تعدادمون داره يواش يواش زياد ميشه ها ..
Printable View
تعدادمون داره يواش يواش زياد ميشه ها ..
يك وقت اعلام استقلال نكنيد ، جمهوري خودمختار كرمونشاه :27:نقل قول:
مخلص همشهری های عزیز :31:
:40: :40: :40:
چرا زودتر این کار رو نکردم انگار همه احساساتی شدن :21:
منم یحیی حسینی 17:15: ساله فرهنگیان فاز دو میشنیم بیشتر تو قسمت بازی ها هستم کسی این نزدیکی ها نیست ؟:33:
آقا قرار بعدی کی و کجاس منم بیام :47:
وکمن کجا اخراجی ها رو دیدی؟ منم برم ببنیم
اینجا رو همه پستهاشون بالای هزار تاس :18:
آره ... انشالله که به همین شکل هم سرقرار بیان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین الانشم خودمختاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نه به اسم جمهوری بلکه ایالات متحده کرمانشاه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخلصیم یحیی جان... خیلی خوش آمدی به جمعمون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز معلوم نیست اما بزودی تو همین تاپیک تصمیم میگیریم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سینما پیروزی دیدم ... جالبه ، حتما ببین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش پستای فسیل شده ی بدردنخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بخوای درستاشو بگی من 500 تا پست دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم نزديك شما زندگي ميكنمنقل قول:
خيابان ارشاد
خوشبختم ....
بهروز جان 100% میام هر وقت قرار گذاشتین به ما هم خبر بدین یا همین یا با پیام خصوصی راستی من خودم رو یادم رفت معرفی کنم من علی 15 ساله احل کرمانشاه محل زندگی شهر فرنگ کوچه پشت پارک لاله اگه اون کوچه بیان تو تو همون عوایل کوچه نشانه ها Eblis-248 یا سایت قدیمیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینید راستی بفرماین در خدمت باشیم یادم رفت بگم نام مستعار هم Eblis-248 هست پاتق هم میرداماده (: تو اونجا می پلکم هر کسی در مورد کامپیوتر مشکل داشته باشه تا اون جایی که بل باشم کمکش میکنم و کار اصلی من هم هک هست یعنی هکر هستم شما نگران نباشید من بت همشهری کاری ندارم و حال کردم تمامی ISP های کرمانشاه رو هک کردم به جز کرمانشاه و مهر ولی بازم خوب هست جای پیشرفت داره آقا مخلص همه هستیم بای
سلام WookMan جان چه بد شد خواستیم یه حالی بکنیم:31: تا بعد خدانگهدار
چه جوري ميشه ويزا اخذ كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی خوشبخت شدیییم بسی ز اشنایی با شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ایول بابا هکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من بچه خوبی هستما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نترکونی مارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (شوخی)
خب میریم تو قرار حال میکنیییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فرق نفوکوله ...:21:نقل قول:
اول باید یکی از کرمانشاه تو رو اینوایتت کنه :27: ... ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خودم دعوتت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
یعنی حسابگرم شما هک کردی ؟ تا اونجایی که من میدونم حسابگرو دارودسته فرزاد کیهانی هک کردن :20:نقل قول: