سوای از کفی ها ، مامورین راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی موتورها رو نگه میدارن و مدارک میخوان ازشون ؛ و هم جریمه داره هم دردسر داره و هم توقیف موتور و این داستانها
چنانچه گواهینامه نداشته باشید و تصادف کنید با موتور :
1- اگر شما مقصر باشید بیمه ی موتور شما خسارت طرف مقابل رو نمیده و باید از جیب خودتون پرداخت کنید خسارتش رو
2- چنانچه طرف مقابل مقصر باشه و شما گواهینامه نداشته باشید ؛ بیمه ی طرف مقابل خسارت شما رو نمیده اتوماتیک وار و هرچقدر خسارت مالی و جانی دیده باشید طرف مقابل هم عملا مسئولیتی نداره و باز هم باید از جیب خودتون پرداخت کنید خسارت خودتون رو
لطفا اطلاعات اشتباه ندین دوست مننقل قول:
در مورد مقصر بالاتر توضیح دادم
در مورد تصادف منجر به فوت اگر گواهینامه نداشته باشید نه قتل عمد حساب میشه و نه شبه عمد ؛ صرفا بیمه دیه ی طرف مقابل رو نمیده و شما یا باید دیه رو از جیب خودتون بدین و یا اینکه تشریف ببرید پشت میله ها که کم هم نداریم زندانی دیه بخاطر این قضیه + تحمل جزای حبس و نقدی مربوط به نداشتن گواهینامه در تصادف فوتی
یه سر به دیوار بزن.نقل قول:
- - - Updated - - -
یه سر به دیوار بزن.نقل قول:
مرسی عزیز ولی مشکل من اینه که دنبال چی بگردم . گمونم سوالمو بد مطرح کردم . در واقع زیاد وارد نیستم به موتور و آشنایی ندارم با مدل های مختلف و کیفیتشوننقل قول:
سلامنقل قول:
من همون بوکسر رو به شما پیشنهاد میکنم ، دایچی افت قیمتش زیاده و خوش بازار نیست برای فروش مشکل پیدا میکنید
سلامنقل قول:
هر دو موتورای خوبی هستن
من پالس رو به شخصه ترجیح میدم بخاطر قطعات ارزونترش و همینطور من ظاهر پالس رو به آپاچی ترجیح میدم
البته مثلا آپاچی کیلومتر دیجیتال داره و ترمز دیسکی که پالسهای 180 اغلبشون ندارن ( چراغ گردها ) و همینطور ترمز دیسکی عقب آپاچی داره که پالس 180 نداره
توی همین تاپیک سرچ کنید بارها مقایسه شدن این دو با هم و نهایتا سلیقه ی شماست که انتخاب میکنه پالس سوار بشید یا آپاچی
موتور تا 250 cc . پر شتاب باشه البته من تو شهر بیشتر از 40 تا نمیرم و بیرون شهر هم تا حالا 100 یبار رفتم .کلا سرعت دوست ندارم و خیلی با اختیاط و قانون مند میرونم
.ترمز دیسکی جلو و عقب
.قعات با کیفیت
صدای کم
چی پیشنهاد میکنید ؟
- - - Updated - - -
موتور تا 250 cc . پر شتاب باشه البته من تو شهر بیشتر از 40 تا نمیرم و بیرون شهر هم تا حالا 100 یبار رفتم .کلا سرعت دوست ندارم و خیلی با اختیاط و قانون مند میرونم
.ترمز دیسکی جلو و عقب
.قعات با کیفیت
صدای کم
چی پیشنهاد میکنید ؟
بودجه تون چقدرهنقل قول:
- - - Updated - - -
بودجه تون چقدرهنقل قول:
با سلام
من برای مصارف داخل شهر موتور میخواستم بخرم. اولویت برای من مقاوم بودن، قطعات باکیفیت و کم خرج بودنه. قیافه و ظاهرش برام اهمیتی نداره.
دوستان لطف کنن و از طرح های CG چندتا از بهترینهاش رو همراه با قیمت معرفی کنن.